Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

  ROLAND Cube Street EX vahvistin

  Lisää kuvia

  ROLAND Cube Street EX vahvistin
  567,00 €

  Varastotilanne

  Helsingin myymälä: Varastossa
  Turun myymälä: Kysy saatavuus
  Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
  Korkealaatuista ääntä liikkuvalle esiintyjälle
  Lue lisää
  TAI
  Voit maksaa myös erissä
  31.44€/kk - 24 kk erämaksu
  101.62€/kk - 6 kk erämaksu
  33.03€/kk - Tili
  53.62€/kk - 12 kk erämaksu
  196.25€/kk - 3 kk erämaksu



  Osta nyt, maksa joustavasti!

  Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

  Kuvaus

  Yksityiskohdat

  Kompaktin koon ja paristokäyttöisyyden takia Rolandin CUBE Street oli valtava hitti matkaavien muusikoiden keskuudessa. Nyt uusi CUBE Street EX päivittää suositun matkavahvistimen tuhdilla suorituskyvyn korotuksella, paremmalla suuntaavuudella, lisäkanavillla ja monipuolisuudella. 50 isoa wattia tehoa ja stereokaiutinjärjestelmä kahdella wooferilla ja tweeterillä tuottavat puhtaan, napakan soundin isollekin yleisölle ja neljä itsenäistä kanavaa tarjoaa liitäntämahdollisuuksia erilaisille mikeille ja soittimille. Käytössä on yksiyiskohtainen äänenvärinsäätö omilla EQ- ja kaikusäätimillä ja hienoja kitarasoundeja löytyy helposti sisäisestä COSM-etuasteesta. Valittavat virrankäyttötilat mahdollistavat jopa 20 tuntia toimintaa kahdeksalla AA-paristolla. Kaksi CUBE Street EX -vahvistinta voi kytkeä yhteen, kun tarvitaan kattavampaa äänenlevitystä. i-CUBE LINK-liitäntään voi kytkeä iPhonen tai iPadin taustamusiikin soittoon ja esityksen äänittämiseen.

  *Arvioitu pariston kesto jatkuvassa käytössä ladattavilla AA Ni-MH -akuilla 

  • Innovatiivinen uusi Roland-teknologia tarjoaa 50 wattia tehoa stereona kahdeksalla AA-paristolla
  • Valittava virrankäyttötila optimoi paristojen käyttöiän tehon tarpeen mukaan (Max: 50 W/5 tuntia; Normal: 25 W/10 tuntia; Eco: 10 W/20 tuntia*)
  • Kannettava, kevyt design (7.4 kg) kulutusta kestävällä ABS-ruiskupuristetulla rungolla
  • Tehokas, täyden kaistan stereosoundi kahdella 8-tuuman wooferilla ja 2-tuuman tweeterillä
  • Neljä itsenäistä kanavaa erilaisten mikkien, instrumenttien ja audiosoittimien kytkemiseen
  • Kaksi XLR-mikkituloa, jotta kaksi voi laulaa samanaikaisesti
  • COSM-soundit sähkökitaralle sisältäen Clean-, Crunch- ja Lead-soundit; etuaste akustiselle kitaralle tuottaa puhtaan, luonnollisen soundin
  • Kallistettu taaksepäin lavamonitorikäyttöä varten; istukka lisätarvikkeena myytävälle ST-A95 kaiutintelineelle
  • Stereoulostulo liitännäksi ulkoiseen äänentoistoon, kun vahvistinta käytetään lavamonitorina 
  • Stereolinkki toisen CUBE Street EX:n kytkemiseen äänen levitykseen laajemmalle
  • Helppo äänittäminen iPhoneen/iPadiin i-CUBE LINKin ja ilmaisen CUBE JAM appsin avulla
  • Optiona CB-CS2 kantolaukku, joka hylkii vettä
  • Vaikuttava suorituskyky vastaa pientä PA-systeemiä

   50 watin stereoteholla, kahdella kahdeksan tuuman wooferilla ja kahdella tweeterillä varustettu, kompakti CUBE Street EX toistaa esityksesi vaivattomasti selkeällä ja dynaamisella soundilla. Uuden, Rolandin kehittamän virtapiirin ansiosta voit nauttia puhtaasta headroomista ja laatusoundista tavalla, joka olisi mahdotonta millä muulla tahansa paristotoimisella vahvistimella. Ulostuloteho on säädettävissä kolmeen tasoon—Max (50 W), Normal (25 W) ja Eco (10 W)—mahdollistaen paristojen säästämisen silloin, kun et tarvitse maksimitehoja. Eco-tilassa kahdeksan AA Ni-MH-akkua kestää jopa 20 tuntia! CUBE Street EX ottaa käyttövirran myös mukanatulevasta virtalähteestä silloin, kun seinävirtaa on tarjolla.

  • Monta sisääntuloa moninaisiin tilanteisiin

   CUBE Street EX sisältää mikseriosan neljällä itsenäisellä kanavalla, jotka tarjoavat kattavat mahdollisuudet kaikenlaisiin tarpeisiin. Mic/Instrument- ja Mic/Guitar-kanavat on toteutettu XLR/TRS-komboliittimin, joten niihin voi kytkeä mikrofonin tai soittimen 6,3mm:n ulostulolla ja jokaisessa kanavassa on kolmialueinen korjain ja kaikuefekti tarkempaan äänenmuokkaukseen. Linjatasoinen mono/stereo-tulokanava sisältää 6,3mm:n liittimet ja Audio In -kanavassa on 3,5mm:n stereoliitin, joka tukee myös i-CUBE LINK:iä. Jos kaikki kanavat tulevat täyteen, takapaneelin Aux In -jakkiin voit kytkeä vielä yhden monolaitteen.  

   Monikäyttöinen CUBE Street EX on optimaalinen laite kaikenlaisiin musiikinesitystilanteisiin. Tässä muutama käyttökohde:
   • Laulu, kitara, kosketinsoitin ja sähkörummut
   • Kaksi laulajaa, kosketinsoitin, ja taustanauha
   • Sähkökitara, akustinen ja ja rumpukonen
   • Laulu, kitara, rumpukonen ja taustanauha

  • Mahtavat kitarasoundit COSM-vahvistimista ja efekteistä

   CUBE Street EX:n kanssa kitaristin on helppo kytkeä kitara vahvistimeen ja saada heti pro-soundit. COSM-äänet sähkökitaralle sisältävät vaihtoehdot Lead, Crunch ja Clean, sekä akustisen kitaran simulaattorin laajentamaan yhden kitaran soundimahdollisuuksia. Laitteesta löytyy myös akustiselle kitaralle optimoitu AC-etuaste ja kätevä, sisäinen viritysmittari. Chorus/viive- ja kaikuefektit ovat käytettävissä ja niitä voi kytkeä päälle optionaalisilla jalkakytkimillä.

  • Treenaa ja äänitä i-CUBE LINK-liitännästä CUBE JAM-ohjelmaan

   Rolandin innovatiivinen i-CUBE LINK-liitin mahdollistaa iPhonen, iPadin tai iPodin yhdistämisen esitykseesi CUBE Street EX:n kansa. i-CUBE LINK yhdistyy laitteeseesi audioliittimeen mukana tulevalla johdolla ja tarjoaa kahdensuuntaisen liikenteen vahvistimen ja musiikkiappsin välillä. Rolandin ilmainen CUBE JAM -ohjelma on täydellinen kumppani, jonka avulla soitat iTunes-kirjastosi musiikkiraitojen mukana ja äänität soiton CUBE Street EX:n ulostulosta suoraan takaisin ohjelmaan. CUBE JAM sisältää myös erilaisia käteviä toimintoja harjoitteluun ja jammailuun, kuten sävellajin ja nopeuden säädöt, sekä keskielementin vaimennuksen miinus-yksi-soittoon tai karaokeen.

  • Telineadapteri ja soundin laajentaminen

   Kun CUBE Street EX on sijoitettuna lattialle, sen viisto takapaneeli tarjoaa hyvän monitorointikulman katusoittoon ja isommille lavoille. Jos tarvitset laajempaa äänenlevitystä isommalle joukolle, vahvistmen voi asentaa telineeseen (optio ST-A95 kaiutinteline). Kätevällä Stereo Link -toiminnolla kytket kaksi CUBE Street EX -yksikköä yhteen tehokkaaksi stereo-PA:ksi, jossa on kahdeksan erillistä sisääntuloa.

  • Kevyt ja kestävä design

   Kuten kaikki aiemmatkin Rolandin CUBE-sarjan vahvistimet, myös CUBE Street EX on rakennettu kestämään. Siinä on erittäin vahva ABS-ruiskuvalettu runko, joka on läpäissyt kovat kestotestit, jotta kestävyys kaikenlaisissa ulkotapahtumissa on varmistettu. Kestävyyden ohella CUBE Street EX on myös yllättävän kevyt, joten sen kantaminen keikalta keikalle on vaivatonta. Optiona myytävässä CB-CS2 kantolaukussa on kätevä olkahihna ja tarviketaskut, sekä vettä hylkivä pinta, joka suojaa vahvistinta kosteudelta, kun matkustat.

  Lisätiedot

  Lisätiedot

  Merkki Roland

  Samantyyppisiä tuotteita: