Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

  GENELEC 8030B aktiivikaiutin Matt Black

  Alennus - 36,00 €

  Lisää kuvia

  GENELEC 8030B aktiivikaiutin Matt Black

  615,00 €

  Hinta (Tarjous) 579,00 €

  Varastotilanne

  Myymälä: Kysy saatavuus
  Tukku: Kysy saatavuus

  Meiltä myös muut Genelec mallit!

  Lue lisää
  TAI
  Voit maksaa myös erissä
  31.99€/kk - 24 kk erämaksu
  103.62€/kk - 6 kk erämaksu
  33.73€/kk - Tili
  54.62€/kk - 12 kk erämaksu
  200.25€/kk - 3 kk erämaksu  Jopa 24kk maksuaikaa, alkaen 5€/kk!

  Ilmainen toimitus, kun tilaat 199 eurolla

  Kuvaus

  Yksityiskohdat

   

  Legendaarisen kaiuttimen päivitetty malli, virrankatkaisuautomatiikalla.

  8030B on erittäin kompakti ja tehokas lähikenttätarkkailukaiutin, joka soveltuu erinomaisesti esim. projekti- tai kotistudioihin, työasemiin, installaatioihin tai surround-äänen monitorointiin. Sen MDE™ (Minimum Diffraction Enclosure™) -kotelossa on pyöristetyt kulmat ja pehmeästi kaartuvat etu- ja sivupaneelit, minkä ansiosta kaiutinkotelon reunaheijastumat on saatu minimoitua. Tuloksena on erittäin tasainen taajuusvaste ja tarkka stereokuva.

  Kuten kaikki Genelecin 8000 -sarjan kaiuttimet, myös 8030B on varustettu kehittyneellä Directivity Control Waveguide™ (DCW™) -suuntaimella, uudella, virtausteknisesti optimoidulla refleksiputken rakenteella ja akustisesti jäykällä alumiinikotelolla. Kotelorakenteen lujuuden viimeistelevät kulutusta kestävä maalipinta ja akustisesti läpinäkyvät, mutta vahvat kaiutinelementtien suojaverkot. Uudet, erittäin pienisäröiset kaiutinelementit, oikein mitoitetut 40 watin vahvistimet ja tarkoin suunnitellut aktiivijakosuotimet täydentävät kokonaisuuden. Magneettisuojaus, yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat vakiona 8030A:n varustukseen. 8030B on helposti sijoitettavissa eri paikkoihin. Sen takapaneelissa on esim. kierteet seinä- tai kattotelinettä varten ja kaiuttimen pohjassa on 3/8" kierre esim. lattia- tai pöytäjalustaa varten.

  Jokaisen Genelec 8030B:n mukana toimitetaan vakiona Iso-Pod™(Isolation Positioner/Decoupler™) -pöytäjalusta. Iso-Pod™ on nerokas sijoitusjalusta, joka mahdollistaa helposti kaiuttimen sijoittamisen joko pysty- tai vaaka-asentoon. Se mahdollistaa myös helposti kaiuttimen suuntaamisen kohti kuuntelijaa eristäen kaiuttimen samalla sekä akustisesti että mekaanisesti pinnasta, jolle se on asetettu.

  Jos tarvitaan erittäin suuria äänenpaineita ja todella alas ulottuvaa bassotoistoa, voidaan järjestelmää laajentaa stereokäytössä 7050B -subwooferilla tai monikanavasovelluksissa 7060A -subwooferilla.

  Lisätiedot

  Lisätiedot

  Merkki Genelec
  Arvostelut