Suhr Discovery Analog Delay Efektipedaali

Suhr
Luultavasti maailman paras analoginen delay-pedaali, MN3005 Bucket Brigade Delay -piirit, Delayn kesto 17-2000ms, Rytmin jako erikestoisiin aika-arvoihin, Selkeä näyttö, Modulaatio: 3 aaltomuotoa (Triangle, Sine, Square), 127 Muistipaikkaa, Soft Clipping limitteri loputtomaan feedbackiin & oskillointiin, Kill Dry Mode efektilenkeille, Ekspressiopedaali-tulo, Jalkakytkin-tulo, MIDI In & MIDI Out/Thru, SysEx -tiedostojen tallennus, Valittavissa True Bypass / Buffered Bypass, 18VDC virtalähde mukana, Kasattu USA:ssa
SKU
2203DAD0002
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
629,00 €
Sisältäen alv 24%

Suhr Discovery Analog Delay on Kevin Suhrin suunnittelema mullistava analoginen delay-efektipedaali. Se tarjoaa yhdessä paketissa ikonisten analogisten delay-laitteiden luovat soundityökalut ja modernin pedaalin laajennettavuuden ja käyttömukavuuden. Suhrin tavoitteena oli rakentaa pedaali, johon mikään muu markkinoilla oleva analoginen delay ei pysty.

Pedaali perustuu neljään uustuotantona tehtyyn MN3005 Bucket Brigade analog delay -siruun. Kaiken lähtökohtana on täysin analoginen, lämmin ja rikas soundi. Sen lisäksi pedaalissa on todella kattavat säädöt kaikille parametreille, mahdollisuus tallentaa soundeja 127 muistipaikkaan, tap tempo, kaksi bypass-toimintoa ja nopea presettien lataus.

Suhr Discovery tarjoaa myös lähes loputtomat mahdollisuudet soundin muokkaukselle. Ylä- ja alataajuuksia voi leikata ja delayhin voi lisätä erilaisia modulaatioita vintage-henkisestä flutterista Leslie-tyyppisiin sävyihin ja vaikkapa moderniin chorukseen. Modulaatioita varten pedaalissa on kolme eri aaltomuotoa.

Suhr on ajatellut tarkkaan myös erilaisia käyttökohteita pedaalilleen ja se näkyy liitäntöjen ja MIDI-ohjattavuuden puolella. Jokaisen potikan voi mäpätä ekpressiopedaalin ohjattavaksi ja jokaiselle presetille voi tallentaa erilaisen mäppäyksen. Discoveryssa on täydet MIDI-ominaisuudet ja pedaalin kyljestä löytyy 5-pinniset MIDI-liittimet. Pedaali voi myös lähettää PC-käskyjä muihin laitteisiin. Esim. studioympäristössä voit vastaavasti ohjata pedaalin kaikkia parametreja MIDIn yli. Lisäksi voit esim. varmuuskopiomielessä tallentaa Discoveryn presetit SysEx-tiedostoon.

Ominaisuudet
MN3005 Bucket Brigade -pohjainen piiri
Delayn pituus 40ms-1100ms, laajennettavissa yli 17ms-2000ms
Rytmin jaot: 1/4, 1/8, pisteellinen 1/8, 1/16, 1/3
7-alueinen näyttö tempolle, millisekunneille tai muistipaikan numerolle
Smart Tap Tempo
Ylä- ja alataajuuksien leikkaussäädöt
Modulaatio nopeus- ja syvyys -säädöillä
3 modulaatio-aaltomuotoa: Triangle, Sine, Square
127 ohjelmoitavaa muistipaikkaa
Mäppää mikä tahansa parametri ekspressiopedaalille
MIDI In & Out/Thru
Lähetä MIDI patch-vaihtokomentoja muihin laitteisiin
Tallenna presetit SysEx -tiedostoon
Valittavissa True Bypass tai Buffered Bypass
Soft clipping limitteri loputtomaan feedbackiin tai oskillointiin
Kill dry mode rinnakkaisille efektilenkeille
Säädöt: Mix, Time, Regen, Lo Cut, Hi Cut, Speed, Depth, Bypass/Presets jalkakytkin, Tap/Preset Select jalkakytkin, Preset Select/Edit/Store, Preset Change, Division/BPM Select
Liitännät sisään: 6.3mm Instrument In, 6.3mm Expression Pedal In, 6.3mm Tap Tempo Switch In, MIDI In, 3.5mm Stereo TRS External Switch (2-painikkeiselle jalkakytkimelle, pedaalin ohjaamiseksi yhdessä kolmesta eri tilasta)
Liitännät ulos: 1x 6.3mm, MIDI Out/Thru
Virta: 18VDC virtalähde mukana
Kasattu USA:ssa

Lisätietoja
MerkkiSuhr
Samantyyppisiä tuotteita