Friedman JJ Junior Head Kitaravahvistin

Friedman
JJ Jr, Jerry Cantrell Signature, Täysputkinuppi, Huippuluokan putiikkinuppi uskomattoman laajalla gain-alueella, Optimoitu irtopedaalien käyttäjille, 20W, 2 kanavaa, EL84 pääteasteputket, Bufferoitu efektilenkki, XLR-lähtö kaappimallinnuksella, Sisäinen keinokuorma, Huippulaadukkaat komponentit, Käsintehty USA:ssa, Musta tolex
SKU
503212
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
1 589,00 €

Friedman JJ Junior Jerry Cantrell Signature on jatkoa suositulle JJ-100 -mallille. Friedman naulasi Alice in Chains -kitaristin soundin todella kohdilleen ja nyt sitä samaa on tarjolla kompaktissa koossa sekä maltillisemmilla tehoilla.

JJ Juniorissa on 20W tehoa EL84-putkiin perustuvalla pääteasteella, puhdas ja ”likainen” kanava sekä mm. JBE-modi, jolla saa enemmän gainia ja saturaatiota. JJ Junior tarjoilee juuri sitä klassista, paksua rock-soundia, mutta myös AC30-tyyppisiä puhtaita sävyjä. 20W versio on fiksun tehoinen ja kokoinen laite useimmille keikoille ja erinomainen studiossa tai kotitreeneissä.

Friedmanin nupit tunnetaan myös niiden erittäin laajasta gain-rakenteesta. Friedmanin efektilenkki on markkinoiden ”läpinäkyvin”, eli se ei tosiaan väritä tai hävitä soundia. Efektilenkki on bufferoitu ja koko nuppi on suunniteltu irtopedaaleja suosivia kitaristeja silmällä pitäen.

JJ Juniorissa on myös balansoitu XLR-ulostulo, joka on varustettu laadukkaalla kaiutinkaappimallinnuksella. Voit valita mikin kulman ja signaalin tason. Lisäksi XLR-lähdössä on hurinoita eliminoiva Ground Lift -kytkin. Nupissa on myös sisäinen keinokuorma, joten sitä on turvallista käyttää myös esim. äänityskäytössä ilman erillistä kaappia.

Nuppi on viimeistelty klassisella mustalla tolex-pinnalla.

Ominaisuudet
Käsintehty USA:ssa
Teho: 20W
Pääteasteputket: 2x EL84
Etuasteputket: 3x 12AX7
Kanavat: 2 (Clean, Dirty)
Säädöt (Clean): Volume, Bright-kytkin
Säädöt (Dirty): Gain, Master, Bass, Middle, Treble
Muut säädöt: Presence-säätö, JBE-kytkin
Liitännät sisään: 1x Instrumentti, Efektilenkki paluu, 1x Jalkakytkin
Liitännät ulos: 1x Efektilenkki lähtö, 1x balansoitu XLR-lähtö kaappimallinnuksella sekä Ground Lift-, Axis- ja Level -kytkimillä
Kaiutinlähdöt: 2x 6.3mm plugi, 8/16 ohm
Mitat: (LxSxK): 460 x 220 x 210 mm
Paino: 10 kg
Mukana 1-painikkeinen jalkakytkin

Lisätietoja
MerkkiFriedman
Samantyyppisiä tuotteita