Roland SPD-SX PRO Sampling Pad Sampleri

Roland
Rolandin sampling padien huippumalli, Yhdeksän soitettavaa pintaa, Triggeritulot kahdeksalle ulkoiselle padille, Värinäyttö, Kustomoitavat padi-LED:it, Omat efektit
SKU
RRSPDSXPRO
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
1 239,00 €
Sisältäen alv 24%

Roland SPD-SX PRO on paras sampling pad vaativimmille keikoille. Vuosien keikkatestaus ja kattava palaute SDP-S- ja SPD-SX-käyttäjiltä takaavat sen, että SPD-SX PRO ylettää vieläkin korkeammalle. Edeltäjiensä edistyneen sample pad -teknologian valjastava SPD-SX PRO leveilee joukolla ammattitason parannuksia. Tämä padi on rakennettu kestämään elämää tien päällä. Valaise pimeitä lavoja suurikokoisella värinäytöllä ja kustomoitavilla monenvärisillä triggerivaloilla. Laajenna keikkasettiäsi suuremmalla määrällä audiolähtöjä, triggerituloja sekä hihatin ja efektien ohjauspedaaliohjauksella. Mene pidemmälle hyödyntämällä massiivista 32 Gt:n muistia, 48 kHz:n audiotoistoa, padien parempaa herkkyyttä ilman crosstalkia sekä omaa SPD-SX PRO -sovellusta, jolla on helpompi editoida settejä.

Rakennettu keikkakäyttöön
Tien päällä kamat saavat kyytiä niin lavalla kuin kuljetuksessakin. SPD-SX PRO rakentaa edeltäjiensä perustalle hyödyntäen vuosien varrella kertynyttä palautetta päivityksissä. Kustomoitavat LED-valot, suurikokoinen värinäyttö sekä luotettava triggaus tekevät tästä äärettömän kestävästä paketista valmiin rokkaamaan ilta toisensa jälkeen.

Muokattavat padeja erottavat LED-valot
Kun valot sammuvat, PRO valaistuu. Kustomoitavat padeja erottavat LED- ja triggerivalot näyttävät kaikki yhdeksän padia pimeillä lavoilla. Aseta mikä tahansa pysty- tai vaakasuora valo yhdeksi kymmenestä valmiista väristä tai tee ja nimeä omasi. Ryhmittele bassarit, virvelit, taustat ja klikit omiksi ryhmikseen niiden omilla väreillä.

Värillinen LCD-näyttö
Pimeässä soittamisesta tuli juuri helpompaa. SPD-SX PRO:ssa on suurikokoinen 4.3" värinäyttö sekä taustavalaistut toimintanäppäimet, välilehdet ja jog-pyörä salamannopeaan soundinvalintaan. Näytössä näkyvät tärkeät reaaliaikaiset tiedot kuten A & B samplekerrokset, WAV samplejen nimet, sampletoiston tilanne ja muuta.

Erittäin herkät padit
SPD-SX PRO:ssa on yhdeksän erittäin kestävää padia. Kolmessa ylimmässä kulmapadissa on päivitetty sensorirakenne, jonka ansiosta herkkyys on suurempi ja iskut soivat tasaisemmin padia soitettaessa riippumatta ripustuskulmasta. Parempi crosstalk-vaimennus estää muiden padien väärät triggaukset.

Kaikki soundit mitä tarvitset
Massiivinen 32 Gigan muisti muistaa koko musiikkikatalogisi useille keikoille. 1550 samplella, 200 valmiilla setillä ja balansoiduilla lähdöillä saat SPD-SX PRO:n hommiin saman tein. Saat myös helposti järjesteltyä ja haettua soundeja sample-tageilla.

Tallennus & soundit
Tallennustilahuolet ovat menneen talven lumia. 32 gigan sisäinen muisti antaa käyttöösi lähes 44 tuntia kristallinkirkasta 48kHz/16-bittistä stereoaudiota. Saat myös ladattua bittisyvyyksiltään erilaisia 48/44.1 kHz WAV, AIFF ja MP3-tiedostoja ja SPD-SX PRO konvertoi ne automaattisesti omaan 48 kHz/16-bit audioformaattiin.

Suurempi määrä audiolähtöjä
SPD-SX PRO:ssa on kaksikanavainen stereomasterlähtö. Yhdistä ne neljän vapaasti asetettavan monolähdön kanssa ja käytössäsi on kuusi itsenäistä audiosyöttöä. Mikä tahansa padi voidaan lähettää mihin tahansa lähtöön. Käytössä on myös kytkettävä stereolähtö kuulokkeille, johon saat tehtyä omia monitorointivalintoja.

Ladatut samplet ja soundit
SPD-SX PRO:ssa on valmiina 1550 korkealuokkaista soundia ja 200 settiä. Keikan tuoksinassa saat SPD-SX PRO:n prosessointitehon ansiosta vaihdettua uuden setin soimaan vanhan katkeamatta. Tarvitsetko vielä enemmän valinnanvaraa? Sukella Roland Cloudin samplekirjastoihin ja tutustu alati laajenevaan soundivalikoimaan.

A/B Layering
Omien soundikerrostumien rakentaminen on helppoa kun asetat kaksi soundia padille. Saat asetettua soundin Main-kerrokseen padivalikosta ja valitse sitten toinen sample alkuperäisen kanssa kerrostettavaksi. Tuloksena on Main- ja Sub-soundit samalla padilla. Sinulla voi olla oma äänenvoimakkuus, vire, atakki ja release-ohjaus kummallekin soundille, saat näin täydellisesti soivat kerrokset.

Syvempää editointia
Kun käytössä on lähes rajaton määrä soundeja, kannattaa olla järjestelmällinen. Roland Cloudista löytyvää SPD-SX PRO -sovellusta käyttäen saat helposti luettua audiota ja muokattua soundeja tai toistoparametrejä tietokoneesi USB-väylän kautta. Vedä ja pudota sampleja, rakenna settejä, säädä asetuksia ja anna nimiä homman edetessä. Sama USB-liitäntä mahdollistaa 8-kanavaisen audion ja MIDI:n lähettämisen tietokoneelle äänitettäväksi audio-ohjelmaan.

Ilmaisun ohjaus
Laajempien triggeritulojen myötä soittomahdollisuuksia on vieläkin enemmän. Käytössäsi on jopa yhdeksäntoista soittopintaa kun käytät kaikki padeja, ulkoisia triggereitä sekä jalkakytkintuloja. Kytke hihat-ohjain ja soita avoimia ja suljettuja haitsuja tai rakenna minisetti lisäämällä virveli- ja bassaripadit. Vaihtoehtoisesti voit kytkeä ohjauspedaalin efektien reaaliaikaiseen ohjaukseen soittaessasi.

Efektit ja sidechain
Hyödynnä korkealuokkaisten efektien valtavaa valikoimaa ja paranna ja väritä soundejasi. Neljä MFX-efektiä pitävät sisällään kaiken moduloinneista, säröistä ja filttereistä viiveisiin ja kaikuhin. Saat asetettua niitä jokaisessa setissä mille tahansa padille tai ulkoiselle triggeritulolle. Master-kompressori, -EQ sekä -efektivalikoimat ovat myös käytössäsi kokonaissoundin prosessointia varten. Myös sidechain-kompressointi on mukana varmistaen, etteivät bassari ja muut jykevät soundit hautaudu miksauksiin.

16 askeleen Pad-sekvensseri
Virtaviivaista keikkavalmisteluasi SPD:n omalla 16 askeleen padisekvensserillä. Aseta 2-16 askelta padille jokaisessa setissä. Koordinoi sitten eri padien toistoa valitussa sekvenssissäsi. Sinun ei tarvitse muistaa, missä mikäkin soundi on padeilla. Kerran ohjelmoituna valitun padin lyöminen käynnistää sekvenssin ja live-shown tuotanto helpottuu huomattavasti.

Parannettu Pad Link
Onko sinulla tausta ja klikki audiona joiden pitäisi käynnistyä yhtä aikaa? Käyttäessäsi pad link-toimintoa voit lyödä yhtä padia ja käynnistää audion kahdelta padilta yhtäaikaisesti. Saat linkitettyä minkä tahansa padien ja ulkoisten triggereiden yhdistelmän. Käytä sitten mute-ryhmää hiljentämään edelliset padit lyödessäsi seuraavaa, näin vain yksi padi soi kerrallaan. Yhdessä täydellä pad link:illä ja muteryhmillä saat rakennettua rajattomasti raita-, loop- ja audioyhdistelmiä eri seteissä.

Klikkiraita
Monipuolisen oman klikin ansiosta taimissa pysyminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Sisäinen klikki on täysin muokattavissa iskun pituuksiltaan ja voit käyttää mitä tahansa samplea klikkisoundina. Aloita klikki iskulla padiin tai ulkoiseen triggeriin tai napauttamalla näppäintä. Myös toiston aikana sinä olet ohjaksissa. Klikki voidaan asettaa soimaan/pysähtymään vuorottaisilla kapulan iskuilla, soimaan kerran kapulan iskulla tai triggautumaan uudelleen aina iskulla.

Padieditointi
Pad Edit -ohjaimet ovat helposti käsillä kun sinun tarvitsee säätää sampleja lennossa. Säädä äänenvoimakkuutta ja virettä omilla ohjaimilla reaaliajassa tai paina näppäintä ja säädä padin transienttiasetuksia atakin ja releasen suhteen. Kun haluat mennä syvemmälle, värinäyttö antaa selkeän pääsyn moniin edistyneisiin parametreihin.

Kohokohdat
Yhdeksän padia, joissa Rolandin edistynyttä triggeriteknologiaa. Kuusi suurikokoista padia ja kolme ylärivin kulmapadia.
Hyvin näkyvät, pysty- ja vaakasuorat LED:it, monivärinen kustomointi
Kulmapadien suurempi herkkyys sekä parannettu crosstalkin vaimennus
4.3" värinäyttö helppoon navigointiin sekä näkyvyyteen keikan aikana
Lue 48/44.1 kHz (16-/24-/32-bit) WAV/AIFF-tiedostoja sekä MP3:ia (32–320 kbps) automaattisella muuntamisella 48 kHz/16-bittiin ladattaessa
Stereopäälähtö, neljä erillistä monolähtöä, balansoitu helppoa lavamiksausta silmällä pitäen
Jopa kahdeksan ulkoista erillistä triggeriä/padia (neljä stereotriggeriä tai kahdeksan monoa Y-kaapelilla)
Oma SPD-SX PRO -sovellus Windowsiin/Maciin; helppoa samplejen lukemista muistiin, samplehallinnointia sekä monipuolista settien muokkausta
32 Gt sisäistä tallennustilaa sampleille, taustaraidoille sekä klikeille
Tulo hihatin tai jalkakytkimen ohjaukseen ohjauspedaalilla
Yli 200 settipatchia
Yli 1550 valmiiksi ladattua, korkealaatuista samplea ja soundia
16 askeleen padisekvensseritoiminto
Sisäinen efektiprosessori, neljä samanaikaista rinnakkaista efektiä sekä sidechain ulostulo-ohjauksella
Oma klikki/metronomi
Luo reaaliajassa äänittämällä soittoa WAV-tiedostoiksi ja asettamalla ne padeille

Lisätietoja
MerkkiRoland
Samantyyppisiä tuotteita