Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Suhr Thornbucker Bridge 53 Raw Nickel Kitaramikrofoni

Lisää kuvia

Suhr Thornbucker Bridge 53 Raw Nickel Kitaramikrofoni
139,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Varastossa
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Pete Thorn Signature, Huippulaadukas passiivinen humbucker-tallamikki 6-kielisiin kitaroihin, Alnico 4 magneetti, Vintage-ulostulo, 4:n kaapelin malli, Mitoitus: 53mm, Sopii esim. Floyd Rose -tallalla varustettuihin malleihin, Made in USA, Pinnoittamaton nikkelikuori
Lue lisää
TAI
NYT ILMAINEN TOIMITUS kaikille yli 50€ tilauksille!
Voit maksaa myös erissä
49.2€/kk - 3 kk erämaksu
8.95€/kk - Tili
25.06€/kk - 6 kk erämaksuKuvaus

Yksityiskohdat

Suhr Thornbucker -mikit syntyivät tarpeesta luoda kitaristeille humbucker-tyyppinen mikki, joka tarjoaa kaikki 1950-luvun himoittujen vintage-mikkien herkut, ilman huonoja puolia. Lisäksi Suhr rakensi näihin laatumikkeihin muutamia päivityksiä, kuten neljän johtimen kaapeloinnin esim. puolituksia varten sekä useampia mitoituksia erityyppisillä talloilla varustettuihin kitaroihin.

Suhr inspiroitui kitaristi Pete Thornin turhautumisesta moniin muihin tarjolla oleviin putiikkimikkeihin, jotka tuottavat hyvää soundia isolla säröllä soitettaessa, mutta kuulostavat tukkoiselta tai ”mutaiselta” puhtaana tai kevyemmällä säröllä soitettaessa. Lisäksi Thornia häiritsi se, että esim. keikalla vaihtaminen humbucker-mikitetystä kitarasta yksikelaisilla varustettuun tarkoitti vahvistimen ja efektien ruuvaamista, sillä kitaroiden lähtösoundit olivat niin eri maailmoista. Taustalla olivat Thornin kokemukset vintage-kitaroista, joiden humbuckereista löytyi sitä kaivattua monipuolisuutta, selkeyttä ja toimivuutta myös puhtaammilla soundeilla.

Suhr teki paljon prototyyppejä ja testasi mikkiin erilaisia magneetteja, kelan materiaaleja, käämitystä ja kuoria. Lopulta löytyi sopiva kaava, joka tarjoaa soittajalle loistavan lähtösoundin lisäksi kaikkia niitä pieniä vivahteita ja nyansseja, joita alkuperäisistä vintage-mikeistä irtoaa.

Tässä 53mm mitoituksella tehdyssä mallissa mikin napapalat ovat leveämmillä väleillä ja se soveltuu tallamikiksi kitaroihin, joissa on esim. vibratalla tai Floyd Rose -tyyppinen kelluva talla.

Kuoren lisääminen humbuckeriin tekee sen soundista aina vähän pyöreämmän ja hävittää ylätaajuuksia. Suhr-mikkien pinnoittamaton nikkelikuori on testatusti mahdollisimman vähän soundia värittävä. Huomaathan, että materiaalivalinnasta johtuen (tai sen ansiosta) nämä mikkikuoret patinoituvat nopeammin kuin tyypilliset krominväriset kuoret.

Ominaisuudet

  • Passiivinen humbucker-mikrofoni
  • 6-kielisiin kitaroihin
  • Tallamikrofoni, Trembucker, F-Spaced
  • 53mm mitoitus
  • Alnico 4 magneetti
  • DC resistanssi 8.9k
  • 4-johtiminen kaapeli
  • Made in USA
  • Pinnoittamaton nikkelikuori
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Suhr
Kieliä 6
Tyyppi Kaksikelainen
Aktiivi / Passiivi Passiivi
Paikka Talla
Mitoitus Trembucker
Magneetti Alnico 4
Voimakkuus Vintage
DC-resistanssi 8.9
Hurinaton Kyllä
Kaapelin tyyppi 4-johtiminen
Kuori & väri Nikkelikuori