BOSS SY-1 Synthesizer Efektipedaali

Boss

BOSS SY-1, Syntikkapedaali, Laadukas kompakti syntetisaattori stomp box -koossa kitaristille ja basistille, Helppokäyttöinen, 8 erilaista soundityyppiä, 121 polyfonista soundia, Efektilenkki, Liitäntä ekspressiopedaalille, Kestävä rakenne, 9V

SKU
RBSY1
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
248,00 €
Sisältäen alv 24%

BOSS SY-1 Synthesizer perustuu BOSSin legendaariseen kitarasyntikkateknologiaan. Sen avulla kitaristin luovan arsenaalin laajentaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Tässä uskomattoman ilmaisuvoimaisessa työkalussa on 121 äärettömän nopeasti soittoon vastaavaa soundia, tiivistettynä BOSS:in compact pedal-muotoon, joka sopii helposti mihin tahansa settiin. Mikä parasta, se on yhtä helppokäyttöinen kuin mikä tahansa pedaali. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta syntikoiden ohjelmoinnista tuodaksesi uuden sointimaailman musiikkiisi.

Ilmeikkäitä syntikkasoundeja ilman ohjelmointia
SY-1 muuttaa minkä tahansa kitaran tai basson monipuoliseksi syntikaksi, joka on hauska, inspiroiva ja soittovalmis. Alun-perin SY-300:lle kehitetyn teknologian ansiosta tämä upea pedaali tuottaa valtavan määrän analogi-tyyppisiä syntikkasoundeja vieden minimaalisen tilan pedaalilaudastasi. Lisäksi kaikki soundit ovat polyfonisia, joten voit soittaa sekä yksittäisiä ääniä että sointuja.

Plug-and-Play, ilman latenssia
SY-1:tä voidaan käyttää minkä tahansa kitaran tai basson kanssa normaalilla 6.3 mm:n kaapelilla. Soitto on näin helppoa - piuha kiinni ja menoksi. Oman DSP:n ja uusimpien BOSS-innovaatioiden ansiosta SY-1 on viiveetön tehden siitä luonnikkaan laajennuksen instrumentillesi - voit soittaa vapaasti ja orgaanisesti muuttamatta normaalia soittotekniikkaasi mitenkään.

Syntikkasoundien maailma pedaalissa
11 kategorian ja 121 soundin ansiosta SY-1:ssä on valtava valikoima syntikkavärejä käyttöösi. Ilmeikkäät soolosoundit, filtteröidyt padit, kerrostetut urut, paksut bassot ja muut ovat kaikki valmiina. Lisäksi mukana on joukko rytmisiä syntikkapatterneja, joiden mukana jammailu on mahtavaa. Ja Tone/Rate- sekä Depth-säätimillä saat säädettyä mitä tahansa syntikkasoundia mieleiseksesi, ja myös joidenkin soundien virettä voidaan muuttaa.

Sopii mihin tahansa settiin
Normaalina BOSS compact-pedaalina SY-1 asettuu sarjamuotoiseen pedaaliketjuun suoraan kuten mikä tahansa pedaali. Mutta send/return-loopin ja erillisten mix-säätimien ansiosta voit myös miksata muita pedaaleja mukaan SY-1:n syntikkasoundeihin. Voit esimerkiksi kytkeä drive-pedaalin looppiin ja lähettää yhdistelmäsoundin mod-, viive- ja kaikupedaaleille lisäsäätöjä varten. Send-syöttöä voidaan käyttää prosessoimattoman soundin syöttöön, jolloin saat ohjattua syntikka- ja kitarasoundit omiin tuloihinsa.

Laajenna sointia reaaliaikaisella ohjauksella
SY-1:ssä on monia tapoja saada syntikkasoundeista vieläkin dynaamisempia ja ilmeikkäämpiä. Kun painat ja pidät pedaalikytkintä alhaalla, viimeksi soitettu syntikkasoundi jää soimaan ja voit soittaa normaalilla kitarasoundilla sen päällä. Saat myös kytkettyä erillisen jalkakytkimen tempo-ohjaukseen ja oktaavin vaihtoon tai ohjauspedaalin jatkuvaan Tone/Rate-ohjaukseen.

SY-1 soundityypit:
LEAD 1/2—Laaja valikoima soundeja yksiäänisiin sooloihin.
PAD—Täyteläisiä sointeja, jotka toimivat erinomaisesti sointuihin, kerrostetuista padeista syntikka-brasseihin ja muihin.
BASS—Paksuja syntikkasoundeja, mukana filtteröityjä sekä sub-oktaavisoundeja.
STR—Klassisia analogi-tyyppisiä jousia, mukana kerrostettuja voice- ja filtterisoundeja.
ORGAN—Laaja valikoima urkusoundeja, monissa leslie-tyyppinen modulointi.
BELL—Perkussiivisia syntikkasoundeja metallisella resonanssilla.
SFX 1/2—Valikoima synteettisiä tehosteita, mukana räjähtäviä yksittäissoundeja, liikkuvia vire/filtterisoundeja sekä muita.
SEQ 1/2—Rytmisiä soundeja, vireen tai suotimen muutoksia.

Ominaisuudet:
Autenttinen polyfoninen BOSS-kitarasyntikka compact-pedaalina
Et tarvitse erillistä mikkiä - soita rikkaita ja dynaamisia syntikkasoundeja millä tahansa kitaralla tai bassolla
121 soundia (11 tyyppiä ja 11 variaatiota) - kaikki soittovalmiina ilman kokemusta syntikkaohjelmoinnista
Mukana laaja valikoima analogi-tyyppisiä syntikkasoundeja soolosoundeista, bassoista ja kerrostetuista uruista padeihin ja arpeggiosekvensseihin
Soittoa ilman latenssia, ei rajoituksia musikaaliseen ilmaisuun
Muokkaa soundeja mieleisiksi nopeasti Tone/Rate- ja Depth -säätimillä
Hold-toiminto; soita normaalilla kitarasoundilla soivien syntikkaäänien päälle
Sekoita syntikka- ja normaaleja kitarasoundeja omilla tasosäätimillä
Rinnakkainen send/return loop helppoon integrointiin muiden pedaalien kanssa
Mode-kytkin optimoi syntikkaosan kitaralle tai bassolle
Laajempaa ohjausta erillisellä jalkakytkimellä tai ohjauspedaalilla
Säädöt: Guitar/Bass kytkin, Type, Variation, Tone, Depth, Effect, Direct 
Liitännät sisään: 1x Instrumentti 6.3mm, 1x Efektilenkki paluu
Liitännät ulos: 1x Ulostulo 6.3mm, 1x Efektilenkki lähtö, EXP/CTL 6.3mm stereoplugi (esim. ekspressiopedaalille)
Virta: 9V 6LR61 paristo (saatavana erikseen) tai 9VDC virtalähde (saatavana erikseen, virrantarve n. 85mA)
Bypass: Bufferoitu
Mitat (LxSxK): 73 x 129 x 59 mm

Lisätietoja
MerkkiBoss
Samantyyppisiä tuotteita