Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Floyd Rose Original 7-String Tremolo System Set Chrome

Lisää kuvia

Floyd Rose Original 7-String Tremolo System Set Chrome
360,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Varastossa
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Aito Floyd Rose Original kelluva talla 7-kielisiin kitaroihin, Täydellinen setti, Satulan leveys 48mm, Tehty Saksassa, Kromi
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
21.89€/kk - 24 kk erämaksu
67.12€/kk - 6 kk erämaksu
20.97€/kk - Tili
36.37€/kk - 12 kk erämaksu
127.25€/kk - 3 kk erämaksuOsta nyt, maksa joustavasti!

Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Floyd Rose Original 7-String Tremolo on maailman suosituin ja luotetuin kelluva talla 7-kielisiin sähkökitaroihin. Aidot Floyd Rose -tallat on valmistettu Saksassa vain erittäin laadukkaista metalliseoksista ja erittäin tarkoilla toleransseilla. Siksi ne ovat toimintavarmoja ja pitävät vireen erinomaisesti myös ammattilaisten kovassa keikkakäytössä.

Floyd Rose Original on ns. double locking -tallasysteemi, eli kielet lukitaan vireeseen satulasta ja tallasta, minkä jälkeen hienovireen säätö onnistuu tarkasti tallan viritysnupeilla. Tämän jälkeen voit käyttää kampea kovallakin kädellä ylös ja alas, ilman pelkoa vireen menettämisestä.

Tässä setissä on 7-kielisiin kitaroihin soveltuva satula, joka sopii leveydeltään 1.89" (48mm) kauloihin.

Setti sisältää kaiken tarvittavan eli täydellisen tallan, helposti kiinnitettävän kammen kierrehatulla, lukkosatulan, kieltenohjaimen, jouset, runkokiinnitysosat, asennusruuvit sekä kuusioavaimet kaikkiin säätöihin.

Jos kitarassasi ei aiemmin ole ollut kelluvaa tallaa, valmistajan sivuilta on saatavana asennuksen vaatimat mitoitukset.

Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Floyd Rose