Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Viikon tuote: Source Audio True Spring Reverb

 

Jousikaikujen parhaat

Source Audio True Spring Reverb palauttaa soittajan ikonisten jousikaikujen maailmaan todella uskottavaan tapaan. Pedaali tarjoaa myös ajattoman kaiun ja tremolon yhdistelmän, joten nyt olemme todella herkullisen laitteen äärellä.

Source Audion pääsuunnittelijat kävivät läpi lukuisia vanhoja vintage-kaikuja ja tremoloefektejä. Suunnitteluosasto käytti valtavasti aikaa aitojen, alkuperäisten kaikujen mallintamiseen ja lisäksi soundien toteuttamista varten tehtiin järeä 56-bittinen efektiprosessori. Kiitos valtavan työpanoksen ja innovatiivisen teknologian, nyt nämä vuosikymmenten ikonisimmat efektit löytyvät yhdestä kätevästä pedaalista!

True Spring Reverb liitännät

3 autenttista kaikua:

True Spring Reverb sisältää kolme erityyppistä jousikaikua. Ne kaikki perustuvat Hammond Organ Companyn™ 1930-luvulla suunnittelemaan mekaaniseen laitteeseen, joka syöttää instrumentin kuivan signaalin oikeisiin jousiin ja kaappaa jousien synnyttämät värähtelyt. Näitä kaikuyksiköitä on sittemmin nähty lukuisten legendaaristen kitaravahvistinten kyljessä.

Short Spring Reverb on mallinnettu ns. ”blackface” -vahtistimissa 1960-luvulla olleiden kaikulaitteiden pohjalta. Tutkiessaan erilaisia aikakauden kaikuja, Source Audio totesi, että niiden soundit vaihtelivat valtavasti laitteesta toiseen. Joissakin kaiku oli perusluonteeltaan lyhyt, toisissa taas pitkä ja elävämpi. Tämä kaiku on melko lyhyellä ja miellyttävän tasaisella ”hännällä”.

Long Spring Reverb tuottaa pidemmän, syvemmän ja rikkaamman jälkikaiun, jollainen se oli monissa vintage-kombojen kaikutankeissa. Upeasti mallinnettu autenttinen soundi toimii monenlaisiin tarkoituksiin.

Tank Spring Reverb (Outboard Spring) mallintaa putkiteknologiaan perustuvan ulkoisen kaikulaitteen 1960-luvulta. Kaiussa on omaleimainen atakki ja kahden jousen toimintaan perustuva, delay-tyyppiseksi luonnehdittava soundi, jota kuulee esim. surf rockissa ja spagetti-westernien soundtrackeilla.

Lisäksi voit yhdistää ikoniset jousikaikut kolmeen erityyppiseen tremoloon. Nämä orgaaniset tremoloefektit ovat samat kuin Source Audion palkitussa Vertigo Tremolo -pedaalissa. 

Uunituore True Spring Reverb on myynnissä nyt - Hinta 259 €.

 

OSTA NYT »