Boss GT-1B Multiefekti bassolle

Boss
Erittäin monipuolinen & helppokäyttöinen bassoefektilauta, Laadukkaat BOSS-efektit yksissä kuorissa, 90 erilaista efektiä, Viritysmittari, Loopperi 32 sekunnin muistilla, Uusia soundeja BOSS Tone Central - ja editointiohjelman avulla (Win / macOS), USB-liitäntä, Ekspressio-pedaali, 9VDC, Toimii myös jopa 7h 4x AA -paristoilla
SKU
RBGT1B
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
253,00 €
Sisältäen alv 24%

Roland GT-1B tarjoaa huippuluokan bassosoundit erittäin kompaktissa paketissa! GT-1B tuo basistin ulottuville massiivisen valikoiman ammattitason soundinmuokkausvoimaa pienessä ja kestävässä paketissa. BOSSin huippuluokan prosessorin vauhdittamana Sinulla on pääsy valtavaan valikoimaan bassolle optimoituja vahvistimia ja efektejä lavalle ja studioon.

Virtaviivaisella käyttöliittymällä saat valittua soundin nopeasti ja laitteeseen kuuluvalla kontrollikytkimellä sekä ohjauspedaalilla säädettyä useita efektejä reaaliajassa.

Ottamalla yhteyden BOSS Tone Central-verkkosivuille saat ladattua uusia patcheja, editoriohjelman ja muuta. Kompakti, kestävä ja paristokäyttöinen GT-1B on äärimmäisen mobiili soundikumppani jokaiselle basistille.

Huippuluokan soundinmuokkausta bassolle

BOSSin edistyneimmän, bassolle optimoidun prosessorin vauhdittama GT--1B on äärimmilleen pakattu huippuluokan soundityökaluilla. Laaja valikoima etuasteita on käytettävissä perussoundisi veistämiseen, mukaanlukien suosikit GT-10B.stä sekä kaksi upouutta mallia. Ensiluokkaiset limitterin ja särön kaltaiset MDP-efektit sisältävät BOSSin huipputeknologiaa, jonka avulla instrumenttisi luonne ja vaste säilyvät antaen Sinulle avaimet vapaaseen musikaaliseen ilmaisuun. Graafinen EQ, T-Wah sekä muut perustarpeet ovat myös käytössäsi Harmonist-, Bass Synth- ja Defretter-tehoefektien lisäksi. Mukana on myös täysi kattaus modulaatioita, viiveitä ja kaikuja. Jopa looper jammailuun ja nopeaan ideointiin on mukana.

Helppoa soundin tekoa

GT-1B:n intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta soundin rakentaminen ja parametrien hienosäätö on helppoa vaikka tämä olisi ensimmäinen multiefektisi. Omat näppäimet antavat nopean pääsyn eri efektikategorioihin, säädöt saat tehtyä kolmella paneelin potikalla. Näppäimet toimivat myös päälle/pois-kytkiminä ja niissä on merkkivalot, joista näet yhdellä silmäyksellä, mitkä kategoriat ovat käytössä. Easy Select- ja Easy Edit-toiminnot virtaviivaistavat patchien tekoa entisestään, niin aloittavat kuin pidemmällekin ehtineet muusikot saavat rakennettua juuri oikeanlaisia multiefektisoundeja vain muutamalla säädöllä.

Pro-kontrollia pienessä koossa

GT-1B:n kolme jalkakytkintä on kätevästi suunniteltu siten, että saat valittua niillä patchit, aktivoitua viritysmittarin, loopperin ja muuta minimaalisessa koossa. Erityinen CTL1-kytkin voidaan vapaasti asettaa toimimaan tap tempona, efekti päälle/pois-kytkimenä ja monena muuna. Ohjauspedaali ja sen varvaskytkin puolestaan voidaan asettaa äänenvoimakkuudelle, wahille, pitch shiftille sekä eri efektiparametreille. Jos haluat vielä enemmän kontrollia, pedaalissa on liitin kahdelle erilliselle jalkakytkimelle tai ohjauspedaalille. BOSS Tone Centralin ja BOSS Tone Studion lisäksi GT-1B:n USB-liitin antaa Sinulle mahdollisuuden äänittää soittoasi suoraan audio-ohjelmaasi.

Ominaisuudet:
Eturivin BOSS-prosessori erityisesti bassolle
Ammattitason vahvistimet ja efektit kevyenä, pienikokoisena lattiaprosessorina
Tärkeimmät työkalut perusbassosoundisi optimointiin
Mukana edistyneet MDP-efektit maksimaaliseen musikaaliseen ilmaisuun
Moderni muotoilu, ei teräviä kulmia - turvallista kuljetusta soitinlaukussa
Easy Select- ja Easy Edit-toiminnot nopeaan valintaan ja patchien muokkaamiseen
Neljällä AA-paristolla saat jopa seitsemän tuntia mobiilia soittoaikaa
Laitteessa on oma kontrollikytkin ja ohjauspedaali; jalkakytkin/ohjauspedaaliliitin sekä USB
Lataa huippuluokan patcheja ja editori-ohjelma ilmaiseksi BOSS Tone Centralista
Efektit: 90 erilaista efektiä
Viritysmittari
Loopperi 32 sekunnin muistilla
Kontrollit: 3 jalkakytkintä, 1 ekspressio-pedaali, 3 säätöpotikkaa asetuksille, Select + Edit toimintatilan valitsimet, 7 painiketta efektien valintaan, valikkotoiminnot
Liitännät sisään: 1x Instrumentti sisään, 1x Aux In 3.5mm Stereo, 1x Ekspressiopedaali sisään,
Liitännät ulos: 2x Linjalähtö 6.3mm plugi (L/mono, R), 1x Kuulokelähtö 3.5mm stereo, USB
Virta: 9VDC ulkoinen virtalähde (saatavana erikseen, center negative 200mA) tai 4x AA paristot jopa 7h käyttöajalla
Mitat (leveys x korkeus x syvyys): 305 x 56 x 152mm
Paino: 1.3kg

Lisätietoja
MerkkiBoss
Samantyyppisiä tuotteita