Bogner Telos Head Kitaravahvistin

Bogner
USA:ssa käsintehty boutique-vahvistin, Huippulaadukas ja monipuolinen putkinuppi, 1 kanava, 40W / 20W, 6-asentoinen Schizo-kytkin tone- ja gainrakenteen muuttamiseen, 2 erillistä volumesäätöä, 3-alueinen EQ, Boost tasonsäädöllä, Efektilenkki putkibufferilla ja paluun tasonsäädöllä, Sis. 3-painikkeinen jalkakytkin, 2 kaiutinlähtöä, Linjalähtö tason säädöllä
SKU
502122
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
3 258,00 €
Sisältäen alv 24%

Bogner Telos on Bognerin käsinkolvattujen vahvistinten pienin malli, mutta soundeja löytyy enemmän kuin monesta isommasta laitteesta. Tasasuuntausputkella varustettu 6L6-putkiin perustuva pääteaste tarjoilee runsaasti puhdasta headroomia minkä tahansa 1x12 kaapin päälle sopivana pakettina. 3-asentoinen Standby-kytkin mahdollistaa vahvistimen käytön 40W tai 20W tilassa.

Kahden jalkakytkimellä valittavan erillisen volume-säädön ansiosta Telosin soundit tarjoavat loistavan soittotuntuman millä tahansa äänenvoimakkuudella.

Telosin kaksi kaiutinlähtöä toimivat 16, 8 ja 4 ohmin tilassa, joten siihen voi liittää monenlaisia kaappeja. Putkibufferoitu efektilenkki auttaa säilyttämään soundin selkeänä.

Bogner Telosin jännittävin ominaisuus on sen 6-asentoinen Schizo-kytkin, joka vaihtaa vahvistimen gainin ja sävyjen rakennetta muuttamalla yhteensä yhtätoista etuasteen ja pääteasteen parametria. Asetukset vaikuttavat mm. gain-tasojen määrään, tone- ja feedback -piireihin sekä kondensaattoreihin. Schizo-kytkimen ansiosta Telos on 1-kanavaiseksi uskomattoman monipuolinen laite ja erinomainen valinta esim. studiokäyttöön.

Luonnollisesti Telosista löytyy perinteiset sävysäädöt sekä 3-painikkeinen jalkakytkin, jolla ohjaat volumesäätöjä, efektilenkkiä sekä boostipiiriä. Voit valita kahdesta eri boostitasosta.

Vahvistinta on saatavana erilaisilla optioilla, kysy meiltä lisää.

Jokainen Bogner-vahvistin ja kaiutinkaappi rakennetaan käsityönä vain parhaita materiaaleja ja osia käyttäen. Kun hankit Bognerin, saat huippuluokan laitteen, jonka soundeista riittää iloa vuosiksi ja joka on tehty kestämään kovaa ammattikäyttöä. Bognerin tuotteet on tehty tarjoamaan kitaristille maailman paras ja luotettavin soittokokemus.

Ominaisuudet
Teho: 40W / 20W
Etuasteputket: 5x 12AX7 (ECC83)
Pääteasteputket: 2x JJ 6L6GC Matched Pair, 1x 5AR4 tasasuuntausputki
Kanavat: 1
Säädöt: Schizo 6-asentoinen Rotary Gain & Tone Structure -valitsin, Multi Stage Full Range Gain, 2 Volume-säätöä (valittavissa jalkakytkimellä), Bass, Middle Treble, Presence, Boost (vain jalkakytkimen kautta)
Jalkakytkin: Volume, Boost (Low / High Gain Boost -valinnalla), Efektilenkki
Efektilenkki: Putkibufferoitu, Paluun tason säädöllä
Liitännät sisään: 1x Instrumentti (korkea impedanssi)
Liitännät ulos: 2x Kaiutinlähtö 4/8/16 ohm, 1x Line Out tason säädöllä
Mitat (KxLxS): 210 x 520 x 210mm
Paino: 13.6kg

Optiot, saatavana tilauksesta:
Head or 112 combo with Celestion creamback 65
Comet tolex
Custom colors

Lisätietoja
MerkkiBogner
VäriMusta
Samantyyppisiä tuotteita