Suomi English Sverige

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Seymour Duncan Vise Grip Compressor Efektipedaali

Alennus - 46,25 €

Lisää kuvia

Seymour Duncan Vise Grip Compressor Efektipedaali

185,00 €

Hinta (Tarjous) 138,75 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Varastossa
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
11900-006, Laadukas studiotason kompressori, Kompressiopedaali esim. kitaralle, Monipuoliset säädöt kompressoidulle ja suoralle signaalille, Toimii myös boosterin tapaan, Toimii myös 18VDC tilassa, 9-18VDC tai 9V paristo, Metallirunko, Made in USA
Lue lisää
TAI
NYT ILMAINEN TOIMITUS kaikille yli 50€ tilauksille!
Voit maksaa myös erissä
49.12€/kk - 3 kk erämaksu
8.95€/kk - Tili
25.01€/kk - 6 kk erämaksuKuvaus

Yksityiskohdat

Seymour Duncan Vise Grip Compressor on studiotason kompressiopedaali, jonka kikka on peruskompressorin lisäksi tarjota mahtavat kontrollit sekä kompressoidulle että kompressoimattomalle signaalille. Saat soinnut hienosti nippuun ja lisäksi lisää erottuvuutta ja ilmaisuvoimaa sooloille.

Vise Gripissä on Mid/Full/High -kytkin, josta voi valita halutun taajuusalueen kuivalle signaalille. Tämä toimii yhdessä Blend-säädön kanssa, josta säädät, miten paljon kuivaa signaalia tulee läpi kompressoidun soundin kanssa. Näin kasaat yleissoundin kompressorilla tiukemmaksi paketiksi ja päästät samalla haluamiesi taajuuksien dynamiikan läpi.

Vise Grip toimii myös boostina, kun tuot esim. esiin keskitaajuutta kompressoidun signaalin kanssa. Tai käytä sitä EQ:n tavoin ajamalla kristallinkirkkaita ylätaajuuksia läpi samalla, kun muu soundi on sopivasti kurissa. Pedaaliin voi syöttää myös 18VDC virtaa, jolloin tarjolla on isompi headroom.

Vise Grip ei rajoita sinua tavallisen kompressorin tavoin. Tietysti pedaalista löytyvät kaikki perussäädöt, joten voit nauttia studiotason dynamiikkatyökalusta pedaalikoossa. Voit käyttää sitä signaalitiessä vaikka rummuille, kosketinsoittimille tai vokaaleille.

Ominaisuudet

  • Säädöt: Blend, Attack, Volume, Sustain, Mid/Full/High kytkin
  • Liitännät sisään: 1x 6.3mm Instrumentti
  • Liitännät ulos: 1x 6.3mm Instrumentti
  • Virta: 9V patteri tai 9V-18V ulkoinen DC-muuntaja 300mA (center negative)
  • Suunniteltu ja rakennettu USA:ssa
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Seymour Duncan