Source Audio Atlas Compressor Efektipedaali

Source Audio
SA252, One Series, Innovatiivinen kompressori, 6 erilaista kompressoria, 8-alueinen graafinen EQ, Säädettävä noise gate, Stereo tulot ja lähdöt, Helppo 4:n potikan säätöpaneeli, Laajat reititysmahdollisuudet, 6 soundin pikavalintaa, Universal bypass: analoginen bufferoitu tai reletoiminen true bypass, Neuro Desktop Editor ja Neuro App yhteensopiva, Tuki ekspressiopedaalille, MIDI, Sis. 9VDC virtalähteen
SKU
795SA252
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
287,00 €
Sisältäen alv 24%

Source Audio Atlas Compressor tarjoaa kattavan kokoelman kompressoreja, jotka tulkitsevat täydellisesti alan suosituimpia kompressoreja analogisista pedaaleista studiotason räkkilaitteisiin. Lisäksi Atlasin voi optimoida kitaralle tai bassolle yhdellä napin painalluksella.

Välittömästi käytössäsi on kuusi eri kompressiotyyppiä, kuten klassinen Diamond Optical Compressor, napakka 1176 ja pehmeämpi LA2A. Atlasissa on myös kaksikanavainen kompressori, jolla voit muovata matalan ja korkean rekisterin soundeja erikseen. Laitteessa on joka kompressorille säädöt Thresholdille, Ratiolle, Attackille, Releaselle, Outputille, Tonelle ja Mixille.

Kuten kaikissa One Series pedaaleissa, saat vielä enemmän Atlasista irti yhdistämällä sen Neuro Desktop Editoriin tai Mobile Appiin. Ohjelmat avaavat laitteesta täyden studiotason kompressorin. Neuro Editor näyttää signaalinkäsittelyn realiajassa ja sillä voi hienosäätää parametreja vieläkin syvemmin.

Ominaisuudet:
6 eri kompressiotyyppiä: Studiotason räkki laitteista klassisiin efektipedaaleihin
LA2A Optical Compression: Uskollinen uudelleenluonti studioissa jo 1950-luvlta asti standardina olleesta optisesta kompressorista
1176 Feedback FET Compession: Pohjautuu FET kompressoriin, joka tunnetaan sen täyteläisyydestä ja erittäin nopeasta attackista
LED Optical Compressor: Optisia kompressoripedaaleja mukaileva malli, nopeammalla reaktiolla.
Dual Compressor: Atlasin kaksikanavaiset kompressorit toimivat sarjassa, rinnan tai Band Split moodissa, joka jakaa signaalin korkeaan ja matalaan rekisteriin erikseen säädettäväksi
Dan Armstrong Orange Squeezer: Luonteikas kompressori 70-luvulta, jota kuultiin esimerkiksi Steely Danin kappaleessa "Peg" ja Dire Straitsin kappaleessa "Sultans of Swing." Saatavilla Neuro Editorista
Lisää kompressoreja Neuro Appissä: Yhdistä Atlas Neuro Appiin ja saat käyttöösi Source Audion kattavan kokoelman erinomaisia kompressorityyppejä, jotka pohjautuvat klassisiin pedaaleihin ja räkkilaitteisiin.
Studiotason kontrollit: Feedback, Ratio, Attack, Release, Makeup Gain, Mix ja Tone ovat säädettävissä itse laitteesta tai Neuro Editorista.
Bassomode: Napin painalluksella Atlas on optimoitu bassolle käytettäväksi
Auto Makeup Gain: Nopeampaan soundin löytämiseen Atlas säätää gainia automaattisesti kompression määrän mukaan.
Ennustava kompressointi: Käyttäen klassista studio kikkaa, Atlas luo huomaamattoman määrän latenssia, joka nopeuttaa kompression attackia entisestään.
Side Chain kompressointi: Käytä Input 2:een menevää signaalia Input 1 signaalin kompression laukaisemiseen.
Edistynyt EQ: Käytössäsi on 3-kantainen parametrinen EQ tai 8-kanavainen graafinen EQ
Luo, tallenna ja jaa soundejasi Neuro Desktop Editorissa: Neuro Desktop Editorilla voit nopeasti ladata muiden Atlasin käyttäjien luomia soundeja tai voit luoda ja julkaista omat asetuksesi itse.
Neuro Mobile App (iOS ja Android): Yhdistä mobiililaitteesi suoraan Atlasiin ja voit säätää vielä enemmän parametreja. Liitospiuha tulee pedaalin mukana.
Stereo: Stereo tulot ja lähdöt useilla reititys vaihtoehdoilla.
MIDI-yhteensopivuus: Kytke pedaali Neuro Hubiin ja käytä sitä helposti osana isompaa pedaalikattausta - tallenna ja lataa kaikkien pedaalien soundit kerralla.
Säädettävä Noise Gate
Ulkoinen ekspressio laite: Kontrolloi jopa neljää parametria ulkoisella ekspressiolaitteella.
Universal Bypass: Analoginen bufferoitu tai reletoiminen True Bypass -toiminto
USB-portti: MIDI USB -yhteensopivuus, Firmware-päivitykset tietokoneen avulla (Windows/OS X), editori ym.
Kestävä metallirakenne, harjattu alumiini
Mitat: (P x L x K) 114 x 70 x 51mm
Virta: 9VDC 300mA virtalähde mukana (virran tarve 165mA

Lisätietoja
MerkkiSource Audio
Samantyyppisiä tuotteita