Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Suhr Shiba Drive Efektipedaali

Alennus - 47,40 €

Lisää kuvia

Suhr Shiba Drive Efektipedaali

237,00 €

Hinta (Tarjous) 189,60 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Erittäin laadukas analoginen overdrive säröpedaali, 3 toimintatilaa, True Bypass Relay, FX Link liitäntä, Pariston tason ilmaisin, 9VDC, Made in USA, Kestävä anodisoitu alumiinikuori
Lue lisää
TAI
NYT ILMAINEN TOIMITUS kaikille yli 50€ tilauksille!
Voit maksaa myös erissä
66.49€/kk - 3 kk erämaksu
11.04€/kk - Tili
33.86€/kk - 6 kk erämaksuKuvaus

Yksityiskohdat

Suhr Shiba Drive on USA:ssa rakennettu erittäin laadukas overdrive-tyyppinen säröpedaali. Shiba Drive tarjoaa laajasti erilaisia sävyjä ja yleissoundiltaan se on hienostuneen pyöreä, erottelevalla keskialueella. Shiba Drive on tehty toimimaan hyvin sekä vahvistimen puhdasta kanavaa efektien kanssa käyttävälle että särökanavaa boostaaville soittajille. Pedaalista löytyy blues-tyyppistä mureutta ja toisaalta paksua harmonista säröä, sekä tiukempaakin osastoa.

Shiba Drivessa on fiksut säädöt: Drive kontrolloi piirin särön määrää kevyestä murosta kompressoidumpaan overdriveen. Level kontrolloi pedaalin ulostuloa ja Shibasta löytyy tarpeeksi gainia ajamaan putkivahvistinta tai tuomaan särökanavaan lisää sustainia. Tone muokkaa pedaalin yleisvastetta lämpimästä ja pyöreästä kirkkaaseen ja leikkaavaan.

Shiva Drivessä on myös erillinen 3-asentoinen Smooth-kytkin, jota kannattaa käyttää esim. kitaran mikityksestä riippuen. Vasen asento tuo soundiin miedon yläpään leikkurin, josta on hyötyä esim. yksikelaisilla mikeillä varustetun kitaran kanssa. Keskiasennossa särö on luonnollisen avoin. Oikealla ylätaajuuksien leikkuri on voimakkaampi. Modeihin vaikuttaa tietysti myös gainin määrä ja tone-säätö.

Shiba Drivessa on lisäksi true bypass, joka on yhdistetty releeseen. Rele tuottaa vähemmän häiriöitä kytkintä painettaessa ja mahdollistaa etäkäytön esim. pedaalilaudassa FX Link -liitännän kautta. Pariston tason ilmaisin näyttää käyttäjälle, kun paristo on vähissä ja lopulta kytkee pedaalin true bypassille, kun pariston virta ei riitä enää pedaalin toiminnoille.

Ominaisuudet

  • Säädöt: Drive, Tone, Level, 3-asentoinen Smooth-kytkin, FX Link Off / FL / On kytkin
  • True Bypass Relay kytkin
  • Liitännät sisään: 1x Instrumentti 6.3mm (1/4”), 1x FX Link 3.5mm (1/8”) TRS-jakki
  • Liitännät ulos: 1x Instrumentti 6.3mm (1/4”)
  • Virta: 9VDC virtalähde tai 9V paristo (virtalähde saatavana erikseen)
  • Rakenne: Kestävä anodisoitu alumiinikuori
  • Made in USA
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Suhr