Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Parhaat merkit, paras laatu

Edustamme vain niitä tuotteita ja tarvikkeita, jotka ovat läpäisseet tiukan laatukontrollimme. Laatu on ollut kaikkien maahantuomiemme merkkien perusedellytys jo vuodesta 1985 alkaen. Myymme vain niitä merkkejä, joiden takana voimme seistä, sillä olemme itsekin soittajia.

Soittovalmiit tuotteet

Toimitamme kaikki kitarat ja bassot soittovalmiina. Mielestämme on itsestäänselvyys, että hankkiessasi uuden soittimen, saat sen oikein säädettynä. Siksi olemme jo 30 vuoden ajan käyneet läpi jokaisen meiltä ostetun sähkökitaran, akustisen kitaran ja basson.

Musamaailma on seuraavien merkkien valtuutettu maahantuoja ja suurin jälleenmyyjä Suomessa:

Admira Spanish Guitars | Käsintehdyt espanjalaiset nylonkieliset akustiset kitarat. Admira-kitaroilla on pitkät perinteet, sillä tehdas on perustettu jo vuonna 1944. Kitarat valmistetaan Alba -sarjaa lukuun ottamatta käsityönä Espanjassa. Suosittuja malleja ovat mm. Paloma, Malaga, Avila, Maria sekä lapsille tarkoitettu 1/2 (puolikas) Infante.

 

Audix MicrophonesAudix on amerikkalainen erittäin korkealaatuisten mikrofonien valmistaja. Mallistosta löytyvät solisti-, instrumentti- sekä asennusmikrofonit. Audix USA valmistaa myös langattomia mikrofonijärjestelmiä esim. teatteri- tai orkesterikäyttöön. Audix OM -sarjan solistimikrofonit ovat kestävyydeltään ja ominaisuuksiltaan maailman huippua. Audix D -sarjan instrumenttimikrofonit ovat studiotasoa ja kansainväliset orkesterit käyttävät niitä maailmankiertueillaan. Audix -mikrofonien hinta-laatu suhde on erinomainen.

 

Big Bends | Big Bends on tunnettu korkealuokkaisista kitaranhoitotuotteistaan, joita arvostetaan niin ammattimuusikoiden, kiertueteknikoiden kuin harrastajienkin keskuudessa. Big Bends kitaranhoitotuotteiden avulla instrumenttisi pysyy iskussa!

 

Bogner Amplification | Yhdysvaltalainen Bogner Amplification on arvostettu putkivahvistimien valmistaja, jonka ainutlaatuisena käsityönä tehdyt "boutique" -luksusvahvistimet, kuten Ecstasy, Shiva, Goldfinger ja Überschall ovat parasta, mitä kitaristi voi kuvitella. Uusimpana uutuutena Bogner on tuonut markkinoille arvostetut Ecstasy Blue-, Ecstasy Red- sekä Überschall overdrive/distortion -pedaalit, joiden avulla pääset edullisesti Bognerin upeaan soundimaailmaan käsiksi.

 

DR Strings | DR Strings on maailmalla erittäin korkealle arvostettu kitaran ja basson kielien valmistaja, joka tunnetaan ensiluokkaisesta soundista ja monipuolisesta valikoimastaan. Oman nimikkokielisetin ovat saaneet mm. Dimebag Darrel ja Alexi Laiho. Suosittuja sarjoja ovat sähkökitaralle Tite-Fit sekä DDT (Drop Down Tuning), bassolle Lo-Rider sekä Hi-Beam. Teräskieliselle akustiselle Rare sekä Pre-Alloy ja klassiselle nylonkieliselle kitaralle RN-S. Lisäksi valikoimasta löytyvät mm. patentoidulla K3-päällystyksellä varustetut Dragon Skin -kielet sekä pimeässä hohtavat Neon-kielet.

 

Duncan Turner Acoustic Research | Mikrofonit ja esivahvistimet akustisille kitaroille.

 

 

EMG Pickups | EMG on maailman arvostetuin aktiivisten kitaramikrofonien valmistaja. Sen lisäksi EMG:ltä löytyy laadukas HZ -passiivimikkisarja sekä akustisille ja monille muille soittimille tarkoitettuja mikrofoneja. Oman nimikkomikrofonisetin ovat saaneet artistit kuten Zakk Wylde, James Hetfield, Kirk Hammett, Kerry King, Alexi laiho ja Steve Lukather.

 

ESP Guitars | Japanilainen ESP on kitaramaailman tunnetuimpia nimiä. ESP on tunnettu korkealaatuisista sähkökitaroistaan ja bassoistaan. Merkki on erittäin arvostettu ympäri maailmaa ja ehdoton ykkönen raskaamman musiikin puolella. Oman nimikkomallin ovat saaneet mm. James Hetfield, Kirk Hammett, George Lynch, Alexi laiho, Esa Holopainen, Stephen Carpenter, Gus G., Jeff Hanneman, Tom Araya ja Ron Wood.

ESP-kitarat ja -bassot tehdään Japanissa. Lisäksi ESP avasi vuonna 2014 tehtaan USA:n Kaliforniaan, jossa tehdään käsityönä valikoituja malleja. Jotta jokaisella soittajalla olisi mahdollisuus saada itselleen laadukas ESP -kitara tai -basso, tarjolla ovat myös ESP LTD-, LTD Elite ja akustinen LTD Xtone -mallistot, joista löytyy hinta-laatusuhteeltaan upeita soittimia monenlaiseen makuun.

 

Istanbul Agop | Käsintehdyt turkkilaiset symbaalit. Istanbul Agop on legendaarinen turkkilainen perinteisesti käsintehtyjen symbaalien valmistaja. Istanbul tarjoaa markkinoiden musikaalisimman ja monipuolisimman valikoiman symbaaleita, joiden valmistuksessa yhdistyvät perinteet, modernit teknologiat ja uudet innovaatiot.

 

Mooer | Mooer tekee kätevän kokoisia ja hyväsoundisia efektipedaaleita kitaristeille ja basisteille. Pienet pedaalit ovat nousseet todella halutuiksi ja mikä parasta, Mooer-valikoima on erittäin laaja. Sieltä löydät niin modernit efektit kuin legendaksi muodostuneet vintage-soundit. Saatavana myös kompaktit pedaalilaudat ja niihin sopivat virtalähteet.

 

ProCo | Efektipedaalit, johdot, DI-boksit ja muut tarvikkeet. ProCo tunnetaan paitsi legendaarisesta RAT distortion -pedaalista, myös suosituista ja laadukkaista LifeLines-, Excellines- ja StageMaster -audiojohtomallistoista.

 

Regal Tip | Regal Tip on useiden kansainvälisten rumpaleiden suosima rumpukapulamerkki ja nylon tip -kapuloiden keksijä. Regal Tipin korkealaatuiset metallivispilät ovat tunnettuja maailmalla. Valikoima sisältää erilaiset rumpukapulat, vispilät ja malletit. Regal Tip -artisteihin kuuluvat mm. seuraavat kovat nimet: Alex Van Halen, Jeff Porcaro (RIP), Adam Jarvis, Ali Jackson ja Brian Tichy.

 

Rockbag by Warwick Laadukkaat kuljetuspussit ja kovat laukut soittimille ja tarvikkeille.

 

 

Rockboard by WarwickKattava valikoima pedaalilautoja. Rockcasen pedaalilaudat on suunniteltu järkevästi ja käyttäjiä kuunnellen. Materiaali on vankkaa metallia, laudan kallistus helpottaa pedaalien käyttöä ja tarvikkeilla teet helposti itsellesi sopivan kokoonpanon. Laudan kuljettamiseen voit valita kestävän lentolaukun tai kätevän pussin.

 

Seymour DuncanSeymour Duncan on maailman suurin kitaramikrofonien valmistaja. Maailman myydyin kitaramikrofoni onkin Jeff Beck Signature -malli SH-4. Sen lisäksi oman nimikkomikrofonisetin ovat saaneet artistit kuten Slash, Gus G, Yngwie Malmsteen, Joe Bonamassa, George Lynch ja Dave Mustaine. Valikoimasta löydät vintage- kuin jazz -tyyppisetkin mikrofonit. Lisäksi tarjolla on monenlaisia malleja rockiin ja raskaampaan musiikkin, myös 7- ja 8-kielisille kitaroille sekä bassoille. Seymour Duncan valmistaa myös akustisille instrumenteille suunnattua Woody-mikrofonisarjaa sekä huippulaadukkaita efektipedaaleita.

 

Spector | Laadukkaat sähköbassot. Spector on amerikkalainen bassoihin erikoistunut valmistaja. Spectorin mallit valmistetaan korkealaatuisista puista ja komponenteista. Eri mallistoja tehdään USA:ssa, Euroopassa ja Koreassa, minkä ansiosta soittaja voi valita itselleen juuri oikeanlaisen, budjettiin sopivan soittimen.

 

Tanglewood Guitars | Tanglewood on Englannin eniten myyty akustinen kitaramerkki. Kitaroissa on erinomainen hinta-laatu suhde. Mallistosta löytyy useita eri runkomuotoja sekä puulajeja. Saatavana myös mikrofonilla varustettuja sekä soololovellisia malleja. Tanglewood valmistaa myös laadukkaita elektroakustisia bassokitaroita ja suuren suosion saavuttaneita ukulele-malleja.

 

Tech 21 | Tech 21 on maailman tunnetuimpia ja arvostetuimpia mallintavien kitaraefektien valmistajia. Kun Tech 21 esitteli ensimmäisen SansAmp -pedaalinsa, siitä tuli välitön hitti. SansAmpin ympärille onkin kasvanut mittava tuoteperhe. Tech 21 oli edelläkävijä pedaaleissa, jotka toimivat myös aktiivisina DI-boxeina ja jotka pystyy kytkemään suoraan PA:han. Suosittuja ovat mm. Para Driver, Bass Driver, Character Series sekä Boost Series. Kaikki tuotteet tehdään edelleen USA:ssa parhaista mahdollisista osista.

 

Tokai | Tokai (since 1947) on japanilaisen soitinrakentamisen arvostetuimpia tekijöitä. Jo 1970-luvun lopulla Tokai nousi maailmanlaajuiseen tietoisuuteen huippulaadukkailla uus-vintage -kitaroillaan, joilla soittivat mm. Stevie Ray Vaughan, Billy Gibbons, Duke Robillard ja Nile Rogers. Suomeen Tokai Japan -kitarat rantautuivat 1985. Siitä asti Tokai -kitaroiden ja -bassojen arvostus on ollut suurta ammattilaisten keskuudessa. Myös Suuri Kitarakirja on ylistänyt Tokai Japan -kitaroiden erinomaisuutta. Tokai tarjoaa laajan malliston, josta omansa löytävät niin aloittelija, varttunut harrastaja kuin ammatikseen soittavakin.

 

TruetoneTruetone | Erittäin suosittujen pedaalivirtalähteiden ja efektipedaalien valmistaja.

 

Warwick | Legendaariset bassot ja bassovahvistimet. Saksalainen Warwick on erikoistunut modernin sähköbasson rakentamiseen jo vuodesta 1982. Warwick-bassot tehdään erittäin laadukkaista, usein eksoottisista puista ja niiden komponentit ovat huippuluokkaa. Warwick tarjoaa myös laajan valikoiman bassovahvistimia eri hintaluokissa. Edulliset vahvistinmallit ovat todistetusti hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, mistä kertoo mm. niiden laaja suosio suomalaisessa koulu- ja opistokäytössä.