Suomi English Sverige

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

GENELEC 8040B Aktiivimonitori

Lisää kuvia

GENELEC 8040B Aktiivimonitori

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Huippulaadukas aktiivikaiutin studiokäyttöön ja musiikin kuunteluun, Aktiivinen 2-tiekaiutin, Iso-Pod jalusta, 6,5" bassoelementti, Taajuusvaste 48Hz-20kHz, Iso-Pod jalusta mukana, Paino 8.6kg, Automaattinen virrankatkaisu
Lue lisää
TAI
NYT ILMAINEN TOIMITUS kaikille yli 50€ tilauksille!
Voit maksaa myös erissä
377.57€/kk - 3 kk erämaksu
100.09€/kk - 12 kk erämaksu
64.08€/kk - Tili
192.3€/kk - 6 kk erämaksu
54.54€/kk - 24 kk erämaksuKuvaus

Yksityiskohdat

Suuriin järjestelmiin verrattavaa suorituskykyä kompaktissa koossa: Genelec 8040B soveltuu moniin käyttötarkoituksiin, joissa tarvitaan laajaa taajuusvastetta, mutta tilan koko on rajallinen. Käyttökohteita voivat olla esimerkiksi lähikenttämonitorointi, projekti- tai kotistudiot, työasemat, radio- tai TV -tarkkaamot ja ulkotuotantoautot.

Nerokas optimoidun ilmanvirtauksen mahdollistava refleksiputki tarjoaa puhtaan ja alas ulottuvan bassotoiston ilman minkäänlaista kompressointia tai refleksiputken tuottamaa ääntä. Tämä yhdistettynä Genelecin Directivity Control Waveguide (DCW) -suuntaimeen, MDE (Minimum Diffraction Enclosure) -kotelon pyöristettyihin reunoihin ja pehmeästi muotoiltuihin etu- ja sivupaneeleihin, on lopputuloksena hämmästyttävän laaja ja tasainen taajuusvaste sekä akustisella akselilla että kaiuttimen sivulta kuunneltuna. Tuloksena on erittäin tarkka stereokuva on ja vähemmän kuunteluväsymystä aiheuttava toisto.

Huolellisesti suunnitellut jyrkät jakosuotimet syöttävät signaalia erittäin matalasäröisiä kaiutinelementtejä varten varta vasten suunnitelluille vahvistimille. Magneettisuojaus, yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat 8040B:n vakiovarusteisiin.

Jokaisen 8040B:n mukana toimitetaan Iso-Pod(Isolation Positioner/Decoupler) -pöytäjalusta joka eliminoi äänenvärittymät eristämällä kaiuttimen pinnasta jolle se on asetettu. Iso-Pod mahdollistaa helposti myös kaiuttimen akustisen akselin suuntaamisen kohti kuuntelijaa. Muita sijoituspaikkoja ajatellen 8040B:n takapaneelissa on kierteet seinä- tai kattotelineitä varten, sekä M10 kokoinen kierre kotelon pohjassa esim. lattiajalustaa varten.

Ominaisuudet

  • Bassoelementti: 6,5"
  • Diskanttielementti: 3/4" metallikalotti
  • Taajuusvaste vapaakentässä: 48 Hz - 20 kHz (± 2 dB)
  • Jakotaajuus: 3 kHz
  • Vahvistinteho /kanava: 90 W
  • Äänenpaine, yksittäinen kaiutin, hetkellinen tehollisarvo, 1m etäisyys: ≥105 dB SPL
  • Äänenpaine huippuarvo, kaiutinparille musiikkimateriaalilla: ≥115 dB SPL @ 1m
  • Mitat: 350 x 237 x 223 mm
  • Paino: 8.6 kg
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Genelec