ESP LTD Arrow-1000 Evertune Black Sähkökitara

ESP
Arrow-1000ET/BLK, Täysin uniikki ESP:n suunnittelema malli, 25.5” skaala, Mahonkirunko, Vaahterakansi, 3 palan vaahterakaula läpi rungon, Extra Thin U kaulaprofiili, Macassar eebenpuu otelauta, Muuttuva radius 300-400mm, EverTune F Model talla, 24 Stainless Steel Extra Jumbo nauhaa, Fishman Fluence Modern Humbucker Alnico & Ceramic mikrofonit, Grover virittimet, Mustat metalliosat, Kiiltävä musta viimeistely
SKU
10114501
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Varastossa
1 639,00 €
Sisältäen alv 24%

ESP LTD Arrow-1000 Evertune Black on täysin uniikki ja todella näyttävä rock- ja metallikeihäs laadukkailla osilla ja mahtavalla soittotuntumalla. Tässä mallissa on nyt mukana todella paljon toivottu EverTune-talla. Lisäksi kitarasta löytyy mm. rosterinauhat ja muuttuvalla radiuksella tehty otelauta.

Kitaran runko on laadukasta mahonkia, kansi vaahteraa ja 3 palan vaahterakaula on tehty läpi rungon -liitoksella, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen sustainin ja vaivattoman pääsyn ylimmille nauhoille. Tämän mallin kaulaprofiilii on ekstraohut U. Macassar eebenpuu -otelauta on tehty muuttuvalla 300-400mm radiuksella ja 24 Stainless Steel -nauhaa ovat on 24 extra jumbo -kokoa.

EverTune-talla pitää vireen ja intonaation todella tarkkana kaikissa soitto-olosuhteissa. Säätöjen avulla saat mukautettua sen soittotyyliisi sopivaksi, jos esim. haluat bendata sooloissa. Mahtava varuste livesoitton ja tarkkuutta vaativaan studiotyöskentelyyn. Vireestä vastaavat myös Grover-virityskoneistot.

Tämän mallin mikrofonit ovat Fishman Fluence Modern Humbucker -mallit, joissa molemmissa on valittavissa kaksi erityyppistä voice-tilaa. Niihin pääsee käsiksi kätevällä push/pull -potikalla. Kaulamikki on Alnico V ja tallamikki on keraaminen. Kaulamikki tuottaa alnico V -mikille tyypillistä voimaa, musikaalisuutta ja mahtavaa soundia täyteläisiin sooloihin ja soundeihin. Tallamikki annostelee riffisoundiisi leikkaavuutta, isoa atakkia ja aggressiivisuutta tai passiivimikille tyypillisempää tanakkaa sointia valintasi mukaan.

Tämä Arrow-malli on viimeistelty kiiltävällä mustalla värillä ja mustilla metalliosilla. Lisäksi kitarassa on valkoiset kaulan ja lavan reunanauhat sekä Arrow-otelautaupotukset.

Ominaisuudet
Runko: Mahonki
Kansi: Vaahtera
Kaula: 3 palan vaahtera, läpi rungon -liitos
Kaulan profiili: Extra Thin U
Skaala: 25.5”
Otelauta: Macassar eebenpuu, compound radius 300-400mm
Satula: 42mm
Nauhat: 24 Stainless Steel extra jumbo
Virittimet: Grover
Talla: EverTune F Model
Kaulamikrofoni: Fishman Fluence Modern Humbucker Alnico
Tallamikrofoni: Fishman Fluence Modern Humbucker Ceramic
Elektroniikka: Aktiivi, 1x volume (push/pull), 3-asentoinen kytkin
Tehdasasennetut kielet: 9, 11, 16, 24, 32, 42
Hihnatapit: Tavalliset
Reunanauhat: Valkoinen (kaula ja lapa)
Upotukset: Arrow
Lapa: Reverse
Metalliosien väri: Musta
Väri: Black
Viimeistely: Kiiltolakka

Lisätietoja
MerkkiESP
SarjaLTD Arrow
VäriMusta
KätisyysOikeakätinen
Kielten määrä6
Skaala25.5"
Rungon tyyppiV Style
Rungon materiaaliMahonki
Kannen materiaaliVaahtera
Kaulan materiaaliVaahtera
Otelaudan materiaaliMacassar eebenpuu
Nauhojen määrä24
Mikkien määrä2
KaulamikkiKaksikelainen
TallamikkiKaksikelainen
Tallan tyyppiEvertune
Samantyyppisiä tuotteita