Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

ProCo iFace Portable Audio Player Interface

Lisää kuvia

ProCo iFace Portable Audio Player Interface
235,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Varastossa
Laadukas passiivinen DI-boksi, Muuntaa esim. kuuloketasoisen signaalin mikrofonitasoiseksi, Liitä esim. älypuhelin tai tietokone mikseriin tai aktiivikaiuttimiin, 2x XLR, 1x 3.5mm ministereo-plugi, 1x RCA stereo, Mono/stereo-kytkin
Lue lisää
TAI
NYT ILMAINEN TOIMITUS kaikille yli 50€ tilauksille!
Voit maksaa myös erissä
82€/kk - 3 kk erämaksu
13.69€/kk - Tili
41.77€/kk - 6 kk erämaksuKuvaus

Yksityiskohdat

Musiikkia soitetaan niin kotona kuin ravintoloissa sekä keikkapaikoilla yhä enemmän ja enemmän älypuhelimista, tableteilta, MP3-soittimista ja tietokoneilta. Monesti kaiuttimista tai PA:sta kuuluu häiritsevää pörinää tai surinaa, tai soundi on muuten vain kehno tai hiljainen.

Siihen on yksinkertainen ratkaisu! ProCon pieni ja tukevarakenteinen iFace. Se muuntaa kuuloketasoisen ulostulosignaalin mikrofonitasoiseksi signaaliksi. ProCo iFace on passiivinen ja ei näin ollen tarvitse pattereita tai muuta virtaa toimiakseen.

Voit käyttää sitä yksinkertaisimmillaan niin, että kytket iFaceen älypuhelimen. Sitten vain kytket iFacen XLR-lähtöihin aktiivikaiuttimiin kiinni. Soundi on tasokas ilman häiriöääniä.

iFace on myös oiva työkalu, kun ajetaan musiikkia tai vaikka bändin taustanauhoja äänentoistojärjestelmään erinäisistä äänilähteistä. Ei pattereita, ei phantom-virtaa ja vain yksi pieni laatikko. iFace kulkeen mukana vaikka läppärilaukussa, eikä ota nokkiinsa, vaikka saa tien päällä vähän iskuja. iFacessa on sekä RCA- että 3.5mm plugi -sisäänmenot. Plugi-sisäänmenon saa kytkettyä sekä monoksi että stereoksi.

Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki ProCo