Tech 21 SCP-SB Character Plus Screaming Blonde Kitaraetuaste efekteillä

Tech 21
Character Plus Series Screaming Blonde, SansAmp etuaste, Overdrive, Balansoitu XLR-lähtö, Monipuoliset säädöt, Täysin analoginen signaaliketju, Kestävä metallirakenne
SKU
51401150
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
357,00 €
Sisältäen alv 24%

Tech 21 Sans Amp Character Plus Series Screaming Blonde tarjoaa yhdessä pienessä paketissa analogisen, kaksikanavaisen vahvistinmallinnuksen ja overdrive-pedaalin. Pedaalin molemmat kanavat ovat varusteltu Character-potikalla, jonka ansiosta yhteen laitteeseen mahtuu usea eri vahvistinmallinnus. Molemmilla kanavilla on myös yksittäiset volume- ja drive-säädöt, sekä yhteinen 3-alueinen EQ.

Voit myös erikseen säätää laitteen overdrive-puolen volumea, tonea ja gainia. Screaming Blonde sisältää kolme jalkakytkintä, joilla voit vaihtaa vahvistinmallin kanavaa, kytkeä särön päälle ja pois, ja kytkeä koko pedaalin päälle ja pois.

Screaming Blonde toimii hyvin säröpedaalina kytkettynä vahvistimeen, etuasteena kytkettynä päätevahvistimeen, tai XLR-ulostulonsa ansiosta kannettavatana riginä kytkettynä suoraan äänentoistojärjestelmään.

Character-potikan säädöt
Alle kahdessatoista laite tarjoilee pehmeää keskialuetta helisevällä ylärekisterillä puhtaana ja lämmintä alarekisterin muroisuutta säröytyessä.
Noin kahdessatoissa laite tarjoaa klassisen jenkkivahvistimen soundin, mutta isompana.
Yli kahdessatoista soundiin tulee erottuva keskialueen iskevyys.
Täydessä asennossa saat boostatut soolosoundit.

Scream
Screaming Blonde -pedaalin erillinen Scream-osio on mallattu legendaarisen overdrive-pedaalin mukaan. Overdrive-potikka säätää säröytymisen määrää, mikä vastaa myös hyvin kitaran signaalin tasoon. Tone-potikkalla voit hienosäätää soundisi ylä- ja keskirekisteriä.

Ominaisuudet
Etuastemallinnus, säädöt: 3-alueinen EQ, Vol A&B, Drive A&B, Char A&B
Scream overdrive, säädöt: Level, Tone, Drive
Liitännät sisään: 1x 6.3mm (1/4”) 1megOhm
Liitännät ulos: 1x 6.3mm (1/4”) matalan impedanssin lähtö, 1x XLR lähtö
Kestävä kokometallinen rakenne
Metalliset kytkimet ja liittimet
Äänettömät, mukavatoimiset jalkakytkimet

Lisätietoja
MerkkiTech 21