ESP Edwards E-SN7-210TO Twinkle Pink sähkökitara

E-SN7-210TO, Harvinainen Suomessa! Tehty Japanissa, Takayoshi Ohmura (Baby Metal) Signature, Näyttävä ESP Edwards Series 7-kielinen, Leppärunko, Vaahterakaula, Pau ferro -otelauta, 22 nauhaa, EMG 81-7 / EMG 85-7 -aktviivimikit, Gotoh lukkovirittimet, Vibratalla, Kullanväriset metalliosat, Helmiäispleksi, Kimalteleva pinkki väritys, Kiiltolakkaviimeistely

SKU
116ESN7210TOTWPK
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
2 399,00 €
Sisältäen alv 24%

ESP Edwards E-SN7-210TO Twinkle Pink on näyttävä 7-kielinen moderni sähkökitara soittajalle, joka ei valokeilaa pelkää! Tämä Edwards Series -malli on alun perin Japanin sisämarkkinoille tehty ja siksi harvinainen Japanin ulkopuolella.

Soittimen suunnittelussa on ollut mukana Takayoshi Ohmura, joka on vaikuttanut muun muassa Baby Metal -yhtyeessä. Perinteiseen ST-malliin pohjautuva kitara on varustettu moderneilla ominaisuuksilla, joten sitä on helppo soittaa ja sen soundit sopivat erinomaisesti raskaaseen musiikkiin.

Kitara on tehty käsityönä Japanissa ja siinä on laadukkaat soitinpuut ja osat. Leppärunko vaahterakaulalla ja pau ferro -otelaudalla takaavat ison ja erottelevan soinnin. Vibratalla tuo käsiin laajemman ilmaisuvoiman, mutta pitää vireen kuitenkin erinomaisesti luusatulan kanssa. Lisäksi kullanväriset Gotoh lukkovirittimet nopeuttavat kieltenvaihtoa huomattavasti ja auttavat kitaraa pysymään vireessä entistä varmemmin.

Mikitykseksi kitaraan on valittu EMG 81-7 / EMG 85-7 -aktviivimikkisetti mustilla kuorilla. EMG 81-7 tallamikki tarjoaa järeät ja leikkaavat soundit niin rytmi- kuin soolosoittoon. EMG 85-7 -kaulamikki on puolestaan valikoitu EMG 81-7:n pariksi täydentämään kitaran äänimaailmaa myös pehmeään suuntaan.

E-SN7-210TO on viimeistelty kimaltelevalla pinkillä kiiltolakkapinnalla, kultaisilla metalliosilla, valkoisella helmiäispleksillä sekä otelaudan pisteupotuksilla.

Ominaisuudet
Runko: Leppä
Kaula: Vaahtera, pulttiliitos (star cut)
Skaala: 25,5” (648 mm)
Otelauta: Pau ferro, Radius 305 mm
Satula: 46 mm, luu
Nauhat: 22
Talla: Smart Saddle WSC TSM7
Virittimet: Gotoh SG360-07 MG-T
Kaulamikrofoni: EMG 85-7H
Tallamikrofoni: EMG 81-7H
Elektroniikka: Passiivi, 1x Volume, 1x Tone, Dummy-tone, 3-asentoinen mikkivalitsin
Plektrasuoja: Valkoinen helmiäinen
Upotukset: Piste
Hihnatapit: Perinteiset
Metalliosien väri: Kulta
Väri: Twinkle Pink
Viimeistely: Kiiltolakkaus

Lisätietoja
MerkkiEdwards by ESP
SarjaEdwards
VäriPunainen
KätisyysOikeakätinen
Kielten määrä7
Skaala25.5"
Rungon tyyppiStratocaster
Rungon materiaaliLeppä
Kannen materiaaliLeppä
Kaulan materiaaliVaahtera
Otelaudan materiaaliPau Ferro
Nauhojen määrä22
Mikkien määrä2
KaulamikkiKaksikelainen
TallamikkiKaksikelainen
Tallan tyyppiTremolo
ArtistiTakayoshi Ohmura