-9.56%

BOSS ES-5 Effects Swithing System

Boss
Laadukas efektien kytkentä- ja reititysjärjestelmä, 5 efektilenkkiä, Ohjelmoitava, 200 muistipaikkaa, Taustavalaistu LCD-näyttö, Tulo- ja lähtöbufferit, Viivetoiminnot, MIDI In / Out / Thru, Kestävä rakenne
SKU
RBES5
  • Helsinki Store In stock
  • Warehouse Ask for availability
Now Only SEK 6,397.72 Regular Price SEK 7,073.63
Including vat 25%

Lippulaiva ES-8:n kanssa samaan konseptiin ja ominaisuuksiin perustuva BOSS ES-5 tarjoaa normaalikitaristille ja –basistille käytännöllisiä ja tärkeitä ominaisuuksia. ES-5 on selkeästi pienempikokoinen sopien valmiisiin, normaalikokoisiin efektilautoihin. ES-8:n mahdollistama pedaalilautajärjestelmien innovaatio on nyt helpommin saatavissa ja edullisempi. Laajenna lautaasi vain hieman ja saat asennettua ES-5:n. Ei pelkkä apuväline, vaan kokonaan uusi musiikillisen ilmaisun maailma on käytössäsi. Tästä päivästä eteenpäin pedaalien käyttö ei ole enää samanalaista.

Ominaisuudet:
- Ohjelmoitava kytkentäjärjestelmä, viisi efektilenkkiä
- Analoginen piirisuunnittelu säilyttää puhtaan soinnin
- Ennennäkemättömän joustava reititys sekä mahdollisuus reititysjärjestyksen muuttamiseen ja rinnakkaisen efektiketjun rakentamiseen
- Jokaiseen patchiin voidaan tallentaa viiveajan kaltaisia kontrolliparametrejä
- Tulo- ja lähtöpuskurit voidaan kytkeä päälle/pois erikseen ja tallennettua jokaiseen patchiin; lähtöpuskurin tasoa voidaan säätääerittäin luotettavat jalkakytkimet, kytkinäänen mykistysmahdollisuus
- Taustavalaistu LCD näyttää yksityiskohtaista tietoa yhdellä silmäyksellä
- 200 muistipaikkaa antaa keikkasoittajalle mahdollisuuden vertaansa vailla olevaan soundivalikoimaan
- Täysin kustomoitavat pedaalin toiminta-asetukset

Pro-tason käytännöllisyys sekä luovuus kompaktissa koossa

Pieni koko, valtava edistys pedaalilaudoissa ES-5 on tehokas ja monipuolinen efektien kytkentäjärjestelmä, jolla saat pedaalilautasi täyteen kontrolliin. Ensiksi kytket pedaalisi ES-5:n efektilenkkeihin, sitten kytket lenkit päälle tarvittaessa ja näin saat käyttöösi eri pedaaliyhdistelmiä. Jokaisen lenkin päällä/pois –asetus sekä monia muita parametrejä saadaan tallennettua patchiin ja näin saat vaihdettua välittömästi soundia ilman pedaalien päällä tanssahtelua. Kitarasi sointi pysyy kunnossa, koska se menee efektin läpi vain silloin, kun efektiä tarvitaan. Muut efektilenkkejä kytkevät prosessorit kykenevät myös tähän, mutta ES-5 menee reilusti tuon perusominaisuuden tuolle puolen. Voimallinen ja joustava reititys, reaaliaikainen kontrollitoiminto, MIDI ja paljon muuta tilaa säästävässä koossa. Saat suuren parannuksen efektien kontrollointiin, joka vaikuttaa suoraan luovien ideoittesi toteutukseen.

Reititä joustavasti ES-5:llä

Yksi ES-5:n avainominaisuuksista on sen innovatiivinen ja joustava reititys, jolla voit helposti järjestää pedaaliefektiesi ketjun uudelleen. Käytössäsi on ammattitason mahdollisuus päästä käsiksi eri efektiyhdistelmiin ja luoda täysin vapaasti ainutlaatuisia soundeja. Sen lisäksi ES-5:n rinnakkaisketju-toiminto lisää efektiyhdistelmien määrää entisestään laajentaen lopullisen soundin variaatiomahdollisuuksia eksponentiaalisesti. Mikä parasta, kaikki nämä ohjelmoidut konfiguraatiot voidaan tallentaa ja kutsua esiin välittömästi keikalla.

Eikö olisi jo aika liittyä?

ES-5:n erinomainen toiminnallisuus saa voimansa kattavasta liitettävyydestään, näin tämä kytkin voi tehdä juuri sitä, mihin se on tarkoitettu. Viiden oman efektilenkin lisäksi, laitteessa on kaksi TRS –kontrollilähtöä sekä TRS control/expression -tuloliitin. MIDI takaa toimintavalmiuden MIDI-ohjattujen efektien kanssa. Nämä keskitetyt ohjaimet tekevät ES-5:stä vieläkin voimallisemman sointiluovuuden totaalisena komentokeskuksena. Tottakai myös nämä kontrollisetukset voidaan tallentaa patcheihin.

Suojaa tärkeätä sointia ja sen puhtautta

Reititysmahdollisuuksien ja liitettävyyden lisäksi ES-5 kiinnittää erityistä huomiota äänenlaatuun. Se on suunniteltu tavalla, joka ei huononna soundia vaan pitää soinnin puhtaana ja häiriöistä vapaana. Tähän päästään hyödyntämällä BOSS-tiimin tietotaitoa, kokemusta sekä asiantuntemusta analogisia piirejä suunniteltaessa. Äänen puhtauteen vaikuttaa myös se, että ES-5:n tulo- ja lähtöpuskurit voidaaan kytkeä päälle/pois käytettävästä laitteistosta riippuen. *Lähtöpuskuri on yhdistetty laitteen mikseriin rinnakkaisketjua varten.

ES-5 efektien kytkentäjärjestelmä on enemmän kuin pelkkä näppärästi suunniteltu työkalu mahtavien soundien luomiseen. Se on myös tyylikäs laite, joka näyttää todella hyvältä efektilaudassasi. ES-5 yhdistää melkoisia teknisiä oivalluksia pieniin käteviin toimintoihin mekaanisesti kestävässa, keikkailuun tehdyssä kotelossa. 200 muistipaikkaa, suurikokoinen näyttö kattavine nimeämismahdollisuuksineen sekä toiminnoiltaan määritettävät, kestävät, herkät jalkakytkimet ovat vain muutamia laitteen toiminnoista, jotka tekevät siitä ammattilaisten suosikin.

More Information
BrandBoss
We found other products you might like!