Xotic XSC-1 Heavy Aged Black RW #1838 Sähkökitara

Xotic
Xotic Guitars California Classic XSC1, Huippulaadukas & yksilöllinen USA:ssa rakennettu soitin, 25.5” skaala, Valikoitu leppärunko, Paahdettu loimuvaahterakaula satiinigripillä, Modern C kaulaprofiili, Intian ruusupuu -otelauta, 22x tall-narrow Jescar 55090 nauhat, Raw Vintage USA RV-60 yksikelaiset mikit, Gotoh Vintage tremolotalla ja Raw Vintage Pure Steel tallapalat, Gotoh Vintage lukkovirittimet, Krominväriset metalliosat, Musta väri, Vahvasti relikoitu ulkoasu, Nitrolakka, Mukana SKB-66 kova kotelo, Kitaran paino 3.4 kg
SKU
XOXSC1S1838
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
3 780,00 €
Sisältäen alv 24%

Xotic California Classic XSC-1 on huippulaadukas USA:ssa käsityönä rakennettu yksilöllinen boutique-kitara, joka on saanut inspiraationsa 1950- ja 1960 -lukujen ajalta. Kitarassa on nitrolakka, paahdettu ja öljytty loimuvaahterakaula sekä käsin käämityt Raw Vintage -mikit, jotka ovat myös Xotic:n omaa suunnittelua.

Jokainen Xotic rakennetaan vain kaikkein laadukkaimmista, parhaiten resonoivista premium-luokan soitinpuista, jotta sointi on rikas ja orgaaninen. Xotic-kitarat sopivat sointinsa puolesta mihin tahansa musiikkityyliin.

Jokainen Xotic on myös varusteltu erityisellä paahdetulla loimuvaahterakaulalla, joka tarjoaa kitaristille mahtavan tasaisen soittotuntuman ja tietysti upean ulkoasun. Tässä mallissa on modern C -kaulaprofiili, joka on paksumpien kielten puolelta hiukan D:n muotoinen ja ohuiden kielten puolelta C.

XSC-mallissa on varmatoimiset Gotoh vintage lukkovirittimet. Talla on Gotoh vintage tremolo, joka on modattu jäykemmillä Raw Vintage RVTS-1 -jousilla, jotta sointi on pidempi ja isompi. Lisäksi tallassa on Raw Vintage Pure Steel satulat, jotka tuovat oman mausteensa vintage-tyyppiseen sointiin.

Lue lisää Xotic XSC -optioista:

Viimeistely ja relikointi
Ohut nitrolakka on saatavana neljällä eri relikoinnin tasolla: light, medium, heavy ja super heavy. Ikäännytysprosessissa kitaraan tehdään autenttisia kulumisen jälkiä, joten soitin näyttää uutenakin keikkaelämää nähneeltä.

Mikrofonit
SSS ja HSS -mikitykset ovat saatavana käsinkäämityillä Raw Vintage USA RV-50 ja RV-60 yksikelaisilla sekä RV-PAF-F humbuckereilla.

5A tai Master Grade Flame kaulat
Kitaroihin on saatavana myös todella kaunis 5A -luokan loimuvaahterakaula tai äärimmäisen näyttävä Master Grade paahdettu loimuvaahterakaula.

Runko: saarni tai leppä
Premium-tason saarnirunkojen puut tulevat USA:n Keskilännestä ja itärannikolta. Leppärunkojen puut puolestaan tulevat USA:n Tyynenmeren puoleiselta seudulta (Pacific Northwest). Saatavana on myös useita värivaihtoehtoja.

Ominaisuudet
Runko: Leppä
Kaula: Paahdettu loimuvaahtera
Kaulan viimeistely: Öljytty
Kaulan profiili: Modern C
Skaala: 25.5” (648mm)
Otelauta: Intian ruusupuu
Radius: 9.5R
Nauhat: 2x 6105 Tall-Narrow Jescar 55090, Silver Nickel
Satula: Luu
Virittimet: Gotoh Vintage Locking lukkovirittimet
Talla: Gotoh Vintage Tremolo, Raw Vintage RVTS-1 tremolon jouset, Raw Vintage Pure Steel satulat
Kaulamikrofoni: Raw Vintage USA RV-60
Keskimikrofoni: Raw Vintage USA RV-60
Tallamikrofoni: Raw Vintage USA RV-60
Elektroniikka: 1x Volume, 2x Tone, CRL 5-asentoinen kytkin
Hihnatapit: Fender Style
Plektrasuoja: Mint Ivory 3-kerroksinen
Potikan nupit & mikinkuoret: Pergamentti
Metalliosien väri: Nikkeli / kromi
Relikointi: Heavy Aged
Väri: Musta
Viimeistely: Nitrolakka
Kitaran paino: 3.4 kg
Mukana SKB-66 kova kotelo, nauhasuojus, aitoustodistus

Lisätietoja
MerkkiXotic
VäriMusta
KätisyysOikeakätinen
Kielten määrä6
Skaala25.5"
Rungon tyyppiStratocaster
Rungon materiaaliLeppä
Kaulan materiaaliLoimuvaahtera
Otelaudan materiaaliRuusupuu
Nauhojen määrä22
Mikkien määrä3
KaulamikkiYksikelainen
KeskimikkiYksikelainen
TallamikkiYksikelainen
Tallan tyyppiTremolo
Samantyyppisiä tuotteita