Loota Percussion Professional Cajon Dark Arctic Birch Rumpusetti

Loota Percussion
Laadukas Professional Series cajonsetti, Lyöntipinnat lämpökäsiteltyä koivua, 12cm syvä virveli, Karhennettu virvelirummun lyöntipinta, 2 symbaalikiinnitystä, Tuhdimpi soundi, Soveltuu myös isokokoisille soittajille, Roudausystävällinen akustinen rumpusetti, Sisältää cajonin, virvelin & crash stack symbaalin, Tumma puunvärinen viimeistely
SKU
LOSEPRODAB
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
698,00 €
Sisältäen alv 24%

Loota Professional Series setti on huippulaadukas ja helposti roudattava rumpusetti, joka soveltuu todella monipuolisesti erilaisiin soittotilanteisiin. Tässä Professional-mallissa lyöntipinnat ovat lämpökäsiteltyä koivua. Symbaalikiinnitys on virvelin molemmilla puolilla.

Professional-setin virvelirumpu on syvyyttä 12cm. Virveliä on taivutettu eteenpäin ja se on noin 12cm edempänä kuin Performer-mallissa, minkä ansiosta setti soveltuu myös isokokoisille soittajille. Virvelirummun lyöntipinta on karhennettu niin, että se soveltuu erittäin hyvin vispiläharjaukseen eli ns. sutikompeille.

Bassorummun ilma-aukko on rumpusetin etupuolella, joten soundi kuulostaa eteenpäin tuhdilta. Professional-settiin kuuluu myös crash-stack -symbaali.

Sisältää:
Loota Professional Series Cajon
Loota Professional Series Virveli, säädettävä korkeus
Loota Crash Stack symbaali
2 symbaalikiinnityspaikkaa
Väri: Dark Arctic Birch

Lisätietoja
MerkkiLoota Percussion
Samantyyppisiä tuotteita