BOSS EV-30 Dual Expression Pedal Efektipedaali

Boss
Laadukas kompakti ekspressiopedaali, 2x toisistaan eristetyt stereolähdöt, Erilliset efektin määrän säädöt molempiin lähtöihin, Vaiheenkääntö, Yhteensopiva monenlaisten laitteiden kanssa, Kestävä alumiinirunko, Sis. stereokaapelin
SKU
RBEV30
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
124,00 €
Sisältäen alv 24%

BOSS EV-30 on paras vaihtoehto laadukkaaseen jalkaohjaukseen pienessä tilassa. Sen pieni koko on omiaan ahtaisiin pedaalilautoihin, valettu alumiinirunko puolestaan on vankka perusta ja tae BOSS:in kuulusta kestävyydestä.

EV-30:n avainominaisuus on sen innovatiivinen sisäinen mekanismi, jonka ansiosta pedaalin tuntuma on erittäin pehmeä ja parametriohjaus äärimmäisen tarkkaa kilpaillen toimivuudellaan täysikokoisten pedaalien kanssa rinta rinnan. Kaksi ohjauslähtöä säästävät entisestään tilaa, voit ohjata yhdellä pedaalilla kahta eri laitetta. Lähdöt ovat elektronisesti toisistaan erotettuja, näin maalenkkien syntyminen ja hurina niiden vuoksi on eliminoitu.

EV-30:lla saat ohjattua tehokkaasti reaaliajassa niitä useita BOSS –pedaaleja, joissa on expression pedal-tulo. Se on myös ihanteellinen käytettäväksi BOSS multi-efektien ja efektien kytkentäjärjestelmien kanssa. Kätevä vaiheenkääntökytkin takaa yhteensopivuuden laajan musiikkilaitteiden valikoiman kanssa, voit käyttää EV-30:a useimpien expression-ohjausta tukevien laitteiden kanssa.

Ominaisuudet
Tilaa säästävä ohjauspedaali, tukeva alumiinista valettu runko
Silkinpehmeä tuntuma ja tasainen toiminta tarkkaan ohjaukseen
Säädöt: Vaiheenkääntö-kytkin, 2x Range-säätö (erillinen efektin alueen säätö kumpaankin ulostuloon)
Impedanssi: 10 kOhm
Liitännät sisään: 1x 6.3mm jakki
Liitännät ulos: 2x 6.3mm TRS jakki
Mitat (LxSxK): 80 x 192 x 58mm
Paino: 780g
Mukana stereokaapeli 6.3mm TRS-plugeilla

Lisätietoja
MerkkiBoss
Samantyyppisiä tuotteita