Suomi English Sverige

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Markbass Stu Amp 1000 Bassovahvistin

Lisää kuvia

Markbass Stu Amp 1000 Bassovahvistin
799,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Varastossa
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Stu Hamm Signature, Erittäin tehokas kevyt & kompakti bassonuppi, Transistori- ja putkietuaste omilla gain-säädöillä, 1000W RMS, 7-alueinen graafinen EQ, Erilliset tulot aktiivi- ja passiivibassolle, XLR-linjalähtö, Tuner Out, Efektilenkki Pre/Post EQ -säädöllä, Ground Lift, Paino vain 3kg
Lue lisää
TAI
NYT ILMAINEN TOIMITUS kaikille yli 50€ tilauksille!
Voit maksaa myös erissä
274.72€/kk - 3 kk erämaksu
72.92€/kk - 12 kk erämaksu
46.54€/kk - Tili
139.92€/kk - 6 kk erämaksuKuvaus

Yksityiskohdat

Markbass Stu Amp 1000 on suunniteltu nimekkään fuusio- ja progebasisti Stu Hammin kanssa. Tämä ainutlaatuinen nuppi pitää sisällään sekä transistori- että putkietuasteen omilla gain-säädöillään. Etuasteiden soundeja voi siis miksata keskenään. 7-alueinen graafinen taajuuskorjain tarjoaa loputtomat mahdollisuudet oman soundisi viilaamiseen!

Vahvistimessa on massiivinen 1000W RMS teho, joka auttaa hoitamaan keikan kuin keikan ilman mutinoita. Pääteaste on Markbassin omaa teknologiaa ja mahdollistaa erittäin terveen ja ison soundin pienessä, kevyessä paketissa. Tällä et jää jalkoihin kovaäänisessäkään bändissä. Nuppi painaa vain 3kg ja kompaktin kokonsa ansiosta se on äärimmäisen helppo roudata.

Transistorietuaste tarjoaa valtavasti puhdasta headroomia ja putkipuolta ajamalla saat myös maukasta crunchia ja kovempaakin rock-säröä.

Stu Amp 1000:sta löytyy lisäksi omat tulot aktiivi- ja passiivielektroniikalla varustetuille bassoille. 7-alueinen EQ toimii hyvin myös 5- ja 6-kielisten bassojen kanssa. Jokaista taajuutta voi boostata tai leikata 16dB:n verran.

Takapaneelista löytyvä Ground Lift -kytkin auttaa vähentämään hurinoita. Pre/Post EQ -kytkimellä voit valita, meneekö soundi XLR-linjalähtöön taajuuskorjaimen kautta vai ei.

Ominaisuudet

  • Vahvistimen teho: 1000W RMS @ 4 ohm / 600W RMS @ 8 ohm
  • Säädöt: Master Volume, Solid State Gain, Tube Gain, 7-alueinen EQ, Pre/Post EQ kytkin, Ground Lift kytkin
  • Graafinen EQ: ±16dB, 40Hz, 80Hz, 250Hz, 400Hz, 1.2kHz, 2kHz, 4kHz
  • Liitännät sisään: 1x Aktiivielektroniikalla varustettu basso, 1x Passiivielektroniikalla varustettu basso, Efektilenkin paluu
  • Liitännät ulos: Kaiutinlähtö Neutrik Combo -liittimellä (Speakon & 1/4”), balansoitu XLR ulostulo, Efektilenkin lähtö, balansoimaton lähtö esim. viritysmittarille
  • Mitat (leveys x korkeus x syvyys): 60 x 100x 278 mm
  • Paino: 3kg
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Markbass