Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Roland A-49 Black MIDI-koskettimisto

Alennus - 21,00 €

Lisää kuvia

Roland A-49 Black MIDI-koskettimisto

179,00 €

Hinta (Tarjous) 158,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
USB MIDI kontrolleri, 49 täysikokoista ja dynaamista kosketinta, Kaksi potikkaa, kaksi kytkintä ja D-BEAM-ohjain, Cakewalk SONAR LE ohjelmisto, Musta
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
12.57€/kk - 24 kk erämaksu
33.45€/kk - 6 kk erämaksu
9.2€/kk - Tili
19.53€/kk - 12 kk erämaksu
59.92€/kk - 3 kk erämaksuOsta nyt, maksa joustavasti!

Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Roland A-49 on on helposti kannettava ja laadukas USB MIDI -kontrolleri.

Markkinoilla ei todellakaan ole pulaa MIDI-koskettimista, mutta mukana kannettavat mallit tarjoavat usein varsin vaatimattoman soittotuntuman.

Uusi A-49 muuttaa kuitenkin pelin luonteen - kevyt ja ohut kontrolleri, jossa on ensiluokkaiset ja täysikokoiset koskettimet.
A-49 on saatavissa helmenvalkoisena ja mustana.
Se on unelmien koskettimisto soittajalle, joka etsii helppokäyttöistä MIDI-kontrolleria ainutlaatuisen loistavalla soittotuntumalla.

  • 49 täysikokoista ja dynaamista kosketinta
  • Kevyt ja kompakti
  • Helppokäyttöinen Kaksi potikkaa, kaksi kytkintä ja D-BEAM-ohjain
  • Virta USB-portin kautta
  • Mukana Cakewalk SONAR LE -musiikkiohjelma
  • Värivaihtoehtoina helmenvalkoinen ja musta

Mahtavat koskettimet, mahtavat ohjaimet

A-49:n reunoiltaan pyöristetyt koskettimet tuottavat paremman soittotuntuman ja miellyttävät glissandot. Muina parannuksina mainittakoon tukevampi koskettimiston rakenne ja entistäkin alhaisemmat mekaaniset äänet. Kun yhdistetään kaikki nämä uudet ominaisuudet, on tuloksena koskettimisto, joka tyydyttää vaativimmankin soittajan tarpeet.
Saat lisää sävyjä soundiin ja kiihkoa soittoosi, kun liikutat käsiäsi D-BEAM-ohjaimen yllä. A-49:n kaikki kontrollerit ohjaavat automaattisesti esimerkiksi ulkoista INTEGRA-7 SuperNATURAL-modulia. Se on myös mahtava kontrolleri ja kakkoskoskettimisto SuperNATURAL-syntikoille kuten JUPITER-80 ja JUPITER-50.

Liikuteltavuus

A-49 on syntynyt liikkumaan. Se on kestävä ja kuitenkin uskomattoman kevyt (alle 2.5kg), joten sitä on todella helppo kantaa mukana. Vaikka A-49 on muotoilultaan erittäin virtaviivainen on siinä 49 täysikokoista ja dynaamista kosketinta.
Kannettavaa mukavuutta lisää myös se, että A-49 ei tarvitse erillistä verkkolaitetta, sillä virransyöttö tapahtuu USB-potin kautta.

Musiikkia tietokoneen avulla

A-49:n upotetun kytkentäpaneelin ansiosta voit sijoittaa tietokoneen näytön tai kannettavasi ihanteelliseen paikkaan. Kaksi potikkaa, kaksi kytkintä ja D-BEAM-ohjain ovat kaikki helposti käsillä ja nerokkaasti aseteltu, jotta työskentely olisi nopeaa ja sujuvaa. Oktave- ja Transpose-napit on varustettu LED-valoilla, jotta voimassaolevat asetukset olisi helposti havaittavissa. Function-napin avulla hoituvat muut toiminnot, jotka löytyvät selkeästi merkittyinä koskettimien "alta".

Mainio kaveri iPadille*

Viimeaikoina useat soittajat ovat hakeutuneet Applen iPadin pariin äänittäessään ideoitaan. Markkinoilla on pieniä MIDI-koskettimia iPad-käyttöön, mutta A-49 tarjoaa parempaa. Se on käytettävyydeltään ainutlaatuisen selkeä ja soittotuntumaltaan niin erinomainen, että se pitää sormet koskettimilla ja ajatukset musiikissa. * A-49 liitetään iPadiin Apple Camera Control Kit -sovittimen avulla.

Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Roland