Uusi

NUX B2 Plus Langaton järjestelmä

B2 Plus langaton kitarajärjestelmä, Kitaralangaton, Kätevä ja edullinen langaton järjestelmä kitaroihin, bassoihin ja muihin passiivimikeillä varustettuihin soittimiin, Sis. lähetin ja vastaanotin, Lupavapaa ISM 2.4GHz taajuus, 4 valittavaa kanavaa, Todella pieni latenssi, Lataus USB-kaapelilla, Käyttöaika jopa 20h yhdellä latauksella, Musta
SKU
SIB2PLUS
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
129,00 €
Sisältäen alv 24%

NUX B2 Plus on markkinoiden kuumin kitaralangaton! NUX B2 Plus on todella helppo tapa luoda yhteys kitaran ja vahvistimesi välille. Laita lähetin kitarasi jakkiin kiinni ja vastaanotin vahvistimeen. Sen jälkeen kytke molemmista laitteista virta päälle ja olet valmis rokkaamaan! NUX B2 Plussan kantosäde on jopa 15 metriä ja sen on testattu toimivan jopa läpi seinien talojen sisällä. Luovu kaapelisotkusta ja hanki NUX B2 Plus!

Laitteen plugiliitin kääntyy 220 astetta ja lähetin sopii siten useimpiin kitaramalleihin. NUX B2 Plussan molemmat osat painavat vain 57 grammaa, joten se ei myöskään väännä soittimen jakkia. Laite on helppo ladata tavallisella USB-laturilla (saatavana erikseen). Mukana tulee USB-kaapeli.

Ominaisuudet
Ei latenssia (alle 5ms)
Kantama jopa 15m
Suunniteltu passiivimikeillä varustettuihin soittimiin
Lataus USB-kaapelilla
Ladattava kiinteä Li-ion akkuparisto
Jopa 7h tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella, Energiansäästö-toimintatila
Toimii ISM 2.4Ghz langattomalla lupavapaalla taajuudella
Laadukkaat 32bit / 48kHz audiomuuntimet
Valittavanasi 4 eri kanavaa
Dynamiikka: 110dB
LED-valot ilmaisevat signaalin ja akun tason 
Sisältää USB-kaapeli
Musta
Paino: 57g

Samantyyppisiä tuotteita