Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Source Audio Nemesis Delay + Ventris Dual Reverb Bundle

Source Audio Nemesis Delay + Ventris Dual Reverb Bundle
679,00 €

Hinta: 679,00 €

Kaiku- ja delay-pedaalien ykköset samassa paketissa valmiiksi tingittyyn hintaan - Säästä 63 euroa! Sisältää Source Audio Nemesis Delay ja Source Audio Ventris Dual Reverb efektipedaalit sekä virtalähteet ja Neuro App liitäntäkaapelit.

Lue lisää
Source Audio Nemesis Delay Efektipedaali   +0,00 €
Source Audio Ventris Dual Reverb Efektipedaali   +0,00 €

* Vaaditut tiedot

Hinta: 679,00 €

Voit maksaa myös erissä
233.72€/kk - 3 kk erämaksu
62.09€/kk - 12 kk erämaksu
39.55€/kk - Tili
119.03€/kk - 6 kk erämaksuKuvaus

Yksityiskohdat

Nauti huippuhyvistä delay- ja kaikuefekteistä ja säästä selvää rahaa tilaamalla Source Audio Nemesis Delay sekä Source Audio Ventris Dual Reverb samassa paketissa!

Nämä kaksi studiotason efektipedaalia ovat keränneet huippuarvosteluja ja kehuja lukemattomilta soittajilta. Harrastajat ja ammattilaiset ympäri maailmaa ovat vakuuttuneet Ventriksen ja Nemesiksen mahtavista soundeista ja helppokäyttöisyydestä. Lisäksi Source Audion uraauurtavalla Neuro-applikaatiolla pedaaleihin voi ladata uusia efektejä ja niihin pääsee halutessaan tekemään uskomattoman paljon hienosäätöjä.


 

Nemesis Delay vie delay-pedaalit seuraavalle vuosisadalle! Nemesis tarjoilee 24 todella maukasta delay-efektimoottoria vintage-tyyppisistä nauha-viivekaiuista ja analogidelaysta virettä muuttaviin ja rytmisiä kuvioita luoviin moderneihin delay-efekteihin. Tarjolla on multiple tap delayt, 8 pikavalittavaa muistipaikkaa, 128 MIDI-presettiä, delayta looppaava hold/freeze -toiminto, täysi MIDI-ohjattavuus, tap tempo erittäin monipuolisilla rytmisillä kuvioilla sekä huimasti editoitavaa ja reititysvaihtoehtoja Neuro -mobiilisovelluksen avulla.

Nemesiksen tekijät viettivät yli vuoden kuunnellen ja analysoiden arvostetuimpia ja ikonisimpia vintage-efektejä, studiotason räkkilaitteita ja putiikkipedaaleita. Yhteensä 3 vuoden kehitystyön tuloksena syntyi todella laadukas ja kattava läpileikkaus kaikkein maukkaimmista ja käyttökelpoisimmista delay-soundeista, ahdettuna yhteen helposti ruuvattavaan pedaaliin!

Nemesis tarjoilee tärkeimmät soundin säädöt ja kontrollit potikoilla, efektimoottorin valintakytkimellä ja kahdella jalkakytkimellä. Suoraan laatikosta purettuna pääset käsiksi 12 erityyppiseen delay-efektiin. Pinnan alla on tarjolla kuitenkin paljon enemmän kuin simppeli ulkokuori antaisi ymmärtää. Yhdistämällä pedaalin Source Audio Neuro-mobiilisovellukseen, saat käyttöösi toiset 12 delay-tyyppiä, loputtomat säätömahdollisuudet, täyden MIDI-kontrollin ja signaalin reititysvaihtoehdot - voit esim. käyttää pedaalia monona ja tehdä toisesta tulosta + lähdöstä efektilenkin pre/post fx -valinnalla!

Ominaisuudet

 • 24 laadukasta delay-efektiä
 • Säädöt pedaalissa: Efektimoottorin valinta, Time, Mix, Feedback, Mod, Rate, Intensity, Tap Tempo (4-osa, pisteellinen 8-osa, kolmijakoinen), Preset Select
 • 8 pikavalittavaa muistipaikkaa
 • 128 sisäistä presettiä, haettavissa MIDI-ohjauksella (MIDI Program Change)
 • Stereo-sisääntulo ja stereo-ulostulo: Käytä mono/stereotilassa, splittaa signaali kahteen ulostuloon tai käytä toista tuloa ja lähtöä efektilenkkinä pre/post fx -valinnalla
 • Monitoimi-liittimet: Kontrolloi efektejä soittaessasi esim. Source Audio Hot Hand 3:lla, Source Audio ekspressio-pedaaleilla, Source Audio Tap Tempo -jalkakytkimellä tai muulla TRS-liittimin varustetulla ekspressio-pedaalilla
 • MIDI-yhteensopivuus: 1x MIDI In, 1x MIDI Thru, Kytke pedaali Neuro Hubiin ja käytä sitä helposti osana isompaa pedaalikattausta - tallenna ja lataa kaikkien pedaalien soundit kerralla, jopa 128 muistipaikkaa erilaisille pedaali-”skeneille”
 • USB-portti: MIDI USB -yhteensopivuus, Firmware-päivitykset tietokoneen avulla (Windows/OS X), tulevaisuudessa uusia ominaisuuksia
 • Source Audio Neuro App mobiilisovellus: Android/iOS, Hienosäädä efektejä ja tee signaalin reitityksiä, lataa, tallenna ja jaa soundeja
 • DSP: 56-bit huippumoderni digitaalinen signaaliprosessori, 24-bittiset muuntimet
 • Universal Bypass: Analoginen bufferoitu tai reletoiminen True Bypass -toiminto
 • Kestävä metallirakenne, näyttävä harjattu alumiini
 • Kaapelit: Neuro App Connector Cable 1/8" kuulokelähtö - 1/4" jakki välijohto mukana
 • Virta: 9VDC virtalähde mukana
 • Mitat: (P x L x K) 114 x 114 x 51mm

 

Source Audio Ventris Dual Reverb tuo käyttöösi kaksi tehokasta studiotason kaikuprosessoria yhdessä paketissa. Saat halutessasi käyttöösi kaksi eri kaikuefektiä yhtäaikaisesti. Prosessointivoimaa riittää entistä autenttisempaan perinteisten kaikusoundien mallintamiseen ja myös aivan uusien soundien luomiseen.

Ventriksen kehittäjät käyttivät valtavasti aikaa ja keräsivät runsaasti palautetta hienosäätäessään eri kaikumoottoreita. Aitojen kaikujen mallinnukset tehtiin mahdollisimman laadukkaasti. Pedaalissa on valmiina 12 erilaista kaikutyyppiä ja lisää laadukkaita kaikuja löydät kätevästi Neuro-sovelluksella (saatavilla Androidille ja iOS:lle). Lisäksi Neuro-sovellus antaa pääsyn lukuisiin efektien hienosäätöihin!

Ventris Reverb on täysin MIDI-ohjattavissa ja se vastaanottaa PC- ja CC-käskyjä. Voit ohjata mitä tahansa säätöä tai säätöjen yhdistelmiä erillisellä ekspressiopedaalilla. Voit myös asettaa säätöjen suunnat itsellesi sopiviksi, eli toisen ominaisuuden arvo voi laskea samalla, kun toisen arvo nousee.

Hyvästi tökkivät soundin vaihdot: Ventriksen Spillover-toiminto säilyttää kaiun hännän, kun siirryt presetistä toiseen.

Ominaisuudet

 • Yli 20 huippulaadukasta kaikumoottoria
 • Presetit: Suoraan pedaalissa 8 pikamuistipaikkaa, Täydet 128 muistipaikkaa ovat käytössäsi Neuro-applikaation tai MIDIn kautta.
 • 2 tehokasta, itsenäistä efektiprosessoria
 • Freeze-toiminto (kaiun hännän pysäytys) ja Spillover-toiminto saumattomaan efektien vaihtoon
 • Source Audio Neuro App mobiilisovellus: Android/iOS, Hienosäädä efektejä ja tee signaalin reitityksiä, lataa, tallenna ja jaa soundeja
 • Liitännät sisään: Stereo in, MIDI in, Ekspressio-pedaali
 • Liitännät ulos: Stereo Out, MIDI Out, Analoginen kuivan signaalin läpivienti
 • Monitoimi-liittimet: Kontrolloi efektejä soittaessasi esim. Source Audio Hot Hand 3:lla, Source Audio ekspressio-pedaaleilla, Source Audio Tap Tempo -jalkakytkimellä tai muulla TRS-liittimin varustetulla ekspressio-pedaalilla
 • Bufferoitu Bypass tai True Bypass (valittavissa)
 • Virta: 9VDC 280 mA Center Negative, Virtalähde mukana
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Source Audio