Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Suuri Ukulelekirja - Julkunen - Rantanen

Lisää kuvia

Suuri Ukulelekirja - Julkunen - Rantanen
32,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
ISBN 978-952-7063-18-7, Nuotti, Täydellinen tietoteos ukulelesta kiinnostuneille! Tuhti tieto- ja opetuspaketti kaikenikäisille, Kovakantinen, 360 sivua
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
8.95€/kk - TiliOsta nyt. Maksa myöhemmin!

Toimitamme kaikki kitarat ja bassot soittovalmiiksi säädettyinä!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Suuri ukulelekirja on inspiroiva tietolähde jokaiselle tämän koko maailman tunteman minisoittimen historiasta kiinnostuneelle.

Kirja kertoo ukulelen värikkään tarinan Madeiralta Havaijin kautta maailmalle. Myös Suomessa lämminsointinen ukulele on noussut ihmisiä yhdistäväksi suosikkisoittimeksi, viime aikoina myös kouluissa.

Ehkä muistat, millainen oli amerikkalaiskoomikoiden Stan Laurelin ja Oliver Hardyn rooli ukulelen historiassa. Mutta tiesitkö, että suomalainen kuplettimestari ja sota-ajan suosikkilaulaja Matti Jurva kirjoitti aikanaan ensimmäisen suomenkielisen ukuleleoppaan?

Historiaosuutta täydentää tasavahvasti suomalaisten ukeharrastajien tarpeisiin luotu opetusosuus. Se on suunnattu erityisesti soittoharrastustaan aloitteleville.

Ukulele-tuntijat ja -opettajat Arto Julkunen & Markus Rantanen ovat koonneet suomalaisille tuhdin tieto- ja opetuspaketin, josta pääsevät nauttimaan niin lapset kuin aikuisetkin.

Tiedot

  • Nimi: Suuri ukulelekirja
  • ISBN: ISBN 978-952-7063-18-7
  • Tekijä: Arto Julkunen & Markus Rantanen
  • Sidonta: kovakantinen
  • Sivumäärä: 360
  • Kustantaja: Aviador Kustannus
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Ei