Audix A133 Kondensaattorimikrofoni

Audix
Audix A133 Large-diaphragm Condenser Microphone, Huippulaadukas studiotasoinen konkkamikki, Laajakalvoinen, Kardioidi suuntakuvio, 10dB pad ja bass roll-off kytkimet, Taajuusvaste 40 Hz - 20 kHz, 130dB dynamiikka, Max SPL 150dB, Sisäinen shock mount -teline, Häiriötön etuaste, Loistava valinta esim. Vokaaleille ja akustisille soittimille, Alumiinirunko, Teräsgrilli, Toimii 48V-52V Phantom-virralla, Made in USA, Sis. Audix D-clip adapteri
SKU
788133
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
411,00 €
Sisältäen alv 24%

Audix A133 on huippulaadukas, USA:ssa suunniteltu ja rakennettu studiomikrofoni monenlaisiin käyttökohteisiin. Se toimii erittäin hyvin vokaaleille, akustisille soittimille sekä esim. rumpujen overhead-mikkinä ja tilamikkinä. Kompaktin kokonsa ansiosta se on loistava valinta myös podcasteihin, äänituotantoihin sekä live-käyttöön.

Audix A133 on rakennettu koneistettuun alumiinirunkoon. Sen mikkikapselissa on kullattu 33m kalvo, joka tuottaa luonnollisen ja laajan taajuusvasteen. Mikin kardioidi-suuntakuvio toistaa äänilähteen nyanssit ja herkätkin sävyt hienosti, ilman ei-toivottuja tilaheijastuksia.

Mikissä on kytkimet, joilla saat käyttöön 10 dB padin ja bassoleikkurin, eli pystyt sovittamaan mikin entistä useampiin äänitys- tai livetilanteisiin. Padin kanssa mikin max SPL on 150 dB.

Teräsgrilli ja erittäin ohut akustinen suojakerros toimivat pop-filtterin tavoin, mistä on hyötyä varsinkin puhe- ja laulukäytössä. Mikrofoniin on rakennettu sisäinen shock mount -teline, joka eristää kapselin tärinältä ja käsittelyääniltä. Sen ansiosta et myöskään tarvitse isokokoista, usein jopa hankalaa ulkoista telinettä.

Audix A133 toimii 48V-52V phantom-virralla ja suosittelemme sen kumppaniksi korkeatasoista etuvahvistinta sekä laadukasta mikrofonikaapelia.

Sisältää:
1x A133 mikrofoni
1x Kuljetuspussi
1x D-clip klipsiadapteri

Ominaisuudet
Laaja 33mm kondensaattori-kapseli
Kardioidi suuntakuvio
Kytkettävä 10dB pad ja bassoleikkuri
Uniikki sisäinen shock mount -telineratkaisu
Erittäin häiriötön etuvahvistinpiiri
Suunniteltu, rakennettu ja testattu USA:ssa
Kapseli: 3 mm fixed-charge condenser / 29 mm 3.4 micron gold-sputtered diaphragm
Taajuusvaste: 40 Hz - 20 kHz
Paino 280 grammaa
Impedanssi: 150 Ohm
Herkkyys: 23 mV / Pa @ 1 kHz
Equivalent Noise Level: 10 dBA
Signal to Noise Ratio: 84 dB
Maximum SPL: 140 dB (150 dB pad-kytkimellä)
Dynamic Range: 130 dB
Virran tarve: 48 V (± 4 V) Phantom
Liitin: 3-pin XLRm
Materiaalit: Koneistettu alumiini, terässeos-grilli

Lisätietoja
MerkkiAudix
Samantyyppisiä tuotteita