Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Source Audio Reflex Universal Expression Controller

Lisää kuvia

Source Audio Reflex Universal Expression Controller
259,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Varastossa
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
SA163, Universumin monipuolisin ekspressio-pedaali ja MIDI-kontrolleri! Kontrolloi kätevästi mitä tahansa ekspressio- tai MIDI-liitännällä varustettua efektipedaalia, syntikkaa, räkkiefektiä yms! USB-liitäntä musiikinteko-ohjelmia varten, 3x Analoginen ekspressio-lähtö, MIDI In + MIDI Out, USB, Source Audio Sensor Output 1/8”, LED-näyttö, Kestävä metallirakenne
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
17.23€/kk - 24 kk erämaksu
50.28€/kk - 6 kk erämaksu
15.09€/kk - Tili
27.95€/kk - 12 kk erämaksu
93.58€/kk - 3 kk erämaksuOsta nyt, maksa joustavasti!

Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Source Audio Reflex Universal Controller on nimensä mukaisesti universumin monipuolisin ekspressio-pedaali, jolla kontrolloit mitä tahansa ekspressio- tai MIDI-liitännällä varustettua efektipedaalia, syntikkaa tai räkkijärjestelmää! USB-liitännän kautta pedaali toimii myös tietokoneen musiikinteko-ohjelmien kontrollerina.

Pedaalissa on 3 analogista ekspressio-lähtöä, MIDI sisään ja MIDI ulos, USB-portti sekä Source Audion omien pedaalien kattavaan ohjaamiseen tarkoitettu 1/8” Sensor Output.

Voit käyttää pedaalin omia säätöjä valitaksesi aktiiviset lähdöt, ekspressiosignaalin syvyyden ja suunnan sekä herkkyyden.

Reflex pystyy lähettämään automaationa viittä erilaista LFO-aaltoa ja voit säätää niiden syvyyttä, nopeutta ja sykettä tarpeen mukaan. Kätevää esim. erilaisten tremolo- tai vibrato-efektien tekemiseen.

Pedaaliin voi tallentaa jopa 128 erilaista ekspressio-asetusta ja ne voi hakea pedaalin säädöillä tai kontrolloimalla pedaalia MIDI-käskyillä.

Reflex on erittäin helppokäyttöinen ja kirkas LED-näyttö on selkeä lukea.

Ominaisuudet

  • Liitännät ulos: 3x 1/4” Expression Out (10k/10k/50k): Jokaisen lähdön ekspressio-tyypin voi valita pedaalin pohjassa olevilla dippikytkimillä. (Control voltage (CV) tai passiivinen lähtö)
  • Säädöt: Voit määrittää jokaiseen presettiin aktiiviset ulostulot, signaalin syvyyden ja pedaalin suunnan sekä herkkyyden
  • 5 LFO Wave Shapes: Lähetä modulaatiosignaalia haluamaasi ulostuloon jollain Reflexin viidestä LFO-aaltomuodolla. Pedaalilla voit säätää LFO:n syvyyttä, modulaation nopeutta tai rytmiä suhteessa annettuun BPM-lukemaan
  • MIDI Continuous Controller Messages: Lähetä jopa 3 itsenäistä, säädettävää MIDI CC-komentoa MIDI-lähdön tai USB-portin kautta.
  • 128 käyttäjän muistipaikkaa: Tallenna jopa 128 erilaista ekspressio-asetusta omilla säädöillään. Muistipaikkaa voi vaihtaa pedaalin säädöillä tai MIDI-käskyillä
  • USB-portti: Lähetä MIDI-käskyjä suoraan käyttämääsi musiikinteko-ohjelmaan tai esim. softasyntikkaan
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Source Audio