Uusi

Suhr Andre Nieri Modern Signature Sähkökitara

Suhr
Andre Nieri nimikkomalli, Suhr Signature Series, Huippulaadukas Amerikassa tehty moderni sähkökitara HH-mikityksellä ja huippuosilla, Kaulamikrofoni on Suhr SSV humbucker ja tallamikrofoni on Suhr SSH+ humbucker, Mahonkirunko, Vaahtera kansi, Satiinilakattu paahdettu vaahtera kaula Even C Slim profiililla, 16" radius, Eebenpuu-otelauta, 24x Jumbo Stainless Steel nauhat, Gotoh 2-post Solid Saddles talla, Suhr lukkovirittimet, Viimeistely: satiini musta, Mukana Suhr kova kotelo
SKU
2201SIGANMS
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
4 799,00 €
Sisältäen alv 24%

Suhr Andre Nieri Modern Signature on uusi tyylikäs USA:ssa käsin tehty Suhr nimikkomalli. Andre Nieri on ilmiömäinen kitaristi ja säveltäjä Brasiliasta, joka on ollut osa Suhr-perhettä jo melkein 10 vuotta. Hän hankki ensimmäisen Suhr Modern -kitaransa vuonna 2013 ja nyt yhteistyö Suhrin kanssa kulminoitui Signature -malliksi.

Kitaran jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu artistin tarpeita ajatellen. Soittimessa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut nauhat ja eebenpuinen otelauta, jonka radius on 16". Kitaran kaula on paahdettua vaahteraa satiiniviimeistelyllä ja profiili on miellyttävän tuntuinen Even C Slim. Runko on mahonkia vaahterakannella.Soitinpuut ovat tarkkaan valikoituja.

Andre Nieri -nimikkokitara on varustettu HH-mikityksellä. Tallamikkinä on Suhr SSH+ humbucker ja kaula-asemassa on Suhr SSV humbucker. Lisäksi 5-asentoinen kytkin tarjoaa erittäin monipuoliset soundivaihtoehdot. Gotoh 2-post Solid Saddles -talla ja Suhrin omat lukkovirittimet pitävät soittimen erinomaisesti vireessä ja kitaran säätäminen on vaivatonta.

Soittimen kansi on maalattu mustaksi satiiniviimeistelyllä ja muu runko on puun värinen. Elegantit reunalistat on toteutettu aikaa ja vaivaa säästämättä korkealla ammattitaidolla ( kansipuun luonnollinen pinta on raaputettu esiin ).

Ominaisuudet:
Runko: Mahonki
Kansi: Vaahtera
Kaula: Paahdettu vaahtera, satiiniviimeistely
Kaulan profiili: Even C Slim .800”-.880"
Otelauta: Eebenpuu
Radius: 16"
Nauhat: 24x Jumbo Stainless Steel
Virittimet: Suhr lukkovirittimet
Talla: Gotoh 2-post Solid Saddles
Kaulamikrofoni: Suhr SSV
Tallamikrofoni: Suhr SSH+
Elektroniikka: 1x Volume, 1x Tone, 5-asentoinen kytkin
Metalliosien väri: Kulta
Väri: Musta
Viimeistely: Satiinilakkaus
Sisältää laadukkaan kovan Suhr-kotelon

Lisätietoja
MerkkiSuhr
SarjaSignature
VäriMusta
KätisyysOikeakätinen
Kielten määrä6
Rungon tyyppiSuperstrat
Rungon materiaaliMahonki
Kannen materiaaliVaahtera
Kaulan materiaaliVaahtera
Otelaudan materiaaliEebenpuu
Nauhojen määrä24
Mikkien määrä2
KaulamikkiKaksikelainen
TallamikkiKaksikelainen
Tallan tyyppiKiinteä
ArtistiAndre Nieri
Samantyyppisiä tuotteita