Loota Percussion Performer Cajon Bundle Coal Black

Loota Percussion
Täydellinen Loota Cajon setti bundle-hintaan! Sisältää Loota Percussion Performer Cajon-rumpusetin, DG De Gregorio cajon-pedaalin, Regal Tip vispilät, Istanbul Xist Ion Brilliant 10" splash-symbaalin sekä Drumpet rumpumaton! Väri: Coal Black
SKU
wsr_loota_bundle_coblk
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
809,00 €
Sisältäen alv 24%

Osta nyt supersuosittu Loota-setti täydellisenä, soittovalmiina pakettina! Säästät selvää rahaa.

Me kasasimme valmiiksi setin, joka sisältää kaiken tarpeellisen. Valitse vain haluamasi väri!

Musamaailman Loota Percussion Bundle sisältää:

Loota on cajon-henkinen rumpusetti maukkailla perkussio-soundeilla ja helposti roudattavassa koossa! Tuo iskeviä rytmejä akustiselle keikalle, mausta isompaa bändiä tai sooloile mielesi mukaan! Suomessa suunniteltu ja rakennettu setti on 100% koivua ja soveltuu soundinsa puolesta kaikkeen akustiseen musiikkiin.

Ainutlaatuista Lootaa voit soittaa ergonomisesti kuin rumpusettiä. Setin voi pakata yhteen kuljetuslaukkuun ja se on helppo kuljettaa mukana.

Loota on käsityönä koivusta valmistettu rumpusetti jossa on bassorumpu, virveli sekä symbaali ja crasher-tyyppinen hi-hat. Lootaa soitetaan pehmeillä rumpukapuloilla tai vispilöillä ja bassorumpua suoravetopedaalilla tai vaijeripedaalilla.

Lootan soittaminen on hyvin lähellä tavallisen rumpusetin soittamista, soundi on perinteistä rumpusettiä hiljaisempi ja soveltuu näin erinomaisesti paikkoihin, joissa täytyy soittaa hiljaa tai kevyesti.

Rumpusetin pedaali, symbaali ja kapulat mahtuvat Lootan bassorummun sisään kuljetuksen ajaksi. Virvelirumpu käännetään toisin päin ja koko setti on helppo roudata kerralla. Kätevää!

Loota Percussion Performer Cajon Set sisältää:
Loota Performer Cajon istuinpehmusteella
Loota 12" virveli
Loota Crasher
Symbaaliteline

Lisätietoja
MerkkiLoota Percussion
Samantyyppisiä tuotteita