-8%

Victory VC35 The Copper Deluxe Combo Kitaravahvistin

Victory
Made in the UK, Käsintehty putiikkikombo, Laadukas täysputkikombo, 1 kanava laajalla gainilla ja sävysäädöillä, Putkitremolo, Jousikaiku, Säädettävä teho 35/12W, 4x EL84 pääteasteputket, Celestion G12 Alnico Gold kaiutinelementti, 3-alueinen EQ, Mid Boost, Bass Cut, Ulkoinen bias-säätö, Efektilenkki, Paino 22.3 kg, Mukana 2 jalkakytkintä, Mukana suojahuppu, Kuparinruskea
SKU
670302
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
Tarjoushinta 2 346,92 € Normaalihinta 2 551,00 €
Sisältäen alv 24%

Victory VC35 The Copper Deluxe Combo tuo kitaristien saataville EL84-pääteasteputkiin perustuvan soundin Victoryn laadukkaana kompaktina täysputkikombona. Tämän kombon ylätaajuuksien vaste erottaa sen kaikista muista valmistajan vahvistimista. Vahvistimessa on yksi kanava todella laajalla gain-alueella sekä varsin monipuolisilla soundin säädöillä. Lisämausteina löytyy myös laadukas putkitremolo sekä putkella ajettu jousikaiku.

VC35 The Copper Deluxen suunnittelun pohjana oli 1950-luvun lopun vahvistinsoundi, mutta modattuna ja tuotuna nykypäivään. Se tarjoilee valtavan määrän ajattomia brittityyppisiä sävyjä rockiin ja poppiin, heleät puhtaat soundit sekä reilusti crunchia ja säröä isomman gainin ystäville.

Voit valita 35W ja 12W tehon väliltä soittotilanteen mukaan. Täydellä teholla vahvistin käyttää ns. fixed bias ja cathode bias -yhdistelmää, matalalla teholla vahvistin on katodibiasoidussa tilassa. Lisäksi mukana on yksi NOS EF184 pentodiputki ajamassa etuasteen tone-piiriä.

Kaiutinlementtinä on yksi 12-tuumainen Celestion G12 Alnico Gold, joka valikoitui useiden kuuntelutestien perusteella ideaaliksi elementiksi juuri tähän komboon.

3-alueisen EQ:n ohessa on Mid Boost, jolla saat lisää purevuutta esim. sooloihin. Alataajuuksia voi myös muovata mielin määrin potikan ja erillisen Bass Cut -leikkurin avulla kapeammasta brittisoundista tanakampaan putkisoundiin. Takapaneelissa on efektilenkki sekä bias-säädöt asiansa osaavalle harrastajalle.

VC35 The Copper Deluxe Combo on toteutettu tyylikkäällä kuparinruskealla rungolla. Mukana tulee suojahuppu sekä kaksi jalkakytkintä, joista toisella ohjaat tremoloa ja kaikua, toisella efektilenkkiä.

Ominaisuudet
Made in the UK
Teho: 35/12W RMS
Pääteasteputket: 4x EL84
Etuasteputket: 2x 12AX7, 1x EF184
Kanavat: 1
Kaiutin: 1x12” Celestion G12 Alnico Gold
Säädöt: Master, Tone, Tremolo Depth, Tremolo Speed, Reverb, Treble, Middle, Mid Boost, Bass, Bass Cut, Gain
Säädöt (takapaneeli): Power On/Off kytkin, Bias -säätö
Liitännät sisään: 1x Instrumentti, Efektilenkki paluu, Jalkakytkin (Double Latching), Jalkakytkin (Single Latching)
Liitännät ulos: 1x Efektilenkki lähtö
Kaiutinlähdöt: 5x 6.3mm plugi, 4 / 8 / 16 Ohm
Rakenne: Kuparinruskea pinta, Nahkaiset kulmavahvikkeet, Kantokahva päällä
Mitat: (LxSxK): 600 x 250 x 453 mm
Paino: 22,3 kg
Mukana suojahuppu, 1-painikkeinen jalkakytkin (FX Loop On/Off) sekä 2-painikkeinen jalkakytkin (Tremolo On/Off, Reverb On/Off)

Lisätietoja
MerkkiVictory
VäriRuskea
Samantyyppisiä tuotteita