Tokai LS-420 Vintage Honey Burst Sähkökitara

Tokai
LS-420/VHB +kotelo, Tokai Premium Series lippulaivayksilö, Käsintehty Japanissa, 24.75” skaala, Mahonkirunko, 2 palan 5A loimuvaahterakansi, 1 palan mahonkikaula syvällä liimaliitoksella, Ruusupuinen otelauta, 22 nauhaa, Seymour Duncan Jazz & JB humbucker -mikit, Tune-O-Matic talla, Messinkiset tallapalat, CTS potikat, Sprague Black Beauty konkat, Switchcraft jakki, Gotoh virittimet, Krominväriset metalliosat, Vintage Honey Burst väritys, Sis. kotelon, Sis. aitoustodistuksen. Huom: kuvat ovat myynnissä olevasta yksilöstä! Kitaran paino 4.3 kg
SKU
12212872
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
3 999,00 €
Sisältäen alv 24%

Tokai LS-420 Vintage Honey Burst on Tokain LS-mallien upea lippulaiva. Tämä täysin uniikki, huippulaadukas ja perinteinen kitarayksilö on tehty käsityönä Japanissa Tokain parhaiden kitaranrakentajien toimesta ja todella harvoin tarjolla Suomessa tai muualla Euroopassa.

Tämän yksilöllisen soittimen valmistamiseen on käytetty vain parhaita soitinpuita. Runko on huolella valikoitua arvokasta mahonkia, samoin yhden palan kaula. Kansi on kahdesta upeasta loimuvaahterapalasta. Otelauta on ruusupuuta ja 22 nauhaa ovat Jescarin FW47104 -kokoa.

Kitarassa on monipuoliset Seymour Duncan Jazz & JB -mikit, jotka istuvat soundiltaan tällaiseen soittimeen täydellisesti. LS-420 on ladattu muillakin huippuosilla: Potikat on valmistanut CTS, plugiliitin on Switchcraft ja elektroniikkaosastolta löytyy Bumblebee NOS kondensaattorit. Tune-O-Matic -tyyppinen talla on Tokain omaa tekoa ja siinä on messinkiset tallapalat. Tallan peräkappale on alumiinia. Virittimet ovat Gotohin valmistamat SD90-SL -mallit.

Tämän LS-420 -yksilön viimeistelynä on kaunis Vintage Honey Burst -väri kiiltolakkauksella, kermanvärisillä reunanauhoilla, näyttävillä otelaudan helmiäisupotuksilla ja krominvärisillä metalliosilla. Plektrasuojaa ei ole asennettu komean kansipuun takia, mutta sellainen tulee mukana.

Kitara toimitetaan laadukkaassa Tokai-kotelossa aitoustodistuksen kanssa.

Ominaisuudet
Runko: Kahden palan special-mahonki
Kansi: Kahden palan 5A loimuvaahtera
Kaula: Yhden palan special-mahonki, syvä liimaliitos
Otelauta: Valikoitu ruusupuu
Radius: 300R
Nauhat: 22x Jescar FW47104
Talla: HLS-VB Brass Saddle Bridge, HLS-VT Aluminum Tailpiece
Virittimet: Gotoh SD90-SL
Kaulamikrofoni:  Seymour Duncan Jazz Neck, kromikuori
Tallamikrofoni: Seymour Duncan JB Bridge, kromikuori
Elektroniikka: 2x Volume (CTS), 2x Tone (CTS), 3-asentoinen kytkin (Switchcraft), Sprague Black Beauty kondensaattorit, Switchcraft jakki
Upotukset: Dish Amber Cell
Reunanauhat: Kerma
Metalliosien väri: Kromi
Väri: Vintage Honey Burst
Viimeistely: Kiiltolakkaus
Kitaran paino: 4.3 kg

Lisätietoja
MerkkiTokai
SarjaTokai Premium Series
Väri2 sävyn sunburst
KätisyysOikeakätinen
Kielten määrä6
Skaala24.75"
Rungon tyyppiLes Paul
Rungon materiaaliMahonki
Kannen materiaaliLoimuvaahtera
Kaulan materiaaliMahonki
Otelaudan materiaaliRuusupuu
Nauhojen määrä22
Mikkien määrä2
KaulamikkiKaksikelainen
TallamikkiKaksikelainen
Tallan tyyppiKiinteä
Samantyyppisiä tuotteita