Tech 21 GED-2112 Bassoetuaste

Tech 21
Geddy Lee Signature Preamp, Todella monipuolinen 1U räkkietuaste bassolle, 2 rinnakkaista etuastetta puhtaaseen & todella tanakkaan soundiin ja säröihin (Drive & Deep), Bassoboosti, Puoliparametrinen 3-alueinen EQ, 2 sisääntuloa, Balansoidut lähdöt, Tuner Out, Signaalin läpivienti, 1RU, Vihreä
SKU
51401144
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
491,00 €
Sisältäen alv 24%

Geddy Lee (Rush) on jo pitkään soittanut livenä ilman perinteistä vahvistinta tai kaappeja lavalla. Leen monikerroksinen soundi tulee laiteräkistä, jonka osana ovat jo yli 15 vuotta olleet myös Tech 21:n valmistamat SansAmp RBI ja SansAmp RPM.

Lee halusi virtaviivaistaa laitteistoaan ja suunnitteli Tech 21:n kanssa oman nimikkomallin, GED-2112:n. Projektin haasteena oli ahtaa räkkikaapillinen ominaisuuksia yhteen 1U:n kokoiseen räkkietuasteeseen.

GED-2112 pitääkin sisällään kaksi rinnakkain ajettavaa etuastetta. Pienemmillä tehoilla soundi on puhtaampi ja tehoja lisättäessä saadaan lisää harmonisia sekä putkivahvistimille ominaista miellyttävää kompressiota. Drive-etuaste perustuu SansAmp RPM:n ja Deep-etuaste tuottaa boostia mataliin taajuuksiin, tarjoten paksua ja tanakkaa soundia.

Molempia etuasteita voi käyttää itsenäisesti tai blendata keskenään miksauspöytään tai vaikka kahdelle eri pääteasteelle. Lisäksi laitteessa on puoliparametrinen EQ säädettävällä keskialueella.

GED-2112:n molemmat etuaste-osiot on varustettu balansoiduilla XLR-lähdöillä ja balansoimattomilla plugilähdöillä. Siinä on myös efektilenkki tason säädöllä, signaalin läpivienti, lähtö viritysmittarille sekä A/B-kytkentä, joten voit pitää koko ajan 2 bassoa kytkettynä ja käyttää toista.

Ominaisuudet

  • Täysin analogiset SansAmp-piirit
  • Säädöt: A/B kytkin, Drive (gain+särö), Mid, Mid Shift, Blend, Bass, Treble, Level 1, Saturation, Level 2
  • EQ: 3-alueinen parametrinen, keskialueen valinta, 170 Hz - 3.0 kHz, cut/boost 12dB
  • Liitännät sisään: 2x instrument In, 1x efektipaluu
  • Liitännät ulos: 2x Balansoitu XLR ulostulo, 2x Instrument Out, 1x Efektilähtö Mix 50/50 kytkimellä, 1x balansoimaton lähtö esim. viritysmittarille, 1x Pass Through
  • Mitat: 1RU
  • Väri: Vihreä
Lisätietoja
MerkkiTech 21
Samantyyppisiä tuotteita