Suomi English Sverige

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Source Audio Soleman MIDI Foot Controller

Lisää kuvia

Source Audio Soleman MIDI Foot Controller
268,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Varastossa
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
SA165, Erittäin laadukas MIDI-ohjain! Kontrolloi kätevästi mitä tahansa MIDI-liitännällä varustettua laitetta ja ohjaa MIDI-yhteensopivia ohjelmia. 1x MIDI In + 2x MIDI Out, Expressio-liitäntä, 1x USB MIDI Out, LCD-näyttö, Kestävä metallirakenne
Lue lisää
TAI
NYT ILMAINEN TOIMITUS kaikille yli 50€ tilauksille!
Voit maksaa myös erissä
93.28€/kk - 3 kk erämaksu
15.61€/kk - Tili
47.51€/kk - 6 kk erämaksuKuvaus

Yksityiskohdat

Source Audio Soleman MIDI Foot Controller on laadukas, kestävä ja järkevillä, helppokäyttöisillä ominaisuuksilla varustettu MIDI-jalkakytkin. Se tarjoaa neljä jalkakytkintä, joiden avulla voit selata ja kytkeä päälle presettejä, lähettää MIDI-käskyjä, käydä läpi settilistoja, tai kytkeä päälle erilaisia MIDI-makroja ja toimintoja.

Solemanissa on 3 käyttötilaa: Scene Mode on Preset-tila, jossa voit käydä läpi järjestyksessä kaikki Solemanin 128 muistipaikkaa. List Mode-tilassa voit järjestää muistipaikat haluamaasi järjestykseen ja käydä niitä läpi. Solemaniin voidaan tallentaa 64 listaa, joissa kaikissa on 90 ”sceneä". Panel Mode: Voit tallentaa 64 "paneelia", joiden jokaisen sisällä voit ohjelmoida jalkakytkimet ohjaamaan eri toimintoja, esim. Program Change-, Continuous Controller-, Note On/Off-käskyjä. Voit myös asettaa yhden kytkimen tekemään useita toimintoja makroviestien avulla.

Solemanin ohjelmointi on helppoa tietokoneelle asennettavan editorin avulla. Soleman voidaan kytkeä tietokoneeseen USB-liitännällä ja softaeditori toimii Macilla ja PC:llä.

Ominaisuudet

  • Selkeä LCD-näyttö
  • Neljä jalkakytkintä
  • Kestävä metallirakenne
  • Mitat (LxSxK): 267 x 95 x 70mm
  • Paino: 1 kg
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Source Audio