Suhr Classic T IR SS Olympic White Sähkökitara

Suhr
01-CLT-0020, Suhr Classic Series, Huippulaadukas Amerikassa käsintehty sähkökitara, Suhr Classic T mikit, Valikoitu leppärunko, Satiinilakattu vaahterakaula C-profiililla, 9”-12” Compound Radius, Intian ruusupuu -otelauta, 22x Medium Stainless Steel nauhat, Wilkinson 3 Sadddle talla, Messinkiset tallapalat, Suhr lukkovirittimet, 3-kerrospleksi, Krominväriset metalliosat, Kiiltolakattu valkoinen, Mukana tukeva Suhr Gig Bag
SKU
2201CLT0020
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
3 099,00 €
Sisältäen alv 24%

Suhr Classic T yhdistää ikonisen vintage-mallin moderneihin parannuksiin ja tuloksena on yksi kaikkien aikojen kovimpia T-malleja. Tämä Classic T -malli on rakennettu leppärungolla, joka jo 1960-luvulla yksi suosituimmista runkopuista ja sitä suosivat blues- ja rock-kitaristit sen vahvan ja napakan soinnin takia.

Vaahterakaula on C medium -profiililla ja käsitelty satiinipintaiseksi akryyliuretaanilla, mikä säilyttää puun luonnollisen sileän tuntuman, mutta suojaa pintaa kosteudelta. Intian ruusupuusta tehdyssä otelaudassa on pyöristetyt reunat ja muuttuva, mukava 9”-12” radius. Contoured heel -tyyppinen kaulan liitos tarjoaa hyvän pääsyn ylänauhoille ja on vakaa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut medium-kokoiset nauhat ovat todella kestävät ja soittotuntuma on erittäin tasapainoinen. Kitara on lisäksi saanut PLEK-käsittelyn, jonka ansiosta soitettavuus ja intonaatio on paras mahdollinen.

Tämän Suhr Classic T:n mikityksenä on Suhrin omat yksikelaiset Classic T -mikit, jotka on tehty laadukkaasti perinteisen T-soundin hengessä. Kitarassa on myös Suhrin oma SSCII-systeemi, jonka ansiosta mikit ovat täysin hurinattomat, ilman hävikkiä soundissa.

Wilkinsonin valmistama kompensoitu talla messinkisillä tallapaloilla pitää vireen erittäin tarkasti ja tarjoaa vintage-fiilistä sointiin ja ulkonäköön. Suhrin lukkovirittimet 18:1 välityksellä ovat varmatoimiset ja tarkat.

Tämä malli on viimeistelty tyylikkäällä Olympic White -värityksellä, "Thin Skin" uretaanilakkauksella, 3-kerrospleksillä ja krominvärisillä metalliosilla.

Ominaisuudet
Runko: 2 palan leppä
Kaula: Vaahtera, Tinted, Satiiniviimeistely, Contoured Heel
Kaulan profiili: Even C Medium .840"-.920"
Otelauta: Intian Ruusupuu, Pyöristetyt reunat
Otelaudan sivumerkit: Clay
Radius: 9"-12" Compound
Nauhat: 22x Medium Stainless Steel
Satula: 1.650" Tusq
Virittimet: Suhr lukkovirittimet
Talla: Wilkinson 3 Saddle Classic T, Tallapalat messinkiä
Kaulamikrofoni: Classic T, Nikkelikromikuori
Tallamikrofoni: Classic T
Elektroniikka: SSCII Silent Single Coil System, 1x Volume, 1x Tone, 3-asentoinen kytkin
Tehdasasennetut kielet: 10-46
Metalliosien väri: Kromi
Plektrasuoja: 3-kerros pergamentti
Väri: Olympic White
Viimeistely: Kiiltolakkaus
Sis. Suhr Deluxe kuljetuspussi

Lisätietoja
MerkkiSuhr
VäriValkoinen
KätisyysOikeakätinen
Kielten määrä6
Skaala25.5"
Rungon tyyppiTelecaster
Rungon materiaaliLeppä
Kaulan materiaaliVaahtera
Otelaudan materiaaliRuusupuu
Nauhojen määrä22
Mikkien määrä2
KaulamikkiYksikelainen
TallamikkiYksikelainen
Tallan tyyppiKiinteä
Samantyyppisiä tuotteita