Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

  GENELEC 8030B Matt Black Aktiivimonitori

  Alennus - 36,00 €

  Lisää kuvia

  GENELEC 8030B Matt Black Aktiivimonitori

  Varastotilanne

  Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
  Turun myymälä: Kysy saatavuus
  Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
  Huippulaadukas aktiivikaiutin studiokäyttöön ja musiikin kuunteluun, Aktiivinen 2-tiekaiutin, Iso-Pod jalusta mukana, 5" bassoelementti, Taajuusvaste 58Hz-20kHz, Paino 5.6kg
  Lue lisää
  TAI
  Voit maksaa myös erissä
  31.99€/kk - 24 kk erämaksu
  103.62€/kk - 6 kk erämaksu
  33.73€/kk - Tili
  54.62€/kk - 12 kk erämaksu
  200.25€/kk - 3 kk erämaksu  Osta nyt, maksa joustavasti!

  Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

  Kuvaus

  Yksityiskohdat

  8030B on erittäin kompakti ja tehokas lähikenttätarkkailukaiutin, joka soveltuu erinomaisesti esim. projekti- tai kotistudioihin, työasemiin, installaatioihin tai surround-äänen monitorointiin. Sen MDE (Minimum Diffraction Enclosure) -kotelossa on pyöristetyt kulmat ja pehmeästi kaartuvat etu- ja sivupaneelit, minkä ansiosta kaiutinkotelon reunaheijastumat on saatu minimoitua. Tuloksena on erittäin tasainen taajuusvaste ja tarkka stereokuva.

  Kuten kaikki Genelecin 8000 -sarjan kaiuttimet, myös 8030B on varustettu kehittyneellä Directivity Control Waveguide (DCW) -suuntaimella, uudella, virtausteknisesti optimoidulla refleksiputken rakenteella ja akustisesti jäykällä alumiinikotelolla. Kotelorakenteen lujuuden viimeistelevät kulutusta kestävä maalipinta ja akustisesti läpinäkyvät, mutta vahvat kaiutinelementtien suojaverkot. Uudet, erittäin pienisäröiset kaiutinelementit, oikein mitoitetut 40 watin vahvistimet ja tarkoin suunnitellut aktiivijakosuotimet täydentävät kokonaisuuden. Magneettisuojaus, yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat vakiona 8030B:n varustukseen. 8030B on helposti sijoitettavissa eri paikkoihin. Sen takapaneelissa on esim. kierteet seinä- tai kattotelinettä varten ja kaiuttimen pohjassa on 3/8" kierre esim. lattia- tai pöytäjalustaa varten.

  Jokaisen Genelec 8030B:n mukana toimitetaan vakiona Iso-Pod(Isolation Positioner/Decoupler) -pöytäjalusta. Iso-Pod on nerokas sijoitusjalusta, joka mahdollistaa helposti kaiuttimen sijoittamisen joko pysty- tai vaaka-asentoon. Se mahdollistaa myös helposti kaiuttimen suuntaamisen kohti kuuntelijaa eristäen kaiuttimen samalla sekä akustisesti että mekaanisesti pinnasta, jolle se on asetettu.

  Uuden virtalähteen ja automaattisen virranhallinnan ansiosta 8030B:n valmiustilan virrankulutus on saatu erittäin alhaiseksi.

  Ominaisuudet

  • Bassoelementti: 5"
  • Diskanttielementti: 3/4" metallikalotti
  • Taajuusvaste vapaakentässä: 58 Hz - 20 kHz (± 2 dB)
  • Jakotaajuus: 3 kHz
  • Vahvistinteho /kanava: 40 W
  • Äänenpaine, yksittäinen kaiutin, hetkellinen tehollisarvo, 1m etäisyys: ≥100 dB SPL
  • Äänenpaine huippuarvo, kaiutinparille musiikkimateriaalilla: ≥108 dB SPL @ 1m
  • Mitat: 285 x 189 x 178 mm
  • Paino: 5.6 kg
  Lisätiedot

  Lisätiedot

  Merkki Genelec