-20.22%

Roland TD-07KV V-Drums Sähkörumpusetti

Roland
TD-07KV V-Drums Kit Electronic Drum Kit, Digirummut koti- ja koulukäyttöön, 3 8” tomia, 12” crash + ride symbaalipadit sammutustoiminnolla, 8” virveli useilla iskualueilla, Monipuolinen TD-07 äänimoduuli, 55 rumpusettiä, Huippulaadukkaat rumpusamplet, Harjoitustoiminnot, Äänitystoiminnot, Tilaäänimallinnus, Kattavat efektit, Metronomi, Bluetooth, USB Audio Interface, USB MIDI, Kuulokeliitin, Linjatulo, Sisältää telineen
SKU
RRTD07KV
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
Tarjoushinta 939,00 € Normaalihinta 1 177,00 €
Sisältäen alv 24%

Roland TD-07KV V-Drums on kätevän kokoinen kompakti ja ihanteellisen kotisoitettava digirumpuetti. Se antaa käyttöösi huippuluokan V-Drumsien suurenmoisen ilmeikkyyden ja soitettavuuden budjetille ystävällisessä paketissa. Virvelissä ja tomeissa on Rolandin kehittämät erittäin hiljaiset kahden kerroksen mesh-kalvot, suurikokoiset crash- ja ride-padit sekä erillinen bassaripadi ja sen miellyttävän autenttinen pedaalifiilis täydentävät setin.

TD-07KV:llä saat myös toteutettua luovia mahdollisuuksia, jotka menevät huomattavasti akustisen setin mahdollisuuksien tuolle puolen. Monipuoliset muokkausmahdollisuudet mahdollistavat omien soundien tekemisen, Bluetoothin avulla saat soitettua valmiiden kappaleiden ja oppituntien mukana, USB:llä saat kytkeydyttyä tietokoneen musiikkiohjelmiin ja paljon muuta.

Tärkeimmät ominaisuudet
TD-07-moduli, jossa 25 preset-settiä, 25 käyttäjän settiä sekä 143 instrumenttia
Monipuoliset muokkaukset kuten V-Edit, EQ, ambience ja 30 multi-efektiä antavat mahdollisuuden rakentaa omia täydellisiä rumpusoundeja
Virveli- ja tomipadeissa on Rolandin legendaariset kaksikerroksiset, viritettävät mesh-kalvot
Yksi PDX-8 8" virvelipadi, jossa erilliset kalvo- ja kanttialueet eri soundeille sekä kolme yhden alueen PDX-6A 6" tomipadia
KD-10 bassaripadissa on realistinen iskujen palautus ("pomppu") sekä nuijatuntuma häiriö- ja tärinävaimennettuna
CY-8 12" crash- ja ridesymbaalit, kädellä tarttuen sammutettavissa
10" hi-hat-symbaalit ja integroitu jalkapedaali, hienojakoinen kontrolli suljetun ja avoimen soundin välillä
Metallinen, neljän pilarin rumpujen räkkiteline, jossa tukevat ja lujaa tarttuvat clamp-kiinnikkeet
Integroidun Bluetoothin avulla saat langattomasti striimattua ääntä älypuhelimista, tableteilta sekä muista Bluetooth-laitteista ja lähetettyä MIDI-tietoa musiikkisovelluksille
Monipuolinen sisäänrakennettu metronomi, jossa voit säätää tahtilajeja, nuottipituuksia sekä klikkisoundia
Oma coach-toiminto, joka antaa käyttöösi interaktiivisia työkaluja ajoitusten parantamiseen ja seuraa edistymistäsi
USB audio- ja MIDI-tiedon tallentamiseen tietokoneen musiikkiohjelmiin
Settiä voidaan laajentaa toisella crash-symbaalilla (CY-8 V-Symbaali sekä MDY-Standard-peltipidin myydään erikseen)
Mitat (LxSxK): 1230x1100x1200mm

Kokonaispaino: 22 kg

Settiin kuuluu:
1x TD-07 Drum Sound Module
1x PDX-8 Snare
3x PDX-6A Tom
1x CY-5 Hi-hat + pedaali
1x CY-8 Crash
1x CY-8 Ride
1x KD-10 Kick
1x Rumputeline
Asennusohjeet
Käyttöohjeet
Rumpuavain
Kytkentäkaapelit
12VDC Virtalähde

Lue lisää:

Poikkeuksellinen soundi
Jokaisen upean elektronisen rumpusetin sydämenä on tehokas, pystyvä ja joutuisa äänimoduli–ja TD-07 on kaikkea sitä. Käytössäsi on ammattistudioissa tarkasti tallennettuja akustisia rumpuja ja perkussioita edistyneiden V-Drums-teknologioiden henkiin herättäminä. Ne käyttäytyvät aivan kuin akustiset vastineensa niitä soittaessasi. Mukana on myös laaja valikoima elektronisia perkussioita sekä mahdollisuus personoida jokainen soundi mieleiseksesi.

Erittäin hiljaiset rummut
Yksi elektronisten rumpujen kiistattomia etuja kotisoitossa on, että ne ovat huomattavasti hiljaisempia kuin akustiset rummut. Mutta kaikki elektroniset setit eivät ole samanlaisia, niiden tuottama fyysinen ääni vaihtelee suuresti. Vuosikymmenien tutkimustyön ansiosta TD-07KV:stä on saatu rakennettua paljon hiljaisempi muihin e-setteihin verrattuna. Mesh-kalvot minimoivat padien ääntä vaikuttamatta kapuloiden pomppuun ja erityinen vaimennus bassarissa vähentää häiriöääntä ja tärinää tuottaen silti hyvän, luonnollisen soittotuntuman. Jopa telineen komponentit on suunniteltu vähentämään lattian kautta tuntuvaa ja kuuluvaa tärinää ja häiriöitä. Rolandilla on tarjolla valikoima tuotteita, joilla hälyääniä saadaan vaimennettua lisää, jos tarve vaatii.

Aitoa akustista soundia ja soittotuntumaa
Vaikka jotkin elektroniset setit lupaavat "akustista soundia", ne itse asiassa tarjoavat vain staattisia rumpusoundeja, joita toistetaan eri äänenvoimakkuuksilla riippuen siitä, kuinka lujaa padeja soitetaan. V-Drums, täysin toisin, tarjoaa käyttöösi laajan ja rikkaan valikoiman sointivärejä tuottaen inspiroivan musikaalisen elämyksen, joka tuntuu samalta kuin akustisten rumpujen soitto. Edistyneiden tarkkuussensoriensa ansiosta TD-07KV:n rumpu- ja symbaalipadit lukevat jokaisen iskun, tremolon, flamin ja ghost-iskun täydellisesti, jopa symbaalin soinnin pysäytys tapahtuu orgaanisesti. Äänimoduli prosessoi tämän informaation nopeammin kuin pystyt silmääsi räpäyttämään niin, että juuri oikea soundi kuullaan. Et huomaa tätä teknologiaa toiminnassaan–mutta kun suljet silmäsi ja alat soittaa TD-07KV:llä, tiedät, että se tuntuu juuri oikealta.


Autenttiset mesh-kalvoiset Roland-padit
Vuonna 1997 Roland esitteli maailman ensimmäiset mesh-kalvot ja niistä on sittemmin tullut de facto-standardi. Vuosien tuotekehityksen tuloksena syntyneet uniikit kaksikerroksiset mesh-kalvomme tuottavat luonnollisen kapulavastuksen ja pompun, joka tuntuu hyvin samanlaiselta kuin akustisen rumpukalvon soittaminen. Säädettävän virityksen ansiosta saat hienosäädettyä tuntuman normaalilla viritysavaimella. Muissa elektronisissa rummuissa käytetyt yhden kerroksen mesh-kalvoja ei ole valmistettu samasta materiaalista, joten ne eivät tunnut yhtä hyviltä soittaessa. Niiden luenta saattaa myös olla vähemmän tarkkaa, se johtaa kehnoon dynamiikkaan ja vääriin triggauksiin. TD-07KV:ssä virveli- ja tomipadeissa on autenttiset Roland-mesh-kalvot vakiona, näin saat tarkimman saatavissa olevan soittotuntuman ja luennan.

Soita musiikin mukana Bluetoothin avulla
Rumpujen soitto suosikkiraitojen mukana on yksi hauskimmista ja tuottavimmista asioista, mitä voit tehdä elektronisella setillä. TD-07KV tekee siitä helppoa. Bluetoothin ansiosta saat lähetettyä raitoja älypuhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta langattomasti moduliin ja kuulla audio rumpujen mukana. Videoääni lähetetään myös, voit siis soittaa verkosta haettujen kappaleiden ja opetussisällön mukana. Ja jos sinulla ei ole Bluetooth-laitetta, saat tuotua stereoääntä modulille kaapelilla. MIDI-tiedon lähettäminen Bluetoothin kautta onnistuu myös, saat äänitettyä MIDIä musiikkosovelluksiin langattomasti.

Kytkennät USB:n avulla musiikkiohjelmiin
Elektronisten rumpujen suuri etu on suora kommunikointi modernien, musiikin tuottamiseen tarkoitettujen ohjelmien kanssa. TD-07-moduli on interface audion ja MIDI:n äänitykseen jo itsessään, se voi lähettää stereoääntä ja MIDI-tietoa Macille tai Windows-tietokoneelle yhden USB-kaapelin välityksellä. Voit äänittää erillisiä audio- ja MIDI-rumpuraitoja mihin tahansa audio-ohjelmaan tai trigata softa-pohjaisten rumpu-instrumenttien soundeja studio- tai livetilanteessa.

Lisätietoja
MerkkiRoland
Samantyyppisiä tuotteita