Suomi English Sverige

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Loota Percussion Piccolo Snare Coal Black

Lisää kuvia

Loota Percussion Piccolo Snare Coal Black
149,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Varastossa
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Loota Piccolo virvelirumpu 10”, Voidaan kiinnittää clamp-kiristimellä ja adapterilla esim. hi-hat- tai symbaalitelineeseen. Suomalaista designia, Viimeistelynä Coal Black
Lue lisää
TAI
NYT ILMAINEN TOIMITUS kaikille yli 50€ tilauksille!
Voit maksaa myös erissä
52.62€/kk - 3 kk erämaksu
8.95€/kk - Tili
26.8€/kk - 6 kk erämaksuKuvaus

Yksityiskohdat

Loota Piccolo Virveli on 10-tuumainen koivusta käsityönä valmistettu virvelirumpu esim. Loota cajon-settiin. Rumpua voi soittaa esim. cajon-vispilöillä tai rodeilla. Kiinnitys onnistuu kätevästi clampilla symbaali- tai hihat-telineeseen.

Mikä Loota?
Loota on Cajon-henkinen rumpusetti maukkailla perkussio-soundeilla ja helposti roudattavassa koossa! Tuo iskeviä rytmejä akustiselle keikalle, mausta isompaa bändiä tai sooloile mielesi mukaan! Suomessa suunniteltu setti on 100% suomalaista koivua ja soveltuu soundinsa puolesta kaikkeen akustiseen musiikkiin.

Ainutlaatuista Lootaa voit soittaa ergonomisesti kuin rumpusettiä. Setin voi pakata yhteen kuljetuslaukkuun ja se on helppo kuljettaa mukana.

Loota on Suomessa suunniteltu ja käsityönä koivusta valmistettu rumpusetti jossa on bassorumpu, virveli sekä symbaali ja crasher-tyyppinen hi-hat. Lootaa soitetaan pehmeillä rumpukapuloilla tai vispilöillä ja bassorumpua cajon-pedaalilla.

Lootan soittaminen on hyvin lähellä tavallisen rumpusetin soittamista, soundi on perinteistä rumpusettiä hiljaisempi ja soveltuu näin erinomaisesti paikkoihin, joissa täytyy soittaa hiljaa tai kevyesti.

Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Loota Percussion