Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Seymour Duncan Black Winter Trembucker Kitaramikrofoni

Lisää kuvia

Seymour Duncan Black Winter Trembucker Kitaramikrofoni
105,70 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
11103-91-B, Passiivinen humbucker -tallamikki 6-kielisiin kitaroihin, Trembucker-versio sopii esim. Floyd Rose -tallalla varustettuihin malleihin, Armoton ja aggressiivinen soundi äärimmäiseen metalliin, Keraamiset magneetit, Käsintehty USA:ssa, Erikoislogo, Musta
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
10.16€/kk - 24 kk erämaksu
24.73€/kk - 6 kk erämaksu
8.95€/kk - Tili
15.18€/kk - 12 kk erämaksu
42.48€/kk - 3 kk erämaksuOsta nyt, maksa joustavasti!

Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Seymour Duncan Black Winter Trembucker Bridge on Pohjolan rankkoihin metallisoundeihin mittatilauksena toteutettu humbucker-tallamikki. Trembucker (F-spaced) -mallissa mikin napapalat ovat leveämmillä väleillä ja se soveltuu tallamikiksi kitaroihin, joissa on esim. vibratalla tai Floyd Rose -tyyppinen kelluva talla.

Black Winter -mikit ovat Musamaailman ja Seymour Duncan Custom Shopin ideoima erikoistuote, jota suunnitteluvaiheessa testasivat mm. sellaiset kitaristin kuin Keith Merrow, Ola Englund (Six Feet Under, The Haunted), ja Teloch (Mayhem). Tuloksena on rakenteeltaan uniikki ja äärimmäisiin metallisäröihin sekä aggressiivisimpiin riffeihin tehty passiivi-humbucker, jota on saatavana tavallisena ja trembucker-versiona Floyd Rose -tyyppisellä tallalla varustettuihin kitaroihin sekä 7- ja 8-kielisiin kitaroihin sopivina malleina.

Mikit on toteutettu kolmella keraamisella magneetilla ja Seymour Duncan Custom Shopin varta vasten kehittelemällä käämityksellä. Tämän ansiosta soundi on hevimpi ja paksumpi kuin Duncanin muissa ison ulostulon humbuckereissa (esim. Duncan Distortion), mutta silti myös selkeämpi. Black Winterin vaste nopeaan soittoon on myös omaa luokkaansa, eli soundi ei puuroudu isollakaan säröllä.

Black Winter -mikit toimivat erityisen hyvin kitaroissa, joiden ominaissointi on tumma tai keskitaajuuksille painottuva.

Yhdistä Black Winter -kaulamikkiin, niin soundisi on balanssissa niin soolo- kuin riffipuolella!

Ominaisuudet

  • Passiivinen humbucker-mikrofoni
  • Tallamikrofoni, Trembucker, F-spaced
  • Tremolo-tallalla varustettuun 6-kieliseen kitaraan
  • Käsintehty USA:ssa
  • 3 keraamista magneettia
  • 4-Conductor Shielded Wiring
  • Musta, musta aluslevy, mustat ruuvit
  • Logotekstit vanhalla fontilla
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Seymour Duncan