ESP Arming Adjuster Tremolon vakautusosa

ESP
Kelluvan tallan vakautus, Pitää tallan säädöt ja soittotuntuman bendatessa, kielen katketessa tai jousen löystyessä, Lisää sustainia, Mahtuu yhden jousen tilalle, Säädettävä, Metallinen, Laadukkaasti koneistettu, Mukana asennusohjeet ja asennustarvikkeet
SKU
109996
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
38,00 €
Sisältäen alv 24%

ESP Arming Adjuster varmistaa kelluvan tallan (esim. Floyd Rose) pysyminen säädöissä kovassakin menossa! Arming Adjuster ei päästä tallaa väärään asentoon tilanteessa, jossa jousi pääsee löystymään tai kieli katkeaa. Se pitää vireen myös, kun bendaat kieliä. Lisäksi se voi lisätä kitarasi sustainia ja sointia, koska tämä kätevä osanen siirtää enemmän kielten värähtelyenergiaa runkoon silloin, kun et paina kampea.

ESP Arming Adjuster on laadukkaasti valmistettu ja siinä on hienosäätö kierteellä. Tallablokkiin osuvassa päässä on pyörivä laakeri, joten toiminta on supertasaista ja huomaamatonta.

ESP Arming Adjuster asennetaan yhden tallajousen kohdalle kitaran runkoon neljällä ruuvilla. Mukana tulee ohjeet ja asennustarvikkeet.

Huom! Vaikka Arming Adjuster on tehty menemään pieneen tilaan ja standardikokoisen kelluvan tallan asennuspaikkaan, kitarasi merkistä ja mallista riippuen voi joissain tilanteissa joutua tekemään runkoon pieniä muutoksia.

Lisätietoja
MerkkiESP
Samantyyppisiä tuotteita