Victory V40 Deluxe Kitaravahvistin

Victory
Victory Amplification, Tehty Englannissa, Käsintehty putiikkinuppi, Laadukas täysputkinuppi yhdellä monipuolisella kanavalla, 1960s Amerikka-henkinen puhdas soundi ja Brittihenkinen särö Mid Kick -toiminnolla, Putkilla toteutettu jousikaiku ja tremolo, Säädettävä teho 42W / 7W, 2x 6L6 pääteasteputket, Master Volume, 3-alueinen EQ, Series-efektilenkki bypass-kytkimellä, Kermanvärinen vinyyli & nahkaiset kulmat, Mukana 2-painikkeinen jalkakytkin, Mukana suojahuppu
SKU
670118
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
1 799,00 €
Sisältäen alv 24%

Victory V40 Deluxe on soundeiltaan ja ulkonäöltään tyylikäs 1-kanavainen putkinuppi jousikaiulla ja tremololla. Vahvistimen perusominaisuudet ovat tutut The Duchess -nupista ja mukana on nyt paljon muutakin, joten tämä nuppi on erinomainen valinta niin kotiin, treenikselle, keikkakäyttöön kuin studioonkin!

V40 Deluxe tarjoilee samasta kanavasta kaksi erityyppistä Voice-tilaa: Voice I on Amerikka-henkinen puhdas ja lämminsävyinen, Voice II puolestaan enemmän 50-lukulainen ja isommalla keskialueella. Lisäksi etupaneelista löytyy Mid Kick -toiminto, jolla kitaran keskialue herää eloon ja vie soundin Brittityyppisen maukkaan klassisen särön puolelle.

V40 Deluxessa on myös putkitekniikalla ja pitkällä tankilla toteutettu jousikaiku. Sitä voi ohjata mukana tulevalla jalkakytkimellä ja etupaneelista löytyy sävysäätö sekä tason säätö. Lisäksi tässä Deluxe-mallissa on maukkaan kuuloinen, niinikään putkitekniikalla tehty tremoloefekti, jonka syvyyttä ja nopeutta voi säätää. Jalkakytkimen toisella painikkeella tremolon saa päälle ja pois.

Series-tyyppinen efektilenkki mahdollistaa monenlaisten efektipedaalien käyttämisen vahvistimen etuasteosiossa, jolloin ne pysyvät selkeän kuuloisina. Efektilenkin voi ohittaa takanapeelista bypass-kytkimellä. Master volume on post-phase-inverter -tyyppinen. Kotikäytössä kätevä ominaisuus on myös pienemmän tehon tila: normaalin 42 watin lisäksi takapaneelista voi siis valita 7W tilan. Pääteasteessa putkina on 2x 6L6 ja lisäksi laitteessa on ulkoiset bias-testipisteet ja biasin säätömahdollisuus.

Koko komeus on viimeistelty tyylikkäällä kermanvärisellä vinyylillä sekä nahkaisilla kulmilla ja kantokahvalla. Mukana tulee suojahuppu.

Ominaisuudet
Made in the UK
Teho: 42W / 7W
Jousikaiku sävysäädöllä
Output Bias Tremolo
Ulkoiset Bias-testipisteet & säädöt
Pääteasteputket: 2x 6L6
Etuasteputket: 2x 12AX7, 2x 12AT7
Kanavat: 1
Säädöt (etupaneeli): Off/Preheat/On kytkin, Tremolo Depth, Tremolo Speed, Master Volume, Reverb Volume, Reverb Tone, Bass, Middle, Treble, Volume, Mid Kick kytkin, Voice I / II kytkin
Säädöt (takapaneeli): FX Loop Bypass kytkin, Output High/Low kytkin, BIAS
Liitännät sisään: 1x 6.3mm instrumentti, 1x 6.3mm efektilenkki paluu, 1x 6.3mm jalkakytkin
Liitännät ulos: 1x 6.3mm efektilenkki lähtö
Kaiutinlähdöt: 5x 6.3mm plugi, 1x 16 Ohm, 2x 8 Ohm, 2x 4 Ohm
Mitat: (LxSxK): 485 x 255 x 260 mm
Paino: 12.5 kg
Mukana 2-painikkeinen jalkakytkin (Tremolo & Reverb On/Off)
Mukana suojahuppu

Lisätietoja
MerkkiVictory
VäriValkoinen
Samantyyppisiä tuotteita