Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Viikon tuote: Mooer Groove Loop pedaali

 

Groove Loop – Rumpukone ja loopperi samassa paketissa!

Loopperit ja rumpukoneet ovat tulleet erittäin suosituiksi ja niiden ominaisuudet mahdollistavat täysin uusia ulottuvuuksia live-esityksissä, treeneissä ja kotona jammaillessa. Loopperilla voit sovittaa ja säveltää kappaleita, rakentaa päällekkäisiä harmonioita ja vaikkapa soitella sooloa itse tekemäsi kompin päälle.

Loopperin paras kaveri on tietenkin rumpukone, josta saat kaivettua tarvittavat rytmit tyylilajien mukaisesti. Nämä kaksi ominaisuutta ovat lyömätön yhdistelmä, jolla saat luotua helposti ja vaivattomasti yhden miehen bändisoundin tai vaihtoehtoisesti jammailla rumpukomppien mukana ja äänittää soittoasi samalla.

Mooer paketoi huippusuositut Micro Looper- ja Micro Drummer -pedaalit yksiin kuoriin ja lopputuloksena on erittäin monipuolinen Mooer Groove Loop -pedaali (88€). Treenaaminen ja jammailu ei ole koskaan ollut näin helppoa! Pedaalista löytyvät ominaisuudet ovat todella käteviä: Voit käyttää niitä itsenäisesti tai saumattomasti yhdessä. Mooer Groove Loop on erittäin helppokäyttöinen ja pääset heti käsiksi siihen tärkeimpään, eli musiikin luomiseen! 

OSTA NYT »