Loota Percussion Block Medium Cocoa Bean

Loota Percussion
Hauska lisä Loota cajon-settiin! Medium-kokoinen Loota-rumpu, Kätevä kiinnitys, Suunniteltu Suomessa, Viimeistelynä Cocoa Bean
SKU
LOBMCOBE
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
129,00 €
Sisältäen alv 24%

Loota Block Medium tuo hauskaa maustetta akustiseen cajon-settiisi! Medium-kokoisessa Block-versiossa on napakka atakki ja vähän matalampi nuotti. Toimii kaikenlaisiin aksentteihin ja korvaa esim. bongot.

Mikä Loota?
Loota on Cajon-henkinen rumpusetti maukkailla perkussio-soundeilla ja helposti roudattavassa koossa! Tuo iskeviä rytmejä akustiselle keikalle, mausta isompaa bändiä tai sooloile mielesi mukaan! Suomessa suunniteltu setti on 100% suomalaista koivua ja soveltuu soundinsa puolesta kaikkeen akustiseen musiikkiin.

Ainutlaatuista Lootaa voit soittaa ergonomisesti kuin rumpusettiä. Setin voi pakata yhteen kuljetuslaukkuun ja se on helppo kuljettaa mukana.

Loota on Suomessa suunniteltu ja käsityönä koivusta valmistettu rumpusetti jossa on bassorumpu, virveli sekä symbaali ja crasher-tyyppinen hi-hat. Lootaa soitetaan pehmeillä rumpukapuloilla tai vispilöillä ja bassorumpua cajon-pedaalilla.

Lootan soittaminen on hyvin lähellä tavallisen rumpusetin soittamista, soundi on perinteistä rumpusettiä hiljaisempi ja soveltuu näin erinomaisesti paikkoihin, joissa täytyy soittaa hiljaa tai kevyesti.

Lisätietoja
MerkkiLoota Percussion
VäriNaturaali / puu
Samantyyppisiä tuotteita