MAKSUTAVAT

Verkkokaupassamme maksat turvallisesti ja joustavasti sinulle sopivaan tahtiin. Lue lisää:

PAYTRAIL - VERKKOPANKIT, LUOTTOKORTIT, MOBILE PAY, YM.

Valitse kassalla Paytrail, kun haluat maksaa kotimaisella verkkopankilla, Visalla, MasterCardilla, MobilePaylla, OP Laskulla tai Tililuotolla, Siirto-maksulla, Pivolla tai Walleylla.

Paytrail by Nets on luotettava, Suomen suurin verkkomaksamiseen erikoistunut maksunvälityspalvelu, joka on käytössä yli 10 000 verkkokaupassa ja verkkopalvelussa. Paytrailin omistava Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja. Paytrail näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksusi meille.


Lisätietoja Paytrailin sivuilta »

Paytrail tietosuojaselosteet »KLARNA-MAKSUTAVAT HENKILÖASIAKKAILLE

Klarna Lasku - Maksa myöhemmin: Tee tilaus tänään ja maksa tuote vasta, kun olet vastaanottanut sen. Klarnalla saat 14 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat aina tuotteen, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Klarna lähettää sinulle laskun sähköpostiisi. Se näkyy myös omilla sivuillasi Klarnan sivustolla sekä Klarna-sovelluksessa, jossa saat muistutuksia eräpäivästä ja maksat laskusi helposti.

Mikäli haluat, voit myös torkuttaa maksusi, eli siirtää laskusi eräpäivää. Tästä palvelusta Klarna perii pienen maksun. Klarna Lasku käy maksutapana myös myymälöissämme.

Perimme Klarna Lasku ("Maksa myöhemmin") -maksutavan käytöstä laskutuslisän 3,95 €.

Klarna Erämaksu - Pilko maksut: Joskus isompia ostoksia tehdessä on hyvä pystyä jakamaan kulut ei kuukausille. Klarnalla voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut jopa 36 kuukauden ajalle.

Klarnan sovelluksessa hallitset maksujasi ja eräpäiviäsi. Klarnan erämaksu ei vaadi monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta. Klarna tekee luottopäätöksen heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus erämaksuun, voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään sinulle heti kassalla.

Klarna-sovelluksessa näet aina seuraavan eräpäiväsi ja saat muistutuksia niistä. Voit valita maksaa laskun vähimmäissumman tai minkä tahansa summan, joka ylittää vähimmäissumman. Haluatko maksaa enemmän tai kaiken kerralla? Onnistuu! Voit maksaa jäljellä olevan summan pois milloin tahansa.


Lisätietoja Klarna-maksutavoista Klarnan sivuilta »PAYPAL

Verkkokaupassamme voit maksaa kätevästi myös PayPalilla.

Huomioithan, että Paypal-maksutapaa käytettäessä mahdollisen tuotepalautuksen tai kaupan peruuntumisen yhteydessä hyvitettävästä kauppasummasta vähennetään PayPalin veloittama palkkio 3,49 %.


Lue lisää maksutavasta PayPalin sivuilta »SANTANDER OSTORAHOITUS

Tarjoamme verkkokaupassamme joustavan ja kilpailukykyisen Santander Ostorahoitus -maksutavan. Santander Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia valitsemallasi kuukausierällä 300 - 7500 € verkkokauppaostokset ilman vakuuksia tai takaajia. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Aloitusmaksu on aina 0 € ja lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja.

Santander Ostorahoitus on saatavilla verkkokaupassamme Suomessa asuville yksityishenkilöille, jotka ovat vähintään 21-vuotiaita. Rahoituksen hakeminen verkkokaupan kassalla on vaivatonta ja nopeaa.


Tutustu Ostorahoitukseen Santanderin sivuilla »


 


MAKSUTAVAT MYYMÄLÖISSÄ

Musamaailman kivijalkamyymälöissä voit maksaa käteisellä, pankkikorteilla, luottokorteilla, Klarna Laskulla sekä mm. Apple Pay:lla.

 

MUSAMAAILMA RAHOITUS

Isommat hankinnat myymälästä mahdollistaa sinulle Musamaailma Rahoitus yhteistyössä Santanderin kanssa. 

Musamaailma Rahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Ostorahoituksen kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Tule myymälään ja kysy lisää myyjiltämme. Musamaailma Rahoitus on toteutettu yhteistyössä Santanderin kanssa. Se on helppo, nopea ja luotettava tapa isojenkin soitin- ja laitehankintojen maksamiseen.

Musamaailma Rahoitus on:

  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Lainasumma 300 € - 40 000 €
  • Avausmaksu aina 0 €
  • Kiinteä korko
  • Maksuaikaa jopa 10 vuotta
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Suunnittele hankintasi - Hae rahoituspäätös jo ennakkoon

Kun suunnittelet uutta soitin- tai laitehankintaa, voit tehdä ennakkoon sähköisen rahoitushakemuksen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä Musamaailman myymälään tai asiakaspalveluun (yhteystiedot sivun alaosassa) ja tehdä haluamasi ostokset.

Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjän toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Klikkaa alla olevasta taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Santander Consumer Finance