Seymour Duncan Blackened Black Winter Trembucker Kitaramikrofoni

Seymour Duncan
11103-91-BBW, Passiivinen humbucker 6-kielisiin kitaroihin, Armoton tallamikki äärimetalliin ja high gain -soittoon, Trembucker-versio sopii esim. Floyd Rose -tallalla varustettuihin malleihin, 3 keraamista magneettia, 4 johtimen kaapeli, Käsintehty USA:ssa, Musta erikoislogo, Mattamusta, Mustat kuusioruuvit, musta pohjalevy
SKU
331468
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Varastossa
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
118,00 €
Sisältäen alv 24%

Seymour Duncan Blackened Black Winter Trembucker on todella isolla voimakkuudella toteutettu humbucker, joka toimii tietenkin äärimetalliin, mutta myös muuhun high gain -soittoon ja toisaalta myös puhtaisiin sävyihin. Trembucker (F-spaced) -mallissa mikin napapalat ovat leveämmillä väleillä ja se soveltuu tallamikiksi kitaroihin, joissa on esim. vibratalla tai Floyd Rose -tyyppinen kelluva talla.

Tämä Blackened-versio on toteutettu astetta mustemmalla ulkonäöllä: mattamustat puolat, mustat kuusiopäiset ruuvit, musta logo ja musta pohjalevy.

Black Winter on passiivinen humbucker, toteutettuna kolmella keraamisella magneetilla ja Seymour Duncan Custom Shopin varta vasten kehittelemällä käämityksellä. Tämän ansiosta soundi on hevimpi ja paksumpi kuin Duncanin muissa ison ulostulon humbuckereissa (esim. Duncan Distortion), mutta silti myös selkeämpi. Black Winterin vaste nopeaan soittoon on myös omaa luokkaansa, eli soundi ei puuroudu isollakaan säröllä tai esim. sweepatessa.

Yhdistä Black Winter -kaulamikkiin, niin soundisi on balanssissa niin soolo- kuin riffipuolella!

Ominaisuudet
Passiivinen humbucker-mikrofoni
Tallamikrofoni, Trembucker, F-spaced
Tremolo-tallalla varustettuun 6-kieliseen kitaraan
Käsintehty USA:ssa
3 keraamista magneettia
4-Conductor Shielded Wiring
Mattamusta, mustat kuusioruuvit, musta aluslevy, mustat ruuvit
Logotekstit vanhalla fontilla

Lisätietoja
MerkkiSeymour Duncan
Kieliä6
TyyppiKaksikelainen
Aktiivi / PassiiviPassiivi
PaikkaTalla
MitoitusTrembucker
MagneettiKeraaminen
VoimakkuusHigh
DC-resistanssi16.6
HurinatonKyllä
Kaapelin tyyppi4-johtiminen
Kuori & väriKuoreton musta