Suomi English Sverige

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

BOSS MS-3 Multi Effects Switcher Efektipedaali

Alennus - 95,00 €

Lisää kuvia

BOSS MS-3 Multi Effects Switcher Efektipedaali

510,00 €

Hinta (Tarjous) 415,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Varastossa
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Laadukas kompakti kitaristin & basistin multiefektipedaali ja efektilenkki-kontrolleri useille pedaaleille, 6 samanaikaista efektimoottoria, 112 BOSS-efektiä, 3 efektilenkkiä, MIDI-ohjaus, Selkeä LCD-näyttö, Nopea editointi, 200 muistipaikkaa, 4 laadukasta jalkakytkintä, 2 toimintatilaa, Kattavat liitännät ulkoisille ohjauslaitteille, Stereolähtö, Kestävä alumiinirunko, Sis. virtalähteen
Lue lisää
TAI
NYT ILMAINEN TOIMITUS kaikille yli 50€ tilauksille!
Voit maksaa myös erissä
143.51€/kk - 3 kk erämaksu
24.17€/kk - Tili
73.09€/kk - 6 kk erämaksuKuvaus

Yksityiskohdat

BOSS MS-3 Multi Effects Switcher on uuden konseptin ratkaisu pedaalilaudaksi, se maksimoi luovat mahdollisuutesi yhdistämällä maailmanluokan multiefektiprosessorin ja usean pedaalin matriisin yhdeksi laitteeksi. Nyt kuka tahansa voi rakentaa uskomattoman kompaktin, äärimmäisen kevyen ja tarpeeksi monipuolisen, ammattimaisen efektijärjestelmän lähes kaikin kuviteltavissa olevin soundivaihtoehdoin.

MS-3 on tehopakkaus, joka kuuden samanaikaisen sisäisen efektin lisäksi pystyy saumattomasti yhdistämään kolme ulkoista suosikkipedaaliasi samaan järjestelmään. Siinä on myös monipuolisia mahdollisuuksia vahvistimen ohjaukseen, kanavanvaihtoihin, efektien reaaliaikaiseen ohjaukseen, MIDI-laitteiden ohjauksiin jne MS-3:lla on helppo rakentaa kannettava tai lentolauta ilman perinteisten loop-matriisien tai kaikki-yhdessä multiefektilaitteiden kompromisseja.

Niin monipuolinen kuin haluat
MS-3:n erittäin joustava design antaa Sinulle vapauden luoda erilaisia efektijärjestelmiä, yksinkertaisesta monipuoliseen. Se voi toimia yleiskäyttöisenä peruslaitteena parantaen soundia kolmella pedaaliefektillä tai keskittimenä isommalle hybridisetille MIDI-laitteineen sekä vahvistimien kanavanvaihtoineen. Se toimii jopa itsenäisenä efektiprosessorina silloin, kun Sinun tarvitsee matkustaa kevyesti. Jos olet vasta aloittamassa, MS-3 antaa Sinulle vankan efektiperustan, jolle voit rakentaa, kun kokemusta karttuu.

Kolme looppia valitsemillesi efekteille
MS-3:n efektilooppien kautta saat kytkettyä kolme eri laitetta järjestelmään. Luultavasti haluat kytkeä looppeihin suosikkisärösi ja boosterisi, mutta voit käyttää mitä tahansa haluamiasi efektejä. Kun pedaalisi on kytketty, saat kytkettyä loopit päälle/pois itsenäisesti ja sijoittaa MS-3:n omat efektit niiden ympärille haluamassasi järjestyksessä.

Maailmanluokan BOSS-efektiprosessori
Kolmen efektiloopin lisäksi MS-3:ssa on 112 efektityyppiä valittavaksesi. Ne on järjestetty kuuteen kategoriaan, jotka ovat samanaikaisesti käytettävissä: FX1, FX2, Mod1, Mod2, Delay (viive), ja Reverb (kaiku). FX-1:ssä ja FX2:ssa on useita eri tyyppejä overdriveistä ja distortioneista kompressoreihin, pitch shiftereihin, Slow Geariin ja muihin Mod1 ja Mod2 antavat käyttöösi kuuluisia BOSS-chorus ja -vibraatto -efektejä sekä tremolon, flangerin, phaserin jne. Kaikki efektit ovat ihanteellisia kitaralle, mukana on myös laaja valikoima erityisesti bassolle optimoituja efektejä.

Suuria mahdollisuuksia pienessä paketissa
MS-3:een on pakattu BOSSin vuosikymmenien aikana keräämä tietotaito pikkupedaalien ja multiefektien valmistuksesta; sen ultratehokas suunnittelu tuo inspiroivat soundit heti käyttöösi. Taustavalaistu LCD näyttää selkeästi patch/pankkinumerot sekä parametrit, myös editoinnin pikanäppäimet sekä kaikkien looppien ja efektien päällä/pois-ilmaisimet ovat näkyvillä. Runsaaseen 200:n patch-paikan muistiavaruuteen mahtuu yllin kyllin eri efekti- ja kontrolliasetuksia .

Täydellistä jalkaohjausta
MS-3:n raskaan sarjan jalkakytkimet tekevät koko järjestelmän ohjaamisesta helppoa. Memory-tilassa saat valittua muistipaikkoja ja pankkeja jalkakytkimillä. Manual-tilaan vaihtamalla saat kytkettyä looppeja ja efektejä päälle/pois ja jopa kontrolloitua useita efektiparametrejä; näin saat ohjattua asetuksia reaaliajassa intensiivisesti. Manual-tilassa tehdyt asetukset saadaan tallennettua patcheiksi. Kappale- ja tyylikohtaisten asetusten tekeminen käy näin todella nopeasti.

Ammattilaisen perustarpeet
Mennen huomattavasti perustoimintojen tuolle puolen, MS-3 antaa käyttöösi suuren valikoiman laajennettuja ohjausmahdollisuuksia. Saat käytettyä erillisiä jalkakytkimiä tap tempoon, efektien päälle/pois-kytkentöihin sekä parametrien muokkaamiseen. Ohjauspedaalikytkentä puolestaan antaa käyttöösi volumen, wahin, pitch shiftin ja muita dynaamisia ohjauskohteita. Control Out-liittimet ovat käytössä vahvistimen kanavanvaihtoihin sekä ulkoista ohjausta vastaanottaviin efekteihin. Myös MIDI-lähtö kuuluu varusteisiin, voit lähettää tempotietoa, ohjelmanvaihtoja sekä CC-viestejä MIDI:llä varustetuille pedaaleille, olivat ne loopeissa tai eivät. Lisäksi MS-3:ssa on kaksi audiolähtöä, voit käyttää niitä stereona tai kahtena valittavana monolähtönä patch-kohtaisesti, kun käytössäsi on kaksi vahvistinta.

USB ja editointi tietokoneella
MS-3:ssa on USB, jolla saat yhteyden ilmaiseen MS-3 editori/kirjastointiohjelmaan Macilla tai Windows-tietokoneella. Sillä saat editoitua efektejä, asetettua kontrolliparametrejä, ohjelmoitua tempoja jne kätevällä graafisella käyttöliittymällä. Saat myös tehtyä yksittäisistä patcheista varmuuskopioita tai palautettua niitä pedaaliin sekä organisoitua patch-ryhmiä Live Setteihin eri keikoille.

Ominaisuudet

 • Tehokas integroitu ratkaisu kompaktin ammattitason pedaalilaudan rakentamiseen
 • Rajoittamaton soundien luomisen valikoima - kuusi samanaikaista pedaaliefektiä sekä loopit kolmelle ulkoiselle pedaalille
 • 112 sisäistä efektityyppiä kitaralle ja bassolle, viiveitä, kaikuja, mod/pitch-efektejä, säröjä jne
 • Intuitiivinen käyttöliittymä helppoon soundintekoon
 • Taustavalaistu LCD, säätimet sekä päällä/pois -LEDit paneelissa loopeille ja efekteille
 • Kontrollerien asetukset, wave-pedaali sekä muut toiminnot monipuoliseen reaaliaikaohjaukseen
 • Varustettu lukuisilla liitännöillä kanavanvaihtoihin, efektien ohjaamiseen jne
 • MIDI-lähtö MIDI-efektien ohjaukseen
 • Efektien lisäksi viritysmittari, noise suppressor sekä globaali EQ
 • USB-liitin - Ilmaisen MS-3 editori/kirjasto-ohjelman settien rakentamiseen sekä varmuuskopioihin
 • Mitat (LxSxK): 275 x 97 x 68 mm
 • Paino: 1.1kg
 • Sisältää virtalähteen
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Boss