Source Audio Collider Delay + Reverb Efektipedaali

Source Audio
SA263, One Series, Studiotason stereokaiku ja delay kitaristille, Ventris ja Nemesis -pedaalien parhaat soundit samassa paketissa! 5 delayta, 7 kaikua, Kaksi itsenäistä 56bit efektiprosessoria, 128 tehdassoundia, Laajat reititysmahdollisuudet, Analoginen kuivan signaalin läpivienti, 100% Wet Signal Mode, USB, Neuro Desktop Editor ja Neuro App yhteensopiva, Kontrolleritulot soundin reaaliaikaiseen muokkaamiseen, MIDI, Sis. Neuro App kaapelin ja 9VDC virtalähteen
SKU
795SA263
 • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
 • Tukku Kysy saatavuus
 • Turun myymälä Kysy saatavuus
431,00 €
Sisältäen alv 24%

Source Audio Collider Delay+Reverb yhdistää kaksi valmistajan suosituinta efektipedaalia yhteen helppokäyttöiseen pedaaliin, jonka soundit ovat studiotasoa! Collider pitää sisällään parhaat palat Ventris Dual Reverbista ja Nemesis Delaysta.

Colliderissa on viisi suosituinta delayta ja seitsemän suosituinta kaikua. Se mahdollistaa näiden yhdistämisen keskenään miten tahansa ja kahden täysin itsenäisen 56-bittisen efektiprosessorin ansiosta molempia efektejä voi hienosäätää erikseen. Voit myös rakentaa presettejä, joissa on kaksi erilaista kaikua tai kaksi erilaista delayta.

Source Audiolle tuttuun tapaan pedaali on täysin MIDI-ohjattava ja ”pellin alta” löytyy valtavasti hienosäätöjä, jos sellainen kiinnostaa: liitä pedaali Neuro App mobiilisovellukseen tai USB:n avulla tietokoneeseen.

5 suosituinta delayta – Collider pitää sisällään tärkeimmät Nemesis Delay -pedaalin delay-moottorit: Tape, Analog, Oil Can, Reverse ja Digital. Näiden tärkeimpiä parametreja voi ohjata pedaalin kahdella Control-potikalla.

7 suosituinta kaikua – Colliderissa on Ventris-pedaalin parhaat kaiut: Spring, Plate, Room, Hall, E-Dome, Shimmer ja Swell.
Helppokäyttöinen – Minikytkintä kääntämällä saat kaikki pedaalin potikat delayn tai kaiun säätöjen käyttöön. Keskiasennossa kytkin lukitsee potikoiden arvot, joten hyvää soundia ei tule ruuvanneeksi vahingossa.

128 muistipaikkaa – Voit tallentaa 8 käytetyintä presettiä, joihin pääset käsiksi suoraan muistipaikka-napilla pedaalin päältä. MIDI program change -toiminnon kautta tai Neuro-ohjelman kautta tarjolla on loput 120 muistipaikkaa.

Stereo-tulot ja lähdöt – Voit valita signaalin reitityksen monon, stereon ja dual monon väliltä
Erilliset jalkakytkimet – Vasemmalla jalkakytkimellä kytket delayn päälle ja pois. Se toimii myös tap tempona delaylle. Oikealla jalkakytkimellä kytket kaiun päälle ja pois.
Universal Bypass – Analoginen puskuroitu tai reletyyppinen true bypass.
Analog Dry Through – Kuivan signaalin voi reitittää täysin efektiprosessoreiden ohi.
100% Wet Option – Täysin efektoitu signaali, toimii erityisesti silloin, kun pedaalia käytetään toisen laitteen efektilenkissä

Ominaisuudet

 • Säädöt pedaalissa: Delay/Reverb tyypin valitsin, Delay Time/Reverb Pre, Mix, Feedback, Tone, Control 1, Control 2, Delay/Tap kytkin, Knob Control Mode kytkin, Delay On-Off / Tap Tempo, Reverb On / Off, Preset Select/Save nappi
 • Neuro Cable monitoimi-liitin: Kontrolloi efektejä soittaessasi esim. Source Audio Hot Hand 3:lla tai Source Audio Tap Tempo -jalkakytkimellä
 • MIDI-yhteensopivuus: Kytke pedaali Neuro Hubiin ja käytä sitä helposti osana isompaa pedaalikattausta - tallenna ja lataa kaikkien pedaalien soundit kerralla, jopa 128 muistipaikkaa erilaisille pedaali-”skeneille”
 • USB-portti: MIDI USB -yhteensopivuus, Firmware-päivitykset tietokoneen avulla (Windows/macOS), editori ym.
 • Source Audio Neuro App mobiilisovellus: Android/iOS, Hienosäädä soundeja ja tee signaalin reitityksiä, lataa, tallenna ja jaa soundeja
 • Kestävä metallirakenne, näyttävä harjattu alumiini
 • Kaapelit: Neuro App Connector Cable 3.5mm - 6.3mm jakki välijohto mukana
 • Virta: 9VDC 300mA virtalähde mukana (virran tarve 280mA)
 • Mitat: (P x L x K) 114 x 114 x 51mm
 • Paino: 0.45kg
Lisätietoja
MerkkiSource Audio
Samantyyppisiä tuotteita