BOSS VE-1 kaikulaite laululle

Boss
Helppokäyttöinen efektilaite laulajalle, Erittäin monipuolinen, USB-liitäntä, Voit käyttää äänittämiseen tietokoneen kanssa, Taattua BOSS-laatua!
SKU
RBVE1
  • Helsinki Store Ask for availability
  • Warehouse Ask for availability
SEK 2,456.00
Including vat 25%

Studiolaatuiset pro-tilaefektit laululle käytössäsi!

On jokaisen laulajan etu saada ammattitason kaiku ja studioefektit keikalle, jotta ääni soundaa mahdollisimman hyvältä. Tätä varten on suunniteltu BOSS VE-1 Vocal Echo — jotta äänesi kuulostaisi vielä mahtavammalta, kun laulat. Se tarjoaa runsaan tilakaiun ja muita tärkeitä työkaluja laululle, uskomattoman kompaktiin ja käyttäjäystävälliseen yksikköön pakattuna. Näin voit helposti luoda hienon ja tilavan laulusoundin aina, kun esiinnyt. Erityisen mukavaa VE-1:ssä on se, että sinun ei tarvitse olla ääniteknikko saadaksesi hyvän soundin aikaiseksi. Kaikki on sormenpäittesi ulottuvilla mahtavaan laulusoundiin, missä ja milloin vain. Olitpa sitten tulokas audioprosessoinnin maailmassa tai koulutettu miksaaja, VE-1 mahdollistaa korkealaatuisella prosessoinnillaan kaikkien laulajien viedä äänensä korkeammalle extraviimeistelyllä ja kiillotuksella. VE-1:n kanssa ei tarvitse huolehtia monimutkaisista parametrien asetuksista, jotta saavuttaa oivan lopputuloksen. Valitse vain yksi seitsemästä ammattilaisen suunnittelemasta esivalinnasta ja aseta sitten helposti ja intuitiivisesti potikoilla efektin taso ja syvyys. Jos olet kehittyneempi käyttäjä, yksityiskohtaisempia parametreja on tarjolla tarkempaa hienosäätöä varten. Huippulaatuisten kaikujen ohella sormiesi ulottuvilla ovat itsenäiset kontrollit äänen tuplaukseen, vireenkorjaukseen ja kirkastamiseen, joilla viimeistelet laulusoundisi. Vireenkorjaus auttaa vireessä pysymiseen ja sen avulla saat halutessasi muodikkaan elektroonisen äänen. Käteviin muistipaikkoihin saat tallennettua ja kutsuttua käyttöön maksimissaan neljä suosikkiasetusta. Sisäinen USB-audioportti mahdollistaa viimeistellyn laulusoundisi äänittämisen suoraan musiikkiohjelmaasi tai voit luoda studiolaatuisen soundin YouTube-esitystä varten. VE-1 saa käyttövirtansa paristoilla tai verkkolaitteella ja toimii hienosti missä tahansa käytössä katutaiteesta kotiäänitykseen ja livekeikkaan kahvilassa tai klubilla.

  • Seitsemän erilaista tilaefektiä säädettävillä asetuksilla
  • Tuplausefekti laulusoundin paksuntamiseen
  • Enhance-efekti soundin kirkastamiseen ja Pitch Correct –vireenkorjaus (sisältää tiukasti viritetyn elektroonisen soundin)
  • Yksityiskohtaiset parametrit edistyneille käyttäjille
  • Paristokäyttö tai ulkoinen virtalähde mahdollistaa esiintymisen kaikkialla
  • Muistipaikat soveliaimman asetuksen valitsemiseen kullekin kappaleelle
  • USB-audioportti mahdollistaa monipuoliset optiot tietokoneen kanssa

Kontrolloi laulusoundia olematta ääniteknikko Useimmilla laulajilla ei ole sitä ylellisyyttä, että äänimies on aina paikalla vääntämässä täydellistä laulusoundia. VE-1 on täydellinen kaikki-yhdessä ratkaisu saada mahtava soundi aikaiseksi helposti ja ilman ulkopuolista apua. Oletpa katutaiteilija tai soittaja paikallisessa kahvilassa kuulostat aina ammattilaiselta, kun laulat VE-1:n kanssa.

Seitsemän erilaista kaikutyyppiä Seitsemän esiasetusta eivät muuta ainoastaan syvyyttä ja intensiteettiä, kun kelaat niitä läpi—jokainen niistä sisältää erilaisia tilakaikuja, jotka on huolellisesti säädetty kuhunkin asetukseen. Nämä variaatiot tarjoavat sopivimmat asetukset jokaiseen syvyystasoon sulautuen kauniisti suoraan laulusoundiisi kuitenkaan peittämättä sitä. BOSS-insinöörit ovat hyödyntäneet vuosikymmenien aikana kertynyttä tietoa laulukaikujen suunnittelusta ja vaivaa säästämättä muokanneet nämä studiotasoiset asetukset kuunnellen myös huippuäänittäijien palautetta ympäri maailman. Tämä johtaa mahtavan ilmaviin lauluefekteihin, jotka ovat helposti käytössä missä tahansa esiintymistilanteessa, tarjoten ison edun kelle tahansa laulajalle!

More Information
BrandBoss
We found other products you might like!