Victory V140 The Super Duchess Kitaravahvistin

Victory
Made in the UK, Käsintehty putiikkinuppi, Laadukas täysputkinuppi yhdellä monipuolisella kanavalla, Säädettävä teho 96W tai 30W teho, 4x 6L6 pääteasteputket, 1960s Amerikka-henkinen puhdas soundi ja brittihenkinen särö, 3-asentoinen Mid Kick keskitaajuuksien boosti, Master Volume, 3-alueinen EQ, Efektilenkki, Laadukas jousikaiku tasonsäädöllä, Putkiperustainen Tremoloefekti, Mukana 2-painikkeinen jalkakytkin, Mukana suojahuppu
SKU
670120
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
2 090,00 €
Sisältäen alv 24%

Victory V140 The Super Duchess perustuu V40-nuppiin, mutta tässä on 100W tehoa 6L6-pääteputkilla, jousikaiku, tremolo ja keskialueen Mid Kick on nyt 3-asentoinen! Enemmän headroomia sekä isompi ja täyteläisempi soundi eivät varmasti jätä kylmäksi. Tarvittaessa tehot voi myös tiputtaa 30 wattiin.

V140 on 1-kanavainen putkinuppi 1960-luvun vintage-soundien hengessä. Yksi kanava tarjoaa kaksi erilaista tilaa, joista Voice I on Amerikka-henkinen puhdas ja lämminsävyinen, Voice II tuo soundiin lisää keskialuetta ja särölle ajettaessa tarjolla on tweed-tyyppistä muroa ja brittihenkistä draivia. Mid Kick -boostissa on V40-mallista poiketen kolme tilaa, joista se kolmas tuo vielä lisää kirkkautta ja toimii myös puhtaissa soundeissa tuomaan lisää sustainia.

The Super Duchess tarjoilee myös laadukkaan jousikaiun pitkällä tankilla sekä putkella ajetun tremolon. Etupaneelista löytyy säädöt kaiun sävylle ja tasolle sekä tremolon syvyydelle ja nopeudelle.

Nupin efektilenkki on hard bypass -tyyppinen ja pystyt käyttämään esim. delay- ja kaikupedaaleja nupin etuasteen jälkeen, jolloin soundit pysyvät puhtaana ajaessasi vahvistinta säröllä. V140 onkin mahtava alusta erilaisille pedaaleille, käytitpä niitä sitten nupin edessä tai efektilenkissä.

Mukana tulevalla 2-painikkeisella jalkakytkimellä voi ohjata kaikua ja tremoloa. Nupin mukana tulee myös suojahuppu.

Ominaisuudet
Made in the UK
Teho: 96W / 30W
Pääteasteputket: 4x 6L6
Etuasteputket: 2x 12AX7, 2x 12AT7
Kanavat: 1
Efektit: Jousikaiku, Tremolo
Säädöt (etupaneeli): Tremolo Depth, Tremolo Speed, Master Volume, Reverb Volume, Reverb Tone, Bass, Mid Kick kytkin, Middle, Voice I / II kytkin, Treble, Volume
Säädöt (takapaneeli): FX Loop Bypass, Bias-säätö
Liitännät sisään: 1x Instrumentti, Efektilenkki paluu, Jalkakytkin
Liitännät ulos: 1x Efektilenkki lähtö
Kaiutinlähdöt: 5x 6.3mm plugi, 16 Ohm, 8 Ohm / 2x 16 Ohm, 4 Ohm / 2x 8 Ohm
Mitat: (LxSxK): 490 x 257 x 295 mm
Paino: 17.6 kg
Mukana 2-painikkeinen jalkakytkin
Mukana suojapussi

Lisätietoja
MerkkiVictory
Samantyyppisiä tuotteita